Itseruskettavat

10 Tuote
133
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Itseruskettava kasvoille – luo kaunis rusketus ilman ihovaurioita

Kun haluat saada päivetystä talvella tai kauniin ruskean ihon keväällä ja kesällä ilman auringossa palamisen riskiä, itseruskettava auttaa sinua saamaan väriä kasvoillesi. Itseruskettavan avulla loihdit välittömästi vaikutelman auringon suutelemasta ihosta, joka hehkuu kauniisti ja näyttää siltä, kuin olisit juuri palannut lomamatkalta etelästä.

Itseruskettava onkin erinomainen vaihtoehto luonnolliselle auringon säteilylle, sillä aurinko tuo mukanaan haittoja ja voi vaurioittaa ihoa. Kasvojen itseruskettavan voiteen ansiosta näytät siltä kuin olisit juuri viettänyt rentouttavan viikon meren rannalla ilman ihon ikääntymisen, palamisen tai ihosairauksien riskiä.

Millaisia itseruskettavia on saatavilla?

Oikean itseruskettavan löytäminen kasvoille ei ole niinkään helppoa. Haluathan saada raidattoman, tasaisen ja luonnollisen päivetyksen, et mitään oransseja läiskiä ihollesi.

Itseruskettavia kasvoille on tarjolla erilaisia:

  • Tipat: Itseruskettavat tipat tai pisarat sopivat erinomaisesti kasvoille, sillä ne voi hyvin sekoittaa päivävoiteen sekaan. Näin saat itseruskettavat tipat helposti levitettyä kasvoille ilman raitoja tai läikkiä. Kahdesta kolmeen tippaa riittää loihtimaan ihollesi auringossa päivettyneen ilmeen, joka näyttää täysin luonnolliselta. Ei kun kokeilemaan!
  • Kasvojen itseruskettavat voiteet: Koska kasvojen iho on ohuempaa ja herkempää kuin muualla kehossa, kasvoille ei tule käyttää samaa itseruskettavaa voidetta kuin jalkoihin tai käsiin. Kasvoja varten löytyy erityistuotteita, joissa on myös lisäksi hoitavia ominaisuuksia.
  • Itseruskettava vaahto: Pehmeän vaahdon levittäminen onnistuu helpoiten käsineellä, jotta saat sen hierottua ihoon tasaisesti. Koska vaahto on yleensä sävytettyä, näet jo levittämisvaiheessa, mitkä osat kasvoistasi olet jo käsitellyt ja missä vaahtoa ei vielä ole. Noin tunnin kuluttua tulee ruskettava vaikutus näkyviin.
  • Itseruskettavat liinat: Liinoja hangataan kasvoille pyörittävillä liikkeillä ja ne sopivat erinomaisesti mukaan matkoille.
  • Itseruskettava lotion: Itseruskettava voide on helppo levittää ja sen voi sekoittaa kasvovoiteeseen. Sillä on kosteuttava vaikutus ja se hoitaa ihoa. Itseruskettavan sisältämä DHA nimittäin paitsi vastaa ruskettavasta vaikutuksesta, se myös kuivattaa ihoa. Näin ollen iho tarvitsee uutta kosteutusta tilalle.
  • Itseruskettava suihke: Suihkeena itseruskettavan levittäminen kasvoille käy erityisen helposti, sillä sitä ei tarvitse lainkaan hieroa. Suihke jakautuu helposti ja tasaisesti iholle ja voit käyttää itseruskettavaa suihketta kasvojen lisäksi myös niskaan, kaulalle ja dekolteelle.

Vinkkejä itseruskettavan käyttöön

Valitse itseruskettava siten, että se on vain asteen tai pari tummempi kuin kasvojen sävy. Näin saat luonnolliselta näyttävän rusketuksen etkä näytä maalatulta.

Ennen kuin levität itseruskettavaa koko kasvojen alueelle, kokeile sitä ensin pieneen, huomaamattomaan kohtaan ihollasi. Näin voit olla varma, että värisävy on oikea. Herkälle iholle kannattaa testata ensin pienelle alueelle, kestääkö iho ylipäänsä tuotetta. Käyttämällä erityisiä itseruskettavan levityshanskoja vältät saamasta kämmeniisi läiskiä voiteesta ja varmistat tasaisen levitysjäljen.

Ennen itseruskettavan käyttöä kasvot on hyvä kuoria ja puhdistaa. Tämä takaa tasaisemman lopputuloksen.

Huomaa, että sen jälkeen kun olet levittänyt itseruskettavan kasvoille, sinun on parasta välttää hikoilua ja kosketusta veden kanssa. Odota lisäksi vähintään kuusi tuntia ennen kuin levität kasvoillesi kasvovoidetta. Näin takaat tasaisen lopputuloksen eikä itseruskettava pääse valumaan. Mitä useammin käytät itseruskettavaa kasvoillasi, sitä tummempi ihostasi tulee.

Suuri valikoima itseruskettavia parfumdreamsiltä

parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman itseruskettavia kasvoille. Tutustu nyt tuotteisiimme ja hanki itsellesi terve, kesäisen päivitys.