it Cosmetics

16062
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

it Cosmetics luonnollisen hehkuvalle iholle

it Cosmetics on innovatiivinen yhdysvaltalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia, yhdessä plastiikkakirurgien ja ihotautilääkäreiden kanssa kehittämiä ihonhoito- ja meikkituotteita. Innovatiivisen anti-aging-teknologian ansiosta se tukee ihon nuorekasta hehkua. it Cosmetics ei keskity ainoastaan ryppyihin. Brändin laadukkaat tuotteet purevat myös aknearpiin, pigmenttiläiskiin ja hauraisiin ripsiin. Tuotteet auttavat korostamaan juuri sinun omaa kauneuttasi.

Yhdysvaltalaisen tuotemerkin perusti Jamie Kern Lima, joka kärsi itse ruusufinnistä. Hänellä oli suuria vaikeuksia löytää ongelmaiholleen sopivia tuotteita, jotka samanaikaisesti peittävät ja parantavat tulehduksellista ihosairautta. Niinpä hän päätti vuonna 2008 yhdessä miehensä kanssa, joka oli sekä ihotautilääkäri että plastiikkakirurgi, kehittää innovatiivisia tuotteita kaikille muillekin ihmisille. Tuotteiden tuli palauttaa kasvoille ainutlaatuinen hehku hellävaraisesti peittävän meikin ja laadukkaiden hoitotuotteiden avulla.

Osta it Cosmetics -tuotteita verkosta

it Cosmetics luottaa ihonhoito- ja meikkituotteissaan tehokkaisiin ainesosiin, kuten kollageeniin, hyaluroniin ja retinoliin. Kaikki it Cosmeticsin tuotteet ovat parabeenittomia eivätkä sisällä allergisoivia ainesosia, kuten gluteenia. Laadukkaiden ainesosien ansiosta siedettävyys on erinomainen, joten voit käyttää it Cosmeticsin tuotteita huoletta myös ärtyneelle ja herkälle iholle. it Cosmeticsin tuotteissa ei myöskään käytetä eläinperäisiä ainesosia.

it Cosmeticsin pohjustus- ja CC-voiteet eivät ole komedogeenisiä, joten ne sopivat myös helposti mustapäitä ja näppylöitä saaville ihotyypeille. it Cosmetics -tuotteiden erityinen koostumus takaa luonnollisen näköisen ihon ja aurinkosuojan ansiosta se suojaa ihoa lisäksi haitalliselta UV-säteilyltä.

Toinen palkittu tuote on it Cosmeticsin Bye Bye -sarja,, joka erittäin peittävällä pigmentillään tasoittaa hellävaraisesti punoitusta, virheitä ja tummia silmänalusia. Samalla peitevoide ravitsee herkkää ihoa hyaluronihapolla ja antioksidanteilla vahvistaen sitä kollageenilla, mikä antaa iholle raikkaan anti-age-vaikutuksen.

it Cosmetics -hoitotuotteet: Hehkuva iho kaipaa runsaasti kosteutta

Innovatiivisen yhdysvaltalaisen tuotemerkin ihonhoitotuotteet ovat todella suosittuja. Eikä ihme, sillä tehoseerumit sisältävät laadukkaita ainesosia, kuten 1,5-prosenttista hyaluronihappoa ja vitamiineja, jotka täyttävät ihon kosteusvarastot ja takaavat raikkaan ihon. Samalla ne rauhoittavat, estävät tulehduksia ja vahvistavat ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

it Cosmeticsin kasvojenhoitotuotteita on tarjolla monenlaisiin ihon vaatimuksiin:

  • anti-aging-käsittelyt, kuten pienten ryppyjen häivyttäminen
  • pigmenttiläiskien vaalentaminen C-vitamiinilla ja niasiiniamidilla
  • ihohuokosten supistaminen ja ihon tasaisuuden parantaminen glykolihapon avulla

Osta it Cosmetics -tuotteita parfumdreamsilta

Löydä parfumdreamsilta uusi suosikkituotteesi korkealaatuisesta valikoimasta it Cosmetics -tuotteita. it Cosmetics tarjoaa parasta laatua ongelmalliselle ja herkälle iholle aina sopivista ihonhoitotuotteista, kuten voiteista, seerumeista ja kosteusvoiteista, meikkituotteisiin ja tarvikkeisiin. Hemmottele itseäsi hellävaraisilla ja ainutlaatuisilla hoitotuotteilla ja anna ihosi hehkua sisältä ulospäin parhaiden, tieteellisesti testattujen ainesosien avulla.