Kasvonaamiot

509 Tuote
1493
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Virkistävä kasvonaamio: rentoutumista ja hoitoa samalla kertaa

Onpa ihosi kuiva, rasittunut, rasvainen tai epäpuhdas, kasvonaamio voi säännöllisesti käytettynä edistää kasvojen ihon paranemista pitkäkestoisesti. Riittää, että käytät kasvonaamiota kerran tai kaksi viikossa. Kasvonaamion käytöllä on myönteinen sivuvaikutus: monille kasvojen ihonhoito tarjoaa samalla myös rentouttavan hengähdystauon kiireisen arjen keskellä.

Kosteuttavat kasvonaamiot kuivalle iholle

Arjessa ihomme on alttiina ulkoisille vaikutuksille. Niihin kuuluvat ympäristötekijät, kuten vahingollinen UV-valo tai hieno pöly, mutta myös stressi, meikki ja epäterveellinen ravinto. Jos ihoa ei hoideta riittävästi eikä sillä ole mahdollisuutta uudistua, se saattaa kuivua ajan mittaan. Mitä siis pitäisi tehdä, jos haluamme hehkuvan ihon, joka saa meidät näyttämään virkeiltä ja nuoremmilta?

Ihoa täytyisi kosteuttaa säännöllisesti. Etenkin iän karttuessa se on tärkeää, jotta luonnollinen raikkaus ja ihosolujen viehätysvoima säilyisivät. Ajan myötä iho saa luonnostaan vähemmän kosteutta, minkä takia se tarvitseekin hieman ylimääräistä apua.

Naamiot ovat hyvä ratkaisu ihon ravitsemiseen tärkeillä ravinteilla. Kosteuttavat kasvonaamiot kuivalle iholle sisältävät usein hyaluronihappoa, jota esiintyy luonnostaankin elimistössämme. Hyaluronihappo lisää ihosolujen kosteuspitoisuutta ja parantaa niiden kykyä varastoida kosteutta pitkäkestoisesti.

Hoitavat kasvonaamiot

Kasvonaamiot tarjoavat täydellisen hengähdystauon stressaavien töiden tai yksityiselämän velvoitteiden keskellä – erinomaista hemmottelua itselle. Joka käyttää säännöllisesti aikaa kasvojen hoitoon naamiolla, saa samalla itselleen myös enemmän hyvinvointia. Jokaiseen makuun ja jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva kasvonaamio:

Hoitavien kasvonaamioiden tuotevalikoima on yhtä yksilöllinen kuin ihokin. Useiden vaikuttavien ainesosien yhdistelmän pitäisi aina vastata täydellisesti ihon tarvitsemaa hoitoa. Ratkaisevaa on, minkälaisille vaikutuksille iho altistuu, minkä ikäisenä naamiota käytetään ja käytetäänkö sitä iltaisin vai aamuisin.

Tilaa kasvonaamiot verkosta parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä jokainen löytää itselleen sopivan kasvonaamion rentouttavaa hengähdystaukoa ja hyvin hoidettua ihoa varten. Valikoima koostuu ravitsevista voidenaamioista ja kätevistä peel-off-naamioista, joita on saatavilla monilta eri valmistajilta, esimerkkeinä Lancômen kasvonaamiot sekä Kiehl‘sin, Sisleyn tai BABOR in kasvonaamiot. Niinpä asiakkaamme voivat valita iholleen sopivat vaikutusaineet ja tukea ihoaan parhaalla mahdollisella tavalla.