Lavera

84
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Lavera: hyvin siedettyä laatutietoisen luonnonkosmetiikkaa

Lavera-merkki on ollut olemassa jo vuodesta 1987 lähtien, ja jo yhtä kauan se on vakuuttanut käyttäjänsä hoitavalla luonnonkosmetiikallaan. Yrityksen perusti Thomas Haase, joka halusi kehittää hyvin siedettyä kosmetiikkaa luonnolliselta pohjalta ja perusti tätä tarkoitusta varten Laverana-yrityksen ja Lavera-tuotemerkin. Lavera tarkoittaa latinaksi "aitoa", ja loppuliitteellä ”na” viitataan saksakieliseen sanaan ”Naturkosmetik”, joka puolestaan tarkoittaa luonnonkosmetiikkaa. Näin yrityksen periaatteet käyvät ilmi jo sen nimestä.

Pioneerihengellään Thomas Haase on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa luonnonkosmetiikan saralla tähän päivään asti ja valmistamaan itse sen, mitä muilta valmistajilta ei saa. Vuonna 2019 DIE ZEIT -kustantamo nimesi Lavera Naturkosmetik -tuotemerkin vuosisadan tuotemerkiksi, ja Lavera on myös saanut kahdesti Green Brand -merkinnän. Toinen virstanpylväs saavutettiin vuonna 2019, kun Laverana saattoi ilmoittaa olevansa ilmastoneutraali yritys. On siis selvää, mistä tuotemerkissä on kyse: luonnonkosmetiikasta, joka ei rasita maapalloa.

Lavera Naturkosmetik: tuotteet, jotka sinun tulee tuntea

Laveran tuotteet kattavat kaiken ihon- ja hiustenhoitoon liittyvän. Myös meikki-, aurinkosuoja- ja hammashoitotuotteet kuuluvat Laveran tuotetarjontaan:

Osa Laveran tuotteista on saanut Öko-Testin laatuarvion ”Erittäin hyvä”, ja tuotemerkin puolesta puhuvat myös lukuisat laatumerkinnät, kuten NATRUE-standardi tai BIO-logo.

Lavera edustaa laatua, läpinäkyvyyttä ja luonnollisuutta

Laveralle keskiössä on tinkimätön sitoutuminen valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä peräisin oleviin luonnollisiin ainesosiin. Näin ollen kuluttajat voivat Laveran luonnonkosmetiikkaa ostaessaan olla varmoja siitä, että tuotteet eivät sisällä kemikaaleja. Tämän ansiosta Laveran tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille ja kaikenikäisille käyttäjille. Lavera edustaa myös pakkausten ja kuljetusreittien sekä kaikkien arvoketjujen ja jakelutasojen osalta ympäristöystävällistä kosmetiikkaa, joka on sopusoinnussa ihmisten ja planeetan kanssa.

Lavera haluaa pakkauksiensa laatumerkintöjen avulla tarjota asiakkailleen selkeyttä ja helpottaa tuotteiden ostamista. Heti ensi silmäyksellä käy selväksi, että kyseessä on laadukas luonnonkosmetiikka, jota voi ostaa epäröimättä. Ilmastonsuojeluhankkeiden tukeminen ja tietoisuus siitä, että maapallon tulevaisuus on kiinni ihmisistä, tekevät Laverasta luotettavan tuotemerkin, jolla on korkeat vaatimukset. Kaikki kehitys ja tuotanto tapahtuu Hannoverissa, joten Laveralle ”Made in Germany” ei ole väärä lupaus.

Osta Lavera-luonnonkosmetiikkaa parfumdreams.fi-verkkokaupasta

Parfumdreamsilla voit ostaa Lavera-luonnonkosmetiikkaa verkosta ja selailla laajaa tuotevalikoimaa kaikessa rauhassa. Valikoima kattaa niin kasvovoiteet, shampoot kuin lahjapakkaukset – parfumdreamsilta löydät varmasti etsimäsi joko itselle tai lahjaksi jollekin toiselle.