Shampoo kuiville hiuksille

837 Tuote
6814
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo kuiville hiuksille – enemmän kiiltoa rasittuneille hiuksille

Jos hiuksesi tuntuvat haurailta ja elottomilta, ne tarvitsevat kestävää janonsammuttajaa. Paras shampoo kuiville hiuksille hoitaa hiusta kosteuttavilla ainesosilla ja antaa kiiltoa uloimmalle hiuskerrokselle. Näin hiuksen uloin pinta heijastaa valoa ja muodostaa terveen kiillon. Lisäksi shampoo irrottaa päänahasta jäämät ja muut kerrostumat antaen tilalle raikkaan tunteen.

Kuivien hiusten hoito: Tästä se koostuu

Kuivat hiukset johtuvat joko talirauhasten vajaatoiminnasta tai ulkoisista vaikutuksista. Lämpömuotoilu suoristusraudalla tai muulla vastaavalla tai säännöllinen värjäys vahingoittavat hiuksen rakennetta ja lisäävät kosteuden menetystä. Kuivien hiusten hoitotuotteet voivat kompensoida kuivuutta hemmottelemalla hiuksen pintaa seuraavilla ainesosilla:

  • Kasviöljyt: Tunkeutuvat syvälle hiusrakenteeseen ja suojaavat sitä sisältäpäin. Macadamia-, avokado-, kookos- tai manteliöljy ravitsee hauraita latvoja.
  • Glyseriini: kosteuttaa ja vaikuttaa antistaattisesti.
  • Pantenoli: Toimii samoin kuin glyseriini ja sitoo kosteutta hiuksiin. Sen rauhoittavat ominaisuudet rauhoittavat lisäksi ärsyyntynyttä päänahkaa.
  • Keratiini: täyttää hiuksen pintarakenteen aukot ja voi siten antaa enemmän kiiltoa.
  • Hyaluronihappo: kuten ihonhoidossa, tämä ainesosa toimii kuivien hiusten shampoossa kuin sieni, joka sitoo kosteutta itseensä.

Shampoo rasittuneille hiuksille on erityisesti kesäkauden valinta. Aurinko, ranta ja uimavesi: se, mistä nautit, rasittaa ja kuivattaa valitettavasti hiusta melkolailla. Tästä syystä hiusten aurinkosaa käytetään yhdessä kosteuttavien ainesosien kanssa.

Parhaat vinkit vaurioituneiden hiusten hoitoon

Paras shampoo kuiville hiuksille voi toimia vain niin hyvin kuin hoidat hiuksiasi pesun jälkeen. Seuraava sääntö toimii yleisesti aina: Vähemmän on enemmän. Käytännössä tämä tarkoittaa: Pese harvemmin, käytä hiustesi muotoiluun mahdollisimman vähän kuumuutta sekä alkoholia sisältäviä aineita, sillä ne kuivattavat hiusta. Sen sijaan investoi hyvään kuivien hiusten hoitosarjaan ja lähesty hitaasti suositeltua annostelua.

Lisävinkki: Jo valmiiksi rasittuneita hiuksia ei saa harjata märkinä kovin ottein. Selvitä hiukset hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Föönaa hiukset astetta viileämmällä tasolla. Vaihtoehtona kihartimelle voit letittää märät hiukset ja antaa niiden kuivua ilmassa.

Käytä rasittuneiden hiusten shampoota oikein

Kuivien hiusten shampoon käyttö on todella helppoa. Kostuta hiukset huolellisesti ja käytä sopiva määrä tuotetta. Hiero se hiuksiin hellävaroen. Jos sinun ei tarvitse poistaa hiuksistasi muotoiluainejäämiä, et tarvitse ekstra-annosta shampoota. Huuhtele lopuksi shampoo huolellisesti pois ja huolehdi, että veden lämpötila on sopiva.

Osta kuivien hiusten hoitotuotteet parfumdreamsilta

Etsitkö parasta shampoota kuiville hiuksille? Parfumdreamsilta löydät suuren valikoiman hoitosarjoja rasittuneille hiuksille. Näin löydät rennosti parhaan tuotteen, joka vastaa optimaalisesti hiustesi tarpeita.