-22 %* useista tuotteista

Tuotteisiin

Menu

Parfumdreams

Tehokas aurinkosuoja hiuksille

Useimmat ihmiset suojaavat ihonsa aurinkovoiteella tai -suihkeella haitallisilta auringonsäteiltä. Usein ei huomiotta jää kuitenkin aurinkosuoja hiuksille. Hiussuortuvat ja päänahka altistuvat usein täysin suojaamatta suoralle auringon paisteelle. Seurauksena ovat kuivat ja rasittuneet hiukset, joita on vaikea käsitellä. Hiusten suojaamiseen on saatavana useita erilaisia hoitotuotteita.

Miksi hiusten aurinkosuojan käyttö on erityisen tärkeää?

Aina oleskellessamme auringossa haitalliset UV-säteet pääsevät vaikuttamaan ihollemme ja hiuksiimme. Mitä pidempään altistumme UV-valolle, sitä todennäköisempi on palamisen vaara. Tämä ei kuitenkaan koske pelkästään käsivarsien, jalkojen ja selän ihoa. Jos käytössä ei ole aurinkosuojaa hiuksille, hiukset ja päänahka altistuvat yhtälailla voimakkaalle auringon säteilylle. Hiukset tuntuvat jo lyhyessä ajassa kuivilta ja kiillottomilta. Samalla hiukset saattavat vaurioitua. Pitkän auringossa oleilun seurauksia ovat usein:

  • hiusten katkeilu tai hiustenlähtö
  • suortuvien ravintoainepuutokset
  • päänahan ärsyyntyminen
  • hiusrakenteen vahingoittuminen.

Usein hiusten vaurioita ei ensisilmäyksellä huomaa. Ensimmäiset puutokset ilmenevät vasta muutamia päiviä auringossa oleilun jälkeen. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla: tarjolla on aurinkosuojatuotteita hiuksille ja hoitovalmisteita, jotka suojaavat hiuksia auringon aiheuttamilta vaurioilta. Suojaa on kuitenkin tärkeää käyttää ajoissa ja riittävässä määrin. Vain näin voivat hoitotuotteet tehdä tehtävänsä.

Kuinka hiusten aurinkosuojaa käytetään?

Oletpa talvella hiihtomatkalla tai keskikesän kuumassa auringon paahteessa, aurinkosuoja hiuksille on aina ehdoton valinta. Hoitorutiiniin on hyvä sisällyttää niin päänahan kuin hiustenkin suojaus. Aurinkosuojatuotteiden tuotevalikoimasta löytyy myös erityinen aurinkosuihke hiuksille, joka suojaa luotettavasti niin hiuksia kuin hiuspohjaa.

  • Aurinkosuojavaahto: Levitä vaahto joko kuiviin tai pestyihin hiuksiin. Se suojaa hyvin aggressiivisilta auringon säteiltä.
  • Aurinkosuihke hiuksille: Hiusten aurinkosuojasuihke on helppo levittää kohdennetusti hiuksiin ja hiuspohjaan. Suojausta on myös helppo lisätä liikkuessa tarpeen mukaan.
  • Hiuskiinne UV-suojalla: Käytä myös muotoilluissa hiuksissa aurinkosuojaa. Tähän tarkoitukseen on saatavana useita erilaisia hiuskiinteitä, joihin on yhdistetty UV-suoja.

Hiusten aurinkosuojan lisäksi saatavana on myös après sun -shampoita ja -hoitoaineita, joilla voit täydentää hiusten hoitorutiinin. Nämä sisältävät arvokkaita vaikuttavia aineita, jotka puhdistavat ja hoitavat rasittuneita hiuksia hellävaraisesti. Näin hiukset saavat juuri sellaista hoitoa, jota ne tarvitsevat auringossa oleilun jälkeen.

Hyvin kuumana päivänä ei aurinkosuoja hiuksille ehkä yksin riitä, vaan kannattaa päätä suojata myös muutoin. Lippis, aurinkohattu tai huivi suojaa hiuksia intensiiviseltä UV-säteilyltä. Rantapäivän jälkeen kannattaa lisäksi muistaa puhdistaa hiukset suolavedestä. Myös päänahanhoitotuotteet auttavat hiuksia säilyttämään kiiltonsa.

Miksi värjätyt hiukset ovat erityisen alttiina ilman hiusten aurinkosuojaa?

Kun hiuksia sävytetään, värjätään tai muutoin kemiallisesti käsitellään, hiusten lipidikerros kärsii. Tämän vuoksi auringon säteet vaikuttavat hiuksiin ja päänahkaan entistä kuluttavammin. Jos hiuksissa ei käytetä aurinkosuojaa, pääsevät UV-säteet tunkeutumaan esteettä eri hiuskerrosten läpi ja vahingoittamaan sekä hiusta että väripigmenttejä.

Tämän vuoksi tuleekin aina ennen auringossa oleilua käyttää aurinkosuojaa myös hiuksille. Parfumdreamsiltä löydät erilaisia aurinkosuojatuotteita hiuksille, joita on helppo käyttää ja jotka auttavat säilyttämään hiuksesi terveinä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube