Kynsien hoito

121 Tuote
103
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kynsienhoito: näin hoidat kynsiäsi oikein

Säännöllinen kynsien hoito on kauniiden käsien A ja O. Manikyyri onnistuu kotona leikiten oikeilla tuotteilla. Tärkeää on, että kiinnität huomiota laatuun ja hygieniaan. Lisäksi kynsien hoitovälineiden tulisi vastata käsiesi tarpeita. Tässä on katsaus mahdollisiin haasteisiin, jotka manikyyrissä on otettava huomioon:

  • Kuivat kynnet ja kynsinauhat: Niihin auttaa runsas kosteutus ja rasva. Pidä kynnet mahdollisimman lyhyinä ja luovu liiallisesta kynsilakasta ja kynnenkovettajasta, sillä ne saattavat vain kuivattaa lisää.
  • Pehmeät kynnet: Suo pehmeille kynsille säännöllisesti laadukasta kynnenkovettajaa. Huolehdi, että kynnet saavat riittävästi ravinteita ravinnostasi ja oikeanlaista kynsihoitoa.
  • Lohkeilevat kynnet: Kynsiöljyt & kynsienhoitokynät antavat kynsille vitamiineja ja kivennäisaineita. Hellävaraiset kynsiviilat ehkäisevät kynsien liuskoittumista.
  • Ohuet kynnet: Myös niihin tepsii ohje pitää kynnet lyhyinä. Kynsileikkurit ja -pihdit ovat paras työkalu manikyyriisi. Kynsiöljy voi auttaa kynsiäsi vahvistumaan.

Monet naiset kärsivät katkeilevista tai lohkeilevista kynsistä. Et siis ole yksin. Kun totut tekemään säännöllisesti kynsihoitosi, pääset parhaiten tavoitteeseesi saada vahvat ja terveet kynnet. Saat parfumdreamsiltä kaiken, mitä tarvitset siihen.

Kynsien hoito vaihe vaiheelta

Kylvetä ensin kynsiäsi. Sekoita pari pisaraa eteeristä öljyä kookos-, manteli- tai jojobaöljyyn ja veteen sekä tilkkaan maitoa. Kylvetä nyt kynsiäsi seoksessa enintään 10 minuuttia ja nauti kynsihoidosta. Kuivaa sitten jokainen kynsi huolellisesti pehmeällä pyyhkeellä.

On tärkeää käyttää kynsien hoitotuotteita oikeassa järjestyksessä, jotta manikyyri tuottaa toivotun tuloksen pitkällä aikavälillä. Käytä ensin kynsinauhojen poistajaa. Kätevästä puikosta levitettävä aine pitää huolen siitä, että koko kynsilevy puhdistuu myös huomaamattomasta kynsinauhaihosta. Leikkaa ja viilaa kynnet sitten haluttuun muotoon. Kynsisakset ja lasiviilat ovat hyvä valinta myös herkille kynsille.

Seuraavassa vaiheessa levitetään hoitava kynsiöljy. Hemmottele lopuksi kynsiä ympäröivää ihoa hoitavalla voiteella, joka kosteuttaa riittävästi. Älä unohda kynsivalleja. Ne ovat kohta, josta kynsi kasvaa ihosta. Kun voide on imeytynyt kokonaan, levitä hoitolakkaa tai kynnenkovettajaa tavalliseen tapaan. Ajattele viikoittaista kynsienhoitoa omana aikanasi, jonka suunnittelet kiinteäksi osaksi kalenteriasi.

Myös näillä keinoilla voit hoitaa kynsiäsi

Vältä kosketusta siivousaineiden ja vahvojen puhdistusaineiden kanssa. Vaikka et heti huomaisikaan haitallista vaikutusta, kyntesi kuitenkin vahingoittuvat pitkäkestoisesti. Suojakäsineet kotitöissä ovatkin jo puolet kynsien hoidosta.

Kauneus lähtee sisältäpäin. Se koskee myös sormenkynsiäsi. Kynsien hoitotuotteet auttavat nimittäin vain pinnallisesti, kun taas oikea ravinto vaikuttaa niiden kuntoon suurelta osin. Jos ongelmasi jatkuvat säännöllisestä manikyyristä huolimatta, syynä saattaa olla myös vitamiinin tai kivennäisaineen puutos.

Osta kynsienhoitotuotteita parfumdreamsiltä

Etsitpä kynsileikkuria, hoitokynää tai värikästä kynsilakkaa, meillä on kaikkea kynsiesi hoitoon ja trendikkäisiin lookeihin. Hanki itsellesi kynsienhoidon perustuotteet sekä uutuuksia ja iloitse vahvoista, kauniista kynsistä, jotka pystyvät kaikkeen!