BABOR

253
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Babor-kosmetiikka: korkealaatuisia kauneustuotteita

Luksusmerkki Babor edustaa Saksassa valmistettua ammattimaista kosmetiikkaa. Jo kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys luottaa tuotteidensa korkeaan laatuun aina tuotekehityksestä tuotantoon asti. Tuotteiden valmistus tapahtuu omassa tehtaassa Aachenissa.

Yrityksen perusti vuonna 1956 Michael Babor, ja merkistä onkin sittemmin kehittynyt ylellinen tuotemerkki Euroopassa. Erityisen tehokkaat Babor-tuotteet ovat vegaanisia, vastuullisesti tuotettuja ja muovittomia, mikä osoittaa tuotteiden korkean laadun ja ainutlaatuisuuden.

Babor-tuotteet jokaiselle ihotyypille

Baborilla on jokaiselle ihotyypille omat tuotteensa. Runsaasti ainesosia sisältävät Babor-ampullit sekä kuivalle että rasvaiselle iholle tarjoavat intensiivistä kasvohoitoa. Puhtaita vitamiineja ja tehokkaita ainesosia, kuten orgaanista piitä sisältävät ampullit kiinteyttävät ihoa luonnollisesti.

Kosmetiikkamerkki Babor käyttää kasvo- ja vartaloöljyissään eksklusiivisia, luonnollisia ainesosia taatakseen tuotteidensa korkean siedettävyyden. Yrtti- ja ruusu-uutteet tukevat hoitoa erityisesti kylmänä vuodenaikana. Toisiinsa sopivat hoitosarjat täydentävät yksittäisiä Babor-tuotteita ja tekevät hoitorutiineista erityisen elämyksen, jonka tehokkuus on todistettua laatua.

Baborin laadukkaat meikkituotteet takaavat lumoavan ja luonnollisen ulkonäön. Meikkivalikoima tarjoaa kaikkea nestemäisistä meikkivoiteista ja puutereista luomiväreihin ja voidemaisiin Babor-huulituotteisiin. Baborin monipuolinen valikoima sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset luonnolliseen päivämeikkiin tai säväyttävään iltameikkiin.

Babor-kosmetiikka: vegaanista & eläinkokeetonta

Kaikki tuotemerkin kosmetiikkatuotteet kehitetään ja valmistetaan ilman eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Baborin luonnollisilla vartalonhoitotuotteilla teet hyvää ihollesi ja vältät kuormittamasta ympäristöä.

Doctor Babor -sarjan myötä kosmetiikkamerkki on vienyt tuotteensa täysin uudelle tasolle. Erittäin tehokkaat ainesosat ja koostumukset hoitavat ihoa intensiivisesti ja vieläpä 98-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevilla ja 100-prosenttisesti vegaanisilla ainesosilla. Tästä esimerkkinä Babor-kasvovoide, joka ravitsee erityisen kuivaa ihoa luonnollisesti hyaluronihapon, E-vitamiinin ja sokerijuurikasuutteen kaltaisilla ainesosilla.

Osta Babor-tuotteita edullisesti parfumdreamsilta

Parfumdreams tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia Babor-tuotesarjoja. Ne kattavat eksklusiiviset hoitoampullit, kuorinnat ja öljyt sekä meikkituotteet trendikkäissä väreissä. Käytännöllisen suodatustoiminnon avulla löydät uuden Babor-tuotteen nopeasti ja helposti. Tilaa ihonhoitotuotteet kätevästi haluamaasi osoitteeseen ja anna ihollesi hyvää tekevää hoitoa ja nauti raikkaasta ihosta.