Bestseller

Gucci hajuvedet

618
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ilmaisuvoimaiset Guccin hajuvedet itsevarmoille ihmisille

Ensimmäisiin Guccin hajuvesiin kuului Gucci № 1 – mausteinen naisten hajuvesi, jonka pitkäkestoinen tuoksu tekee vaikutuksen vielä nykyään. Guccin naisten tuoksuja pidetään erityisen aistillisina ja naisellisina. Niistä löytyy niin eksoottisia ja kukkaisen naisellisia vivahteita kuin vahvoja ja itsevarmoja sävyjäkin. Muodin kanssa yhteensopivat tuoksut huokuvat tyylikkyyttä, mutta siitä huolimatta ne ovat rohkeita ja huomiota herättäviä.

Guccin miesten hajuvedet ovat erittäin ilmaisuvoimaisia ja miehekkäitä. Suosituimpiin tuoksusarjoihin kuuluu Gucci Guilty Pour Homme. Tämä tuoksu tekee vaikutuksen aluksi aistittavalla raikkaudella, joka muuttuu sydäntuoksun nahkaisen puumaisten vivahteiden kautta vahvaksi ja maskuliiniseksi. Myös hajuvesiin pätee toteamus: jos haluat erottua, käytä Guccia. Tuotemerkin ainutlaatuisuus ei rajoitu vain vaatteisiin – myös hajuvedet leikittelevät mielellään erilaisilla sävyillä, jotka sointuvat yhteen täydellisesti.

Uuden ajan Gucci-hajuvedet

Guccin tuotemerkki on kokenut muutoksia vuosien saatossa. Perhedraamoista selviytynyt yritys kuuluu nykyisin Kering-konsernille, ja se on uudistanut imagoaan aina ajan hengen mukaisesti. Yksi asia on pysynyt samana: laadun ja yksilöllisyyden arvostus. Gucci uskaltaa loihtia yhä uudelleen näyttäviä malleja, mutta se pysyy alati uskollisena Bamboo Bagin ja rakastettujen loafereiden kaltaisille klassikoilleen.

Guccin hajuvedetkään eivät ole välttyneet muutoksilta. Uudet tuoksusarjat valloittivat markkinat moderneilla tuoksuyhdistelmillä. Kuitenkin ajattomalle Bamboo Bagille kunniaa tekevän Gucci Bamboo kaltaiset tuoksusarjat ovat tunnettuja ja rakastettuja vielä nykyään.

Osta ylellisiä Guccin hajuvesiä parfumdreamsiltä

Jokainen Guccin hajuvesi kertoo tarinaa ja on täynnä ilmaisuvoimaa. Löydät parfumdreamsiltä suosituimmat Guccin tuoksut naiselle ja miehelle. Kaikista niistä huokuu ripaus luksusta – aivan kuten Guccio Gucci alun perin halusikin.