Sähköiset partakoneet ja partatrimmerit

15 Tuote
4
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Sähköpartakoneet ja -trimmerit – täydellisesti muotoiltu parta

Sähköpartakoneella ja -trimmerillä on mahdollista totetuttaa mikä tahansa partatyyli ja tietysti täydellinen parranajo. Toisin kuin parran märkäajoon tarkoitetut partahöylät tai partaveitset, partakone tekee suurimman osan työstä itse. Leikkuujärjestelmä pyörii kevyesti iholla ja poistaa luotettavasti kaikki partakarvat. Jotta parran pois ajaminen tai parran muotoilu onnistuisivat siististi, on kuitenkin hyvä pitää mielessä muutama vinkki.

Sähköiset partakoneet ja trimmerit täydelliseen parranajoon

Jokainen partaansa ajava on törmännyt partakoneisiin, ja tuntee sähköpartakoneet ja -trimmerit. Näiden lisäksi on olemassa sähköpartakoneita, jotka yhdistävät molemmat toiminnot. Partatrimmerien, multigroomereiden ja muiden partakoneiden lisäksi hyvä parranajotulos on se, mikä ratkaisee. Nämä koneet ovat erittäin käteviä käyttää:

  • Partakoneen valmistelu ennen parranajoa: Jotkut mallit vaativat suoran virtalähteen, toiset toimivat akulla. Tarkista ennen käyttöä, että laite on ladattu ja käyttövalmis.
  • Valmistele kasvojen iho parranajoa varten: Ennen kuin aloitat parranajon, iho on valmisteltava sitä varten. Pese kasvot ja pehmitä parta niin pehmeäksi kuin mahdollista. Tämä varmistaa mukavamman ja helpomman parranajon.
  • Parran valmistelu ajoa varten: Pidempi parta on vaikeampi ajella kuin lyhyt sänki. Lyhennä partaa tarvittaessa erityisillä partasaksilla. Tällöin partakoneen terät tavoittavat kaikki partakarvat paremmin.
  • Säädä partakone tai trimmeri ja aloita parranajo: Parranajo sujuu parhaiten, kun kuljetat partakonetta iholla suorassa kulmassa. Kiristä ihoa ja ajele kasvusuuntaa vastaan. Älä kuitenkaan aja yhden kohdan päältä liian montaa kertaa, sillä se aiheuttaa vain tarpeetonta punoitusta ja ärsytystä. Partakone itsessään hoitaa isoimman työ, kun taas trimmeri sopii hienojen ääriviivojen korjailuun.
  • Partakoneen puhdistaminen ja ihon hoito: Kun olet lopettanut parranajon, ihon lisäksi myös partakone ja trimmeri tulee puhdistaa. Käytä erityisiä ihonhoitotuotteita, jotka viilentävät ja rauhoittavat ihoa. Puhdista lopuksi laite ja käytä mieluiten toimitukseen kuuluvia sudilla ja lisälaitteita. Tämä tekee puhdistamisesta erittäin kätevää ja nopeaa.

Partakoneen terät ovat paljon vahvempia ja kestävämpiä kuin kertakäyttöisten partahöylän. Nekin on kuitenkin vaihdettava silloin tällöin. Partakoneen leikkuuosa tulee vaihtaa noin 18 kuukauden välein. Kun koneesta pitää hyvin huolta, myös parranajo sujuu miellyttävämmin ja nopeammin.

Parhaat tavat käyttää partakonetta ja -trimmeriä

Parranajo on karvaista puuhaa – mutta pienillä vinkeillä jokainen parta on mahdollista saada aisoihin. Partakone liukuu ihon pintaa pitkin terävillä teriillään, jotka sijaitsevat ohuiden metallikalvojen takana. Terät tarttuvat jokaiseen karvaan. Sen vuoksi partakone tulee asettaa iholle ilman suurta painetta ja edetä sen kanssa poskien kautta kaulalle ja suun alueelle. Näin parranajo onnistuu yleensä ilman haavoja ja ihoärsytyksiä.

Trimmeri sen sijaan on hieman pienempi ja kompaktimpi, jos se on ostettu erillisenä laitteena. Jos trimmeri on osa partakonetta, sen aktivoiminen käy napin painalluksella. Kapeat, liikkuvat terät voidaan asettaa kohdistetusti ihoa vasten, jolloin ääriviivat on helppo muotoilla tai korjata. Tuloksena on tyylikä parta, joka vastaa omia mielikuviasi ja toiveitasi.

Osta partakoneet ja -trimmerit parfumdreamsilta

Parranmuotoiluun tai täydelliseen parran poisajamiseen – partakone ja -trimmeri hoitavat kaikki tehtävät ja lopputulos miellyttää silmää. parfumdreamsilta löydät valikoiman erilaisia partakoneita, jotka sopivat yksilölliseen parranajoon. Halusitpa leikata partasi pois kokonaan tai luoda silmää hiveleviä partaluomuksia, partakoneemme täyttävät kaikki toiveet.