Mario Badescu

17
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Mario Badescu: Kun amerikkalainen näkemys ja eurooppalainen lahjakkuus yhdistyvät

Nimi Mario Badescu edustaa kosmetiikkalinjaa, johon kuuluu yli 200 erilaista tuotetta. Yli 50 vuoden ajan Mario Badescua on pidetty New Yorkissa yhtenä parhaista tuotemerkeistä, joka tarjoaa laadukasta luonnollisista ainesosista valmistettuja ihonhoitotuotteita edulliseen hintaan. Mario Badescun kosmetiikkakonsepti on hyvin yksinkertainen: kaikille ihotyypeille tulee tarjota parasta mahdollista hoitoa, eikä vain kasvoille, vaan myös koko keholle.

Mario Badescun kosmetiikka: Amerikkalainen unelma

Romaniassa syntyneellä Mario Badesculla, joka oli koulutukseltaan kemisti ja farmaseutti, oli jo oma laboratorio Wienissä ennen kuin amerikkalainen unelma houkutteli hänet rapakon toiselle puolelle vuonna 1966. Hän muutti New Yorkiin ja perusti imperiuminsa, joka kukoistaa edelleen.

Mario Badescu on vakuuttunut siitä, että perusteellinen ihoanalyysi on jokaisen onnistuneen kosmeettisen hoidon perusta. Niinpä hän keskittyi alusta alkaen luomaan kosmetiikkaa eri ihotyypeille. Luonnolliset ainesosat ja edulliset hinnat ovat olleet Mario Badescun pitkäaikaisen menestyksen perusta. Luomuhedelmistä ja -vihanneksista saadut uutteet, ravintoaineet ja mineraalit ovat hänen konseptinsa ihon- ja vartalonhoitoon, joka saa ihon hehkumaan.

Mario Badescun ihonhoitotuotteet – yksinkertaista ja toimivaa

Mario Badescun pakkaukset on pidetty hyvin yksinkertaisina: tuotemerkin tunnusmerkki ovat valkoiset purkit tai läpinäkyvät suihkepullot, joissa on huomaamaton logo. Sisältö on selvästi etusijalla. Lisäksi pelkistetyt pakkaukset mahdollistavat reilut hinnat, jotka ovat Mario Badescun ydintä.

Osta Mario Badescu -tuotteita parfumdreamsilta

Mario Badesculla on Manhattanin ylellisellä Upper East Sidella 24 huonetta käsittävä huippuluokan kauneusstudio, jota hänen perheensä on pyörittänyt jo kolmen sukupolven ajan. Mario Badescu -yritys kouluttaa kaikki kosmetologinsa itse. Yritys on kehittänyt yli 200 kosmetiikkatuotetta, joita myydään kaikkialla maailmassa.

Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman Mario Badescun kosmetiikkaa. Merkki on tunnettu ainutlaatuisesta hinta-laatusuhteestaan, joten tuotteisiin tutustuminen kannattaa sitä suuremmalla syyllä.