Naisten deodorantit

64 Tuote
317
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Naisten deodorantit: raikas tunne koko päivän

Useimpien naisten joka-aamuisiin rutiineihin kuuluu itsestään selvästi deodorantti. Tuopa päivä mukanaan millaisia vaateita tahansa, hyvä deodorantti pitää huolen siitä, että aamun raikas tunne säilyy koko päivän. Lisäksi deodorantti antaa käyttäjälleen pehmeän tuoksun. Verkkokaupastamme löydät itsellesi sopivan deodorantin etsitpä sitten perinteisen toimivaa tai ylellistä ja hoitavaa tuotetta. parfumdreamsin valikoimasta löydät taatusti etsimäsi.

Kuinka naisten deodorantit toimivat?

Deodorantin tärkein tehtävä on estää epämiellyttävä hien haju. Hajun syynä ei kuitenkaan ole itsessään hiki. Hiki on vain luontainen toiminto, jolla säätelemme ruumiin lämpöä. Hien hajun sen sijaan synnyttävät pienet bakteerit, jotka sijaitsevat kainalokuopassa ja joita kostea ilma kiihdyttää. Tähän kohtaan iskevät naisten deodorantit, jotka hillitsevät bakteerien kasvua sisältämillään antimikrobisilla ainesosilla. Lisäksi useissa naisille tarkoitetuissa deodoranteissa on hajusteita, jotka häivyttävät epämiellyttäviä hajuja.

Millaisia naisten deodorantteja on olemassa?

Nykyisin on saatavilla mitä erilaisimpia naisten deodorantteja. Suosittelemme valitsemaan deodoranttityypin sen mukaan, mikä tuntuu sinun ihollasi miellyttävimmältä.

  • Naisten suihkutettavat deodorantit: Suihkutettava deodorantti on helppo annostella ja sopii hyvin levitettäväksi usein uudelleen. Se kuivuu erittäin nopeasti ja jättää iholle miellyttävän kuivan tunteen. Hätätilassa voit käyttää sitä jopa hien hajun peittämiseen vaatteistasi.
  • Naisten roll-on-deodorantit: Tällainen deodorantti on kompakti ja sopii erinomaisesti mukaan matkoille. Roll-on-deodorantista nestettä levitetään kohdennetusti, mutta sen tulee antaa kuivua hyvin ennen vaatteiden pukemista, muutoin vaatteisiin voi jäädä rumia jälkiä.
  • Naisten stick-deodorantit: Deodoranttipuikoissa deodorantti on kiinteässä, voidemaisessa muodossa, joka on helppo levittää. Tällaisille deodoranteille on tyypillistä niiden sisältämät hoitavat ainesosat, jotka rauhoittavat herkkää ihoa.
  • Naisten voidemaiset deodorantit: Deodoranttivoiteet sisältävät usein erilaisia hoitavia ainesosia. Niitä levitetään samaan tapaan kuin vartalovoidetta. Ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle, joka kaipaa pitkäkestoista suojaa hien hajua vastaan.

Mitä ainesosia naisten deodorantit sisältävät?

Useat naisille tarkoitetut deodorantit sisältävät alumiinisuoloja, jotka vähentää hien tuotantoa ja pitävät näin kainalot kuivina. Kuitenkin yhä useammat valmistajat välttävät nykyisin tätä ainesosaa, sillä sen käytön pitkäaikaisseurauksia ei ole vielä tutkittu riittävästi. Jos siis haluat pelata varman päälle, valitse alumiiniton deodorantti tai sellainen, joka on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle.

Deodorantit naisille: hajusteella vai ilman?

Riippuu täysin ihostasi, kannattaako sinun valita deodorantti hajusteella vai ilman. Herkälle iholle kannattaa valita hoitava deodorantti ilman hajusteita, sillä ne saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Jos ihosi sen sijaan ei ole herkkä, voit hyvin valita hajustetun deodorantin, joka pitää käyttäjänsä raikkaan tuoksuvana koko päivän.

Laadukkaat naisten deodorantit täydentävät hajuveden

Useista suosituista naisten tuoksuista löytyy myös yhteensopiva deodorantti. Näin voit olla varma, ettei deodorantin tuoksu ja hajuvesi riitele keskenään tai toinen peitä kokonaan toisen tuoksua. Yhteensopivasta deodorantista ja muista ihonhoitotuotteista voit myös koota upean lahjapakkauksen. Kaikki yhteensopivat tuotteet sinulle tarjoaa parfumdreams.

Löydä uusi suosikkideodoranttisi upeaan hintaan parfumdreamsiltä

Raikkautta arkeen sinulle tarjoaa parfumdreams. Onpa tavoitteenasi pitää itsesi pidempään raikkaana suihkun jälkeen, täydentää suosikkihajuvetesi tuoksua tai vain yksinkertaisesti suojautua hien hajulta: naisten deodoranttivalikoimastamme löydät taatusti etsimäsi. Löydä nyt hoitavat ja ylelliset deodorantit edulliseen hintaan netistä.