Schwarzkopf Professional

156
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Schwarzkopf Professional: innovatiivisia tuotteita jokaiselle hiustyypille

Schwarzkopf Professional on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden valmistaja. Yli 100 vuoden kokemuksella hiustenhoidosta Schwarzkopf Professional on luonut vaikuttavan menestystarinan. Tänä päivänä tämä hiustenhoitoon erikoistunut merkki on yksi johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. Schwarzkopf-hiustenhoitotuotteiden valikoima ulottuu shampoista ja hoitoaineista aina muotoilutuotteisiin ja hiusväreihin. Valikoimasta löytyykin sopivia hoitotuotteita jokaiselle hiustyypille.

Erityistä tuotteissa on niiden innovatiivinen teknologia. Jokainen Schwarzkopf Professional -tuote on kehitetty erityisesti antamaan hiuksille juuri sitä, mitä ne tarvitsevat: oli se sitten kosteutta, kiiltoa, runsautta tai suojaa kuumuudelta. Lisäksi tuotteissa käytetään ainoastaan korkealaatuisia ainesosia.

Schwarzkopf Professional: perinteikästä hiustenhoitoa

Schwarzkopf Professional -merkin tarina ulottuu yli 120 vuoden taakse, kun nuori kemisti ja apteekkari Hans Schwarzkopf perusti Berliinissä pienen kosmetiikkaliikkeen. Perustaja oli tuolloin erikoistunut shampoiden ja hiusvesien valmistukseen. Merkistä tuli pian tunnettu ja se alkoi kasvaa. 1920-luvulla Schwarzkopf Professional oli jo vakiinnuttanut asemansa Euroopassa. Yhä tänä päivänä Schwarzkopf Professionalin päätoimipaikka sijaitsee Saksassa.

Ensimmäisen maailmansodan jälkeisinä vuosina Schwarzkopf Professional laajensi valikoimaansa useisiin shampoisiin ja muihin ihonhoitotuotteisiin. Vuonna 1927 kehitettiin ensimmäinen kuivien hiusten shampoo, joka mullisti hiustenhoitoa. 1950-luvulla yritys alkoi myydä tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien yritys on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa ja on nykyisin yksi hiustenhoitoalan tunnetuimmista nimistä.

Schwarzkopf Professional -tuotteet: innovaatiota ja tutkimusta

Schwarzkopf Professional investoi jatkuvasti tutkimukseen ja innovaatioihin varmistaakseen, että sen tuotteet vastaavat aina tekniikan uusinta tasoa. Yrityksellä on omia tutkimuslaboratorioita ja se tekee tiivistä yhteistyötä hiustenhoidon johtavien asiantuntijoiden kanssa. Sitoutuminen innovaatioihin ja tutkimukseen on auttanut yritystä säilyttämään asemansa maailman johtavien hiustuotevalmistajien joukossa.

Voidakseen tarjota jokaiselle hiustyypille oikean tuotteen, Schwarzkopf Professionalin tuotevalikoima on erityisen suuri ja kattava. Siitä löytyy muun muassa seuraavat tuotesarjat:

  • BC Bonacure: Erityisen rasittuneille hiuksille tarkoitettu tuotesarja tarjoaa intensiivistä hoitoa. Hiusnaamioiden ja hiuksiin jätettävien hoitosuihkeiden avulla hiukset hoidetaan kampaamotasoisesti.
  • OSIS+: Tästä tuotesarjasta löydät kaikkea, mitä tarvitset täydelliseen hiustenmuotoiluun. Tuuheuttavat suihkeet, hiusgeelit, kiiltosuihkeet ja monet muut pitävät kampauksesi täydellisesti muodossaan.
  • BlondMe: Tästä sarjasta vaaleahiuksiset löytävät tarvitsemansa. Intensiivisesti hoitavat koostumukset kosteuttavat tehokkaasti vaalennettuja hiuksia. Tuotteiden sisältämät pigmentit puolestaan poistavat hiusten keltaisuutta.

Tutustu Schwarzkopf Professional -tuotteiden suureen valikoimaan parfumdreamsilla ja vakuutu tuotteiden asiantuntevuudesta ja innovatiivisista hoitavista koostumuksista.