Kynsilakat

269 Tuote
1030
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Värikäs kynsilakka tuo väriä elämääsi

Värillisellä kynsilakalla korostat persoonallisuuttasi ja ilmaiset tyyliäsi. Sillä ei ole väliä, haluatko hillityn lakkauksen toimistoon vai räiskyviä kesävärejä – kylpyhuoneessasi täytyy aina olla kokoelma kynsilakkoja lempiväreissäsi.

Osta kynsilakka – mikä sopii minulle?

Etsitpä kynsilakkaa sormiisi tai varpaisiisi, väri tekee niistä taatusti katseenvangitsijat. Värisävyjen valikoima on rajattoman suuri. Löydät parfumdreamsiltä myös uuden suosikkivärisi. Usein kynsilakan osto herättää kuitenkin seuraavan kysymyksen: mitä eroja kynsilakoissa on?

  • Päällyslakka: Eli top coat -lakka. Tämä lakka on läpinäkyvää, ja se suojaa vasta lakattuja kynsiä. Sitä on saatavissa erittäin kiiltävinä tai mattoina versioina.
  • Aluslakka: Tätä kutsutaan myös pohjalakaksi. Aine on läpinäkyvää tai hieman ruusunpunaista. Se suojaa luonnollisia kynsiä värjäytymiltä. Sen käyttöä suositellaan etenkin tummien kynsilakkojen alla.
  • Nopeasti kuivuva kynsilakka: Onko sinulla kiire? Turvaudu tällöin nopeasti kuivuviin kynsilakkoihin ja lyhennä täydellisesti lakattujen kynsien odotusaikaa.
  • Geelilakka: Kestää pitkään ja kiiltää upeasti. Koostumus on hieman paksumpaa ja peittävämpää, mutta lakka ei vaadi lamppua.
  • UV-kynsilakka: Ei kuivu ilmassa vaan UV-lampun valossa. Kynsilakka kestää 2–3 viikkoa ja tarvitsee erityisen kynsilakanpoistoaineen.

Sopiva kynsilakka kaikkiin tarpeisiin: Parfumdreamsin valikoimassa on kaikkea, mitä tarvitset hoidettuihin kynsiin. Suojaavista aluslakoista hillittyihin ja räiskyviin värilakkoihin ja jopa hypoallergeenisiin kynsilakkoihin. Kehitä oma tyylisi, anna yksilöllisyytesi näkyä ja leikittele väreillä ja efekteillä.

Mikä kynsilakan väri sopii minulle?

Neonpinkkiä, valkoista tai auringonkeltaista – kesäisen päivetyksen pariksi kynsiin sopii lähes mikä tahansa väri. Erittäin vaalean ihon kanssa kannattaa yhdistää lämpimiä punaisen, oranssin tai keltaisen sävyjä. Myös nude sopii erinomaisesti hillittyyn toimistotyyliin. Punainen kynsilakka on todellinen katseenvangitsija, joka sopii mainiosti niin bileöihin kuin lomalle.

Pieni vinkki uuden kynsilakkavärin testaamiseen: Kiinnitä kynsiisi ennen lakkausta läpinäkyvää teippiä. Näin saat selville pienellä vaivalla, sopiiko uusi väri asuusi tai ihotyypillesi. Jos ei sovi, irrota teippi ja kokeile uutta sävyä.

Miten levität kynsilakan parhaiten?

Ennen kuin levität kynsilakkasi, anna sormillesi perusteellinen manikyyri. Lyhennä ja viilaa kyntesi haluttuun muotoon ja poista ylimääräiset kynsinauhat. Aluslakka suojaa omia kynsiäsi ja tasoittaa pienet epätasaisuudet. Käytä aluslakkaa aina värillisen kynsilakan alla, jotta saat täydellisen lopputuloksen. Anna lakan kuivua hyvin.

Käytätpä mitä kynsilakkaa tahansa, sivele kynsilakka kynsinauhasta kohti kynnen kärkeä. Aloita keskeltä ja käy siveltimenveto kerrallaan koko kynnen alue läpi. Jotta väri hehkuisi kaikessa komeudessaan, saatat tarvita kynsilakasta riippuen vielä toisen lakkakerroksen. Viimeinen vaihe on päällyslakan levitys. Se antaa kynsillesi matan tai kiiltävän viimeistelyn.

Tärkeää: Anna jokaisen kerroksen kuivua kunnolla. Vähintään 10 minuuttia pitäisi riittää. Yritä olla käyttämättä sillä välin kynsiäsi. Jos olet kärsimätön, kannattaa valita nopeasti kuivuva kynsilakka.