La Mer

254
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

La Mer – kosmetiikkaa merilevän voimalla

Tuotemerkki La Mer edustaa ylellistä, tehokasta ja regeneratiivista ihonhoitoa, joka täyttää korkeimmat vaatimukset laadun ja siedettävyyden suhteen. Parhaiten merkki tunnetaan Crème de la Mer -voiteesta. Avaruusfyysikko Dr. Max Huber kehitti innovatiivisen kosteuttavan tuotteen saatuaan laboratorio-onnettomuudessa palovammoja kasvoihinsa. Erityisen koostumuksensa ansiosta voide muutti ihmeellisesti hänen arpiensa ulkonäköä. Tällä hetkellä voide on yksi maailman tunnetuimmista ihonhoitotuotteista ja toimii mallina laajalle valikoimalle kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, jotka hyödyntävät meren voimaa.

La Mer -kosmetiikka: Ikonista ihonhoitoa merestä saatavilla ainesosilla

Yksi La Mer -tuotesuosikeista on ikoninen La Mer -kosteusvoide, josta kaikki alkoi. Se sisältää ravinnepitoista ihonhoitoeliksiiriä nimeltä Miracle Broth™, joka on johdettu Vancouver Islandin koskemattomista vesistä löytyvästä merilevästä ja muista luonnollisista ainesosista. Eliksiiri syntyy monimutkaisen käymisprosessin kautta, joka kestää kolmesta neljään kuukautta. Eliksiiri on jokaisen La Mer -tuotteen ydin, ja se on tarkoitettu stimuloimaan ihosolujen uusiutumista.

Voide kosteuttaa, uudistaa ja stimuloi ihon uusiutumista. Se rauhoittaa herkkää ihoa jättäen ihon pehmeäksi. Kliinisissä tutkimuksissa voiteen on todistettu kiinteyttävän ihoa ja häivyttävän juonteita ja ryppyjä.

Merkillä on myös muita perinteiseen Crème de la Merin koostumukseen perustuvia La Mer -kasvovoiteita, jotka eroavat toisistaan rakenteeltaan ja ainesosiltaan vastaten kulloisenkin käyttäjän tarpeita. Kaikkia tuotteita yhdistää kuitenkin yksi ominaisuus: La Mer -kosmetiikka auttaa vähentämään kuivuutta. Tämän tekee mahdolliseksi Miracle Broth™ -eliksiirin tarjoama intensiivinen kosteutus. Kosteuttavat voiteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

La Merin kasvojen- ja vartalonhoito- ja ihonpuhdistustuotteet

Perinteisen kosteusvoiteen lisäksi La Mer tarjoaa myös muita hoito- ja puhdistustuotteita kasvoille. Tuotteet sisältävät legendaarista Miracle Broth™ -eliksiiriä, joka erittäin tehokkaiden ja ravinnepitoisten ominaisuuksiensa ja uudistumiskykynsä ansiosta parantaa ihon ulkonäköä pitkällä aikavälillä. La Mer -kosmetiikan tuotevalikoimaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

  • La Mer -ihonpuhdistuaineet: Poistaaksesi meikin jäämät, lian ja talin iholta hellävaraisesti, ihotyypille valitaan sopiva herkkä vaahto, virkistävä puhdistusgeeli tai ihon epäpuhtauksia poistava öljy. Misellivesi poistaa vedenkestävän meikin ilman vettä, rauhoittaa sekä virkistää.
  • La Mer -kasvovesi: Kasvovesi rauhoittaa ja kirkastaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Se antaa iholle sen kaipaamaan kosteutusta. Valitse rasvaiselle ihotyypille tuote, joka imee itseensä merileväuutteilla ylimääräisen öljyn ja vähentää ihon kiiltelyä. Meren kasviuutteita sisältävä suihke virkistää ja antaa iholle uutta energiaa.
  • La Mer -naamiot: Naamiotuotteet antavat ihollesi lisäannoksen hoitoa. Ne jättävät iholle kirkkaan ja terveen hehkun. Saatavilla on suojaavia ja energisoivia kasvonaamioita sekä La Mer -kosmetiikkaa, joka kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon ulkonäköä.
  • La Mer -kasvoseerumit: Tuotteet sisältävät erittäin tiivistetyssä muodossa ihoa rauhoittavaa Miracle BrothTM -eliksiiriä. Tuotteilla on antioksidanttinen vaikutus, ne rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Anti-age-seerumit kiinteyttävät ihon pintaa. Samalla ne vähentävät hienoja juonteita ja ryppyjä.

La Mer on ollut ihonhoidon asiantuntija jo useiden vuosien ajan. Tutustu laajaan La Mer -tuotevalikoimaan ja hemmottele ihoasi.

Osta edullisesti La Mer -kosmetiikkaa: Eksklusiivisia tuotteita, jotka sisältävät tehokkaita ainesosia

Parfumdreams tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ainutlaatuista La Mer -kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Täältä löydät laajan valikoiman vartalon- ja kasvojenhoitotuotteita, jotka on sovitettu täydellisesti eri ihotyyppien tarpeisiin. Merkki yhdistää soluja uudistavan Miracle Broth™ -ihonhoitoeliksiirin muihin luonnollisiin ainesosiin, joiden sanotaan parantavan ihoa. Klassisen kosteusvoiteen lisäksi löydät valikoimasta seerumeita, käsivoiteita, kasvojenpuhdistusaineita ja virheettömän ihon loihtivia meikkejä.