Pesukintaat

6 Tuote
1
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Pesukinnas: Edut ihollesi

Pesukinnas tekee ihonhoidosta suihkussa entistä perusteellisempaa. Siitä on myös apua, jos et ehdi käydä suihkussa, ja puhdistautua pikaisesti. Se on myös oiva tapa säästää vettä, mutta samalla tuntea olonsa puhtaaksi ja raikkaaksi.

Pesukintaat ihon perusteelliseen puhdistukseen

Pesukinnas on suorakaiteen muotoinen kangaskappale, jolla iho hierotaan puhtaaksi märkänä. Perinteiseen pesukintaaseen voi sujauttaa käden sisään. Pesukintaalla iho on helppo puhdistaa perusteellisesti.

Ota pesukintaaseen suihkugeelia tai saippuaa ja levitä se ihollesi. Näin käytettynä suihkugeeli vaahtoaa erityisen hyvin ja ihosi saa kaupan päälle hellävaraisen kuorinnan. Pesukintaan kuorivaa vaikutusta kannattaa hyödyntää erityisesti hieman karheisiin ihoalueisiin.

Mihin tulee kiinnittää huomiota, jos käytät pesukinnasta säännöllisesti?

Kaikkein tärkeintä on pesukintaan säännöllinen vaihtaminen, sillä se on otollinen alusta mikrobikasvuston muodostumiselle. Ideaalitapauksessa käytä joka pesukerralla uutta pesukinnasta. Pesukinnas tulee pestä 60 asteessa, jotta mikrobikasvusto kuolee. Pidä huolta myös siitä, ettet jaa pesukinnasta muiden kanssa – sama pätee pyyhkeisiin.

Mitä etuja on pesukintaan käytöstä?

Pesukintaan käyttö on monella tapaa hyvä valinta:

  • Pesukintaan voi pestä ja käyttää aina uudelleen, mikä on ympäristöteko.
  • Pesukintaalla pesu kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin suihkussa tai kylvyssä käynti, ja säästää siten selvää rahaa.
  • Puhdistautuminen pesukintaalla on huomattavasti vaivattomampaa kuin suihkussa käynti. Voit pestä pikaisesti vain jotkin kehonosat, kuten kainalot tai kaulan.
  • Kuuma vesi vahingoittaa ihoa, etenkin jos kärsit atooppisesta ihosta tai ihottumasta. Pesukintaalla pestessä vedenlämpötilaa on helppo säädellä ja ihokontakti on vähemmän intensiivinen, mikä säästää ihoa kuivumiselta.

parfumdreamsin pesukintaat

Jos haluat vartalonpuhdistuksen tuntuvan erityisen tehokkaalta mutta hellävaraiselta, suosittelemme valitsemaan pesukintaan. Tutustu parumdreamsin valikoimaan erilaisia pesukintaita, ja tarjoa ihollesi hyvää tekevä puhdistus.