Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Kulmapuuterit

10 Tuote

Luonnollista kauneutta kulma- ja ripsiväreillä

Kulmien kestovärjäys antaa naiselle kuin naiselle ilmaisuvoimaiset kulmat, jotka kestävät viikosta toiseen. Usein myös ripset voidaan värjätä kulmavärillä. Parfumdreams on täydellinen paikka ostaa kulmavärejä. Täältä löydät laajan valikoiman settejä kulmien ja ripsien helppoon ja turvalliseen värjäämiseen.

Kulmaväri kestää jopa kuusi viikkoa. Siksi sen käyttö edellyttää erityistä huolellisuutta. Oikeaa kulma- ja ripsikestoväriä valittaessa tulee ottaa seuraavat tekijät huomioon.

Värin ei tulisi olla paljon tummempi kuin luonnollisen värin. Värjäysprosessi tulee tehdä puhtaasti ja huolellisesti. Pakkauksessa olevia käyttöohjeita tulee noudattaa.

Oikean kulmavärin valinta

Toisin kuin mustan ripsivärin kohdalla, mustaa kulmaväriä tulisi käyttää vain henkilöiden, joilla on luonnostaan mustat hiukset. Ruskeiden ja vaaleiden hiusten kanssa hyvältä näyttävät tummemmat ruskean sävyt. Normaalisti kulmien värin tulee olla yhtä sävyä tummempi kuin hiusten värin. Vaaleiden hiusten kanssa voi valita jopa kahta sävyä tummemman sävyn. Punahiuksiset voivat valita kulmaväriksi täyteläisen ruskean tai tummanvaalean. Vaaleanpunertaviin hiuksiin sopii hyvin keskivaalea kulmasävy.

Vinkkejä kulma- ja ripsikestovärien käsittelyyn

Ennen varsinaisen värjäyksen aloittamista suositellaan allergiatestin tekemistä kulmavärillä. Levitä tätä varten hieman väriä huomaamattomalle alueelle siveltimellä ja odota 48 tuntia. Jos iholle ei ilmesty rakkuloita tai punaisia läikkiä eikä iho kutise, allergista reaktiota ei tarvitse pelätä. Ennen värjäystä kasvojen iho tulee puhdistaa huolellisesti. Kulmien ja sitä ympäröivälle iho kannattaa levittää vaseliinia. Se suojaa ihoa värjäytymiseltä. On myös tärkeää, että sinulla on valmiina vanulappuja ja vanupuikkoja myöhempää puhdistusta varten. Tällä tavalla virheet voidaan korjata välittömästi. Kulmakarvojen ja ripsien värjääminen on erityisen mukavaa, kun apuna on ystävä.

Pieni sivellin sopii ihanteellisesti värin levittämiseen kulmakarvoihin ja ripsiin. Tosin useimmat värjäyssetit sisältävät sopivan applikaattorin. Kulmaväri sekoitetaan kunkin tuotteen ohjeen mukaan ja levitetään välittömästi. Kulma- ja ripsivärien ei tulisi koskaan seisoa pitkään avattuna, koska happi heikentää niiden tehokkuutta. Kulmavärin vaikutusaika vaihtelee tuotteesta riippuen. Jos sinulla on vaaleat kulmat ja ripset, voit lyhentää värjäysprosessia ja toistaa sen tarvittaessa.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube