Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Miesten kosmetiikka

1107 Tuote

Miesten ihonhoito – ihosi parhaaksi

Miesten ihonhoito ei tarkoita pelkkää parranajoa. Päinvastoin: toistuvan parranajon rasittama iho kaipaa hellää hoitoa. Vaikka parrallisilla miehillä ei olekaan niin paljoa paljasta ihoa kasvoissaan hoidettavana, he voivat sen sijaan panostaa parranhoitoon. Miesten ihonhoitotuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti miesten ihon tarpeisiin, tekevät päivittäisestä ihonhoidosta miellyttävää.

Vaikka päivittäinen ihonhoito viekin jonkin verran aikaa, se kannattaa: miesten kosmetiikan käytöllä voit parantaa ihon ja hiusten hyvinvointia ja hemmotella samalla itseäsi tuotteiden miellyttävillä tuoksuilla. Muutaman minuutin käyttäminen itseensä päivittäin on tämän päivän hektisessä arjessa luksusta, jolla jokaisen miehen tulisi itseään hemmotella.

Miesten ihonhoitotuotteet hyvinvoinnin tukena

Päästä varpaisiin huoliteltu mies näyttää viehättävältä, terveeltä ja menestyneeltä. Kun hiukset, parta ja iho on hoidettu hyvin, itsetunto saa nostetta ja positiivisuus säteilee ulospäin. Useat ihon ja hiusten ongelmat voi helposti ratkaista käyttämällä oikeanlaista miesten kosmetiikkaa. Jokaisen miehen olisi hyvä tuntea oma ihotyyppinsä, jotta osaa valita itselleen sopivat ihonhoitotuotteet. Laadukkaista, dermatologisesti testatuista miesten ihonhoitotuotteista löytyy jokaiseen ihon tai hiusten ongelmaan sopiva tuote ja samalla ne huolehtivat, ettei ongelmia edes tule.

Miesten kosmetiikka – miehille sopivia hoitotuotteita

Miesten ihonhoito on hauskaa ja tehokasta edellyttäen, että tuotteet ovat laadukkaita, yhteensopivia ja kyseiselle ihotyypille tarkoitettuja. Ihanteelliseen ihonhoitoon kuuluvat seuraavat osa-alueet:

  • Miesten kasvojenhoito alkaa aina puhdistuksella, ja sitä voidaan täydentää erilaisilla kuorinnoilla tai naamioilla, ja lopuksi kasvoille levitetään ihotyypille sopivaa miesten päivävoidetta tai yövoidetta.
  • Hiusten pesu millä tahansa saippualla tai suihkugeelillä ei ole hyvä idea. Tehokas, hoitava miesten hiustenhoito oikeilla tuotteilla vahvistaa hiuksia ja pitää ne terveinä.
  • Parranajo ei tarkoita pelkkää parranajoa. Riippuen siitä pitääkö enemmän parran kuiva- vai märkäajosta, avuksi tarvitaan erilaisia ihonhoitotuotteita. Rauhoittava ja hyväntuoksuinen after shave antaa huolitellun tunteen ja tekee hyvää rasittuneelle miehen iholle.
  • Parranhoito on ehdottoman tärkeää, sillä vain hoidettu parta on hygieeninen, näyttävä ja miehekäs.

Millainen miesten kosmetiikka sopii kullekin miehelle?

Sopivan tuotteen löytämisessä on ehdottoman tärkeää tuntea oma ihotyyppinsä. Onpa kyseessä normaali tai herkästi ärsyyntyvä iho, erilaisten miesten ihonhoitotuotteiden valikoima on suuri ja laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen kannattaa. Päätös, mitä ja kuinka paljon tuotteita mies ihonsa hoitoon tarvitsee, on yksilöllistä. Hyvä miesten kasvojenpuhdistustuote, päivävoide ja yövoide sekä laadukkaat miesten hiustenhoitotuotteet kuuluvat jokaisen miehen kaappiin.

Lisää raikastusta haluavalle sopivat miesten kasvonaamiot ja hailakkaa ja väsynyttä ihoa elävöittää kasvojen kuorinta hellävaraisella kuorintatuotteella. Säännöllisen anti-age-hoidon aloittaminen hyvissä ajoin ei kokonaan estä ihon ikääntymistä, mutta hidastaa sitä. Ensimmäisiä ryppyjä voi lievittää säännöllisellä sopivien miesten kosmetiikkatuotteiden käytöllä.

Tilaa netistä miesten ihonhoitotuotteet parfumdreamsiltä

Ihotyypilleen sopivia miesten kosmetiikkatuotteita käyttävä mies, joka hoitaa ihoaan päivittäin, tuntee ihonsa ja olonsa hyväksi. Hyvä olo säteilee hänestä ulospäin ja vaikuttaa positiivisesti muihin ihmisiin hänen lähellään. Tämä auttaa niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Vinkkinä kannattaa muistaa, että korkea suojakertoiminen aurinkovoide suojaa paitsi ihon palamiselta kaikkina vuodenaikoina, lisäksi se voi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä. Auringonoton jälkeen iho iloitsee kosteuttavasta naamiosta ja rauhoittavasta miesten kasvovoiteesta.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube