Hiuslakka

302 Tuote
975
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuskiinne: hiusten muotoilun klassikkotuote

Hiuslakka eli hiuskiinne tuli markkinoille ensi kertaa vuonna 1955 ja on kehittynyt nopeasti ehdottomaksi osaksi hiusten muotoilua. Hiuslakka on aerosoli, joka vapautuu pullosta kaasun avulla suihkeen muodossa. Hienot hiukkaset levittäytyvät hiuksiin ja kiinnittävät hiukset tekemättä niistä raskaita.

Tärkein edellytys hiuslakan suosiolle oli suihkepullon keksiminen. Vuonna 1953 markkinoille tulivat ensimmäiset suihkepullojen tekniikalla varustetut tuotteet.

Millainen on hyvä hiuslakka?

Hiuslakka kiinnittää kampauksen, antaa pitoa, estää pörröisyyttä ja viimeistelee täydellisesti muotoillut hiukset. Hennot hiukset saavat hiuskiinteestä ryhtiä, kun taas tuuheat hiukset on helppo kesyttää hiussuihkeen avulla. Hiuslakka toimii kuin nestemäinen hiusverkko: se suojaa kampausta sään vaikutuksilta ja pitää hiukset halutussa muodossa koko päivän ajan.

Kuinka hiuslakkaa käytetään?

Pidä noin 30 senttimetrin etäisyys pullon ja hiusten välillä, kun suihkutat hiuslakkaa hiuksiin, jotta suihke pääsee levittymään kaikkialle. Varo suihkuttamasta liian voimakkaasti yhteen kohtaan. Näin suihke levittyy tehokkaasti eivätkä hiukset liimaudu toisiinsa. Pidä pullo koko ajan liikkeessä lakkaa suihkuttaessasi, jottet suihkuta liian pitkään yhteen kohtaan.

Varo hengittämästä vapautuvaa aerosolia. Pidätä hetki hengitystäsi, kun suihkutat, avaa ikkuna tai poistu huoneesta, kunnes sumu on laskeutunut.

Tärkeää: että hiusten tulee olla kuivat hiuslakkaa levitettäessä. Jos suihkutat suihketta märkiin hiuksiin, tuloksena on wetlook. Tämä voi toki olla tarkoituskin, mutta yleensä se tulee yllätyksenä, kun hiukset jälleen kuivuvat.

Kuinka valita sopiva hiuskiinne?

Paras hiuslakka riippuu hiustyypistä ja haluamastasi lopputuloksesta. Hiuskiinteissä on eri voimakkuuksia, joista jokainen tarjoaa erilaista pitoa. Hyvä hiuskiinne ei liimaa tai tee hiuksista raskaita, vaan antaa hiuksille kauniin kiillon. Lisäksi se ei jätä jäänteitä hiuksiin ja kuivuu nopeasti.

Lisäksi paras hiuskiinne sisältää hoitavia ainesosia, jotka sitovat kosteuden hiuksiin eivätkä päästä hiuksia kuivumaan. Näin ollen voit huoletta käyttää hiussuihketta päivästä toiseen. Etenkin, jos hiuksesi ovat rasittuneet, kannattaa etsiä tuote, jolla on myös hoitava vaikutus. Jos sinulla on värjätyt hiukset, valittavanasi on useita erityisesti värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, jotka suojaavat hellästi hiustesi väriä.

Mitä eroa on hiuskiinteellä ja hiuslakalla?

Hiuskiinteen jälkeen voit yhä muotoilla hiuksiasi ja ne laskeutuvat rennosti, mutta hiuslakan jälkeen tämä on vaikeampaa. Hiuslakan vaikutus on voimakkaampi ja se kiinnittää hiukset ja etenkin yksittäiset suortuvat jäykästi. Jos haluat kampauksesi säilyvän koko päivän, hiuslakka on parempi vaihtoehto kuin hiuskiinne. Jos taas haluat irtonaisemman vaikutelman, hiuskiinne on parempi valinta.

Osta hiuslakka ja hiuskiinne parfumdreamsiltä

kihartimella luodut kiharat, oikea hiuskiinne pitää hiuksesi juuri oikeassa muodossaan koko päivän ja saa hiustesi värin hehkumaan kauniisti.