Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Hiuspohjaöljy – hellävaraisella hoidolla terveet hiukset

Kutiseeko päänahka, onko se ärtynyt ja joskus hilseilevä? Silloin sen tasapaino on hakoteillä. Pään ihon hellävarainen hoito ei ole vaikeaa. Hiuspohjaöljyn avulla rasittunut päänahka on helppo saada rauhoittumaan.

Torju aktiivisesti hiustenlähtöä ja päänahan ärsytystä hiuspohjaöljyllä

Kauniit hiukset tarvitsevat terveen päänahkan. Jos päänahka ei ole tasapainossa, seurauksena voivat olla rasvaiset hiukset, hiustenlähtö tai jopa kutisevat ihoalueet. Onkin suositeltavaa selvittää ikävien oireiden syy ajoissa. Syystä riippumatta hiuspohjan öljy tarjoaa aina hyvää lisähoitoa.

Päivittäiset hiustenpesut tai vääränlaiset shampoot ovat usein syynä ongelmaan. Molemmat tuhoavat hiuspohjan luonnollisen suojakerroksen eli happovaipan. Sopivilla toimenpiteillä iho on mahdollista saada uudelleen rauhoittumaan. Tähän tarkoitukseen on suositeltavaa käyttää hiuspohjaöljyä:

  • käytä säännöllisesti,
  • hiero hellävaraisesti päänahkaan
  • ja anna vaikuttaa hyvin.

Mikä hiuspohjaöljy sopii parhaiten tarkoituksiini?

Jo pelkästään oliivi- tai kookosöljy voi tarjota helpotusta päänahalle sen erilaisista vaivoissa. Päänahan verenkiertoa voi vahvistaa hoitotuotteiden sisältämillä uutteilla nokkosesta, kofeiinista ja rosmariinista. Ne voivat tukea paranemisprosessia ja edistää hiusten kasvua pitkällä aikavälillä. Käytä hiusöljyä päänahkaan säännöllisesti kauneusrutiinisi yhteydessä ja huomaat jo pian positiivisia vaikutuksia.

Miten hiusöljyä käytetään?

Öljyhoito ei ainoastaan rentouta päänahkaa, vaan myös optimoi hiustenhoidon. Hiuspohjan hoito kannattaa tehdä oikein ja säännöllisesti. Etenkin silloin, jos tukkaa pestään, muotoillaan ja föönataan usein.

Jatkuva altistuminen auringolle rasittaa hiusten lisäksi myös päänahkaa. Vitamiineja sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sisältävä hiuspohjaöljy toimii kuin balsami herkälle päänahkalle. Muutaman vinkin avulla varmistat käsittelyn onnistumisen:

  • Ota noin ruokalusikallinen tuotetta käsiisi ja kasta sormenpääsi tuotteeseen.
  • Hiero hiuspohjaöljyä kuiviin, pesemättömiin hiuksiin ja käsittele alueita, jotka vaikuttavat erityisesti kaipaavan hoitoa.
  • Hiero öljyä näihin kohtiin huolellisesti.
  • Levitä loput päänahan muihin kohtiin, jotta ne saavat hieman hoitoa.
  • Kiedo hiukset kelmuun. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tähän myös paksua pyyhettä.
  • Anna öljyn vaikuttaa 20–30 minuuttia. Voit lopuksi huuhdella öljyn pois miedolla shampoolla.

Lisävinkki: Tarpeen mukaan on suositeltavaa tehdä päänahan öljykäsittely kerran viikossa. Erityisen rasittuneelle päänahalle hiuspohjaöljyä voidaan käyttää myös yön yli kahdesti viikossa.

Osta hiuspohjaöljyt helposti parfumdreamsilta

Hiuspohjaöljyllä on parhaimmillaan intensiivinen ja tehokas vaikutus hiuspohjan ongelmiin. Parfumdreamsilta löytyy hiuspohjatuotteita, joiden avulla voidaan tehokkaasti lievittää erilaisia ongelmia. Hiuksesi tuntuvat siloisilta ja hoidetuilta.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube