M2 BEAUTE

146
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

M2 BEAUTÉ Hiusten hoito, Kasvot ja Kosmetiikka

M2 Beauté: kasvupotentiaalia tieteen avulla

Nimen M2 Beauté takana on kölniläinen tiimi, joka on omistautunut innovatiivisten kauneustuotteiden kehittämiselle. M2, kaksi kertaa M, tarkoittaa Elke Moysiesia Saksasta, Kölnistä ja hänen ystäväänsä, yhdysvaltalaista meikkitaiteilijaa Marci Marrekia. Syy yrityksen perustamiselle löytyy vuoden 2007 suuresta ripsienpidennysbuumista. M2 Beauté päätti kehittää vaihtoehdon liimalle, jonka tiedetään vahingoittavan ripsiä pitkällä aikavälillä.

Jo vuonna 2008 julkaistiin M2 Lashes -seerumi, jonka myynti oli 700 000 euroa yrityksen ensimmäisenä toimintavuotena. Tämän jälkeen M2 Beauté on laajentanut valikoimaansa huomattavasti. Ripsiseerumin, kulmaseerumin ja hiusseerumin lisäksi M2 Beauté tarjoaa nykyisin myös ihonhoitotuotteita.

M2 Beauté antaa ripsille pituutta

M2 Beauté on kehittynyt nopeasti sen jälkeen, kun se tuli menestyksekkäästi kosmetiikkamarkkinoille ripsiseerumillaan. Yrityksen perustajat ovat pysyneet uskollisina alkuperäiselle konseptilleen. He kehittävät M2 Beautén kosmetiikkaa tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. Tuotteiden koostumukset kehitetään ja testataan yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen lääketieteen asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Tuotteiden osalta noudatetaan kaikkia dermatologisia vaatimuksia ja EU:n kosmetiikkasäädöksiä.

Lisäksi tulokset puhuvat puolestaan: ripsiseerumi ja muut tuotesarjat täyttävät lupauksensa. Näin M2 Beautésta on tullut ihonhoitoalan luotettu tuotemerkki, jolla on uskollinen asiakaskuntansa.

Suuri valikoima M2-ripsiseerumeja ja ihonhoitotuotteita

Parfumdreams on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita, kuten M2-ripsiseerumia edullisin hinnoin. Eri ihonhoitotuotteissa käytetään nanoteknologiaa kollageenin, hyaluronihapon ja muiden ravitsevien aineiden kuljettamiseksi ihon syvempiin kerroksiin. Vaikka ihon luontainen suojakerros estää yleensä aineita tunkeutumasta syvälle ihoon, nanoteknologia mahdollistaa erittäin pienen molekyylikoon, jonka avulla suojakerros on mahdollista lävistää. Tutustu M2 Beautén moderneihin hoitotuotteisiin nyt parfumdreamsilla!