Bestseller

Wella

1496
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Wella: hoidetut ja terveet hiukset

Kärsitkö kuivista, hauraista hiuksista? Ärsyyntyykö hiuspohjasi helposti? Ovatko hiuksesi ohuet ja ponnettomat? Wella-hiustenhoitotuotteilla nämä ongelmat ovat pian menneisyyttä. Niiden avulla saat helposti hyvinvoivat hiukset, ja Wella onkin hiustenhoitomerkki vailla vertaa. Wella tekee hiuksistasi kauniit ja terveet, täydellisesti muotoillut ja ammattimaisesti hoidetut.

Wella-tuotteet sopivat muillekin kuin tyylikkäille naisille, joiden kampaus pysyy kuosissaan laadukkaiden tuotteiden ansiosta. Myös miehet löytävät tämän saksalaisen hiustenhoitomerkin tuotteista itselleen sopivia hoitotuotteita niin hiusten kuin parrankin hoitoon.

Saksalainen menestystarina: Wella

Wella tuli tunnetuksi 70-luvulla upeasta punaisesta värisävystään ”Passionate Red”. Sitä ennen yrityksellä oli kuitenkin jo takanaan lähes satavuotinen historia. Yrityksen perusti saksalainen kampaaja Franz Ströher vuonna 1880. Kaikki sai alkunsa peruukkien kiinnittämiseen tarkoitetun hiustyllin kehittämisestä. Pian seurasivat erilaiset muut tuotteet, joiden avulla voitiin luoda kestäviä kiharoita hiuksiin.

Samalla kun nämä tuotteet tulivat yhä suositummiksi kampaamoissa, yritys kehitti ensimmäisen kannettavan hiusten kiharruslaitteen ja ensimmäisen hiustenkuivaajan, jossa oli sisäänrakennettu moottori. Näillä tuotteillaan Wella mullisti kampaamomaailman ja mahdollisti hoitotuotteiden ja kampaamolaitteiden käyttämisen yhdessä. Vielä ennen toista maailmansotaa yritys mullisti markkinoita lisää ”Kolestral”-tuotteellaan, ensimmäisellä hiuksia suojaavalla ja hoitavalla balsamilla.

Väritutkimuksen edelläkävijä Wella tarjoaa hiustuotteita ammattilaisille ja kuluttajille

Useita vuosia kestäneen väritutkimuksen jälkeen Wella kehitti ensimmäisen puolikestovärin: Illumina Color. Yritys myös jatkoi Koleston-tuotteen jatkokehitystä useita vuosikymmeniä ja kehitti useita uusia Wella-tuotteita. Wella edustaakin innovaatiota ja kehitystä, ja on hiustenhoidon edelläkävijä. Tuotteita jatkokehitetään ja parannetaan jatkuvasti. Ne menetelmät, joita tämän päivän kampaamoissa käytetään, ovat pitkälti tämän yrityksen ansiota. Tällaisia ovat muun muassa hiusten värjäys ja vaalennus, ammattimainen muotoilu ja monet muut.

Tänä päivänä tuotteita saa muualtakin kuin kampaamoista. Jo 1970-luvulta lähtien on Wella Professionals -tuotteita myyty vähittäiskaupassa, ja nämä tuotteet ovat mullistaneet niin naisten kuin miestenkin hiustenhoitorutiinit myrskyn lailla ympäri maailman.

Helppoa hiustenhoitoa: hoitotuotteita kaikille hiustyypeille

Vahvat, kestävät hiukset. Hoidettu ja kauniisti muotoiltu kampaus. Hiukset erottuvat aina edukseen, kun kohtaamme uusia ihmisiä. Wella-tuotteilla loihdit kampauksen, joka kestää. Nämä hiustenhoitotuotteet eivät jätä mitään sattuman varaan. Ne ovat kestäviä, hoitavat päänahkaa ja hiuksia, ja takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Wella-hiustuotteet löydät lukuisina eri tuotesarjoina hiusten erilaisiin tarpeisiin. Parfumdreamsiltä löydät erilaiset shampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, -öljyt ja -seerumit. Sellaista hiustenhoidon tarvetta tuskin onkaan, johon Wella ei tarjoaisi ratkaisua.

Ammattilaistuotteet hiusten muotoiluun kuten hiusgeelit ja hiusvahat, muotovaahdot, hiussuihkeet ja monet muut täydentävät valikoiman. Lisäksi Wella tarjoaa upeita tuotteita hiusten värjäykseen kuten puolikestäviä hiusvärejä ja kestovärejä. Sekä ammattilaisille että kuluttajille löytyy myös erikoistuotteita niin hiusten vaalennukseen, harmaiden peittämiseen kuin hiusten kiiltokäsittelyyn.

Osta Wella-hiustuotteet parfumdreamsiltä

Tarvitsetpa tuotteita päänahan hoitoon, hilseen poistoon, kurittomien suortuvien kesyttämiseen tai antamaan volyymia, Wella tarjoaa niin miehille kuin naisillekin tarvittavat hiustenhoitotuotteet luotettavasti. Haluatko hemmotella läheisiäsi ihanilla hiustenhoitotuotteilla? Osta nyt netistä laadukkaat Wella-tuotteet ihastuttavina lahjasetteinä parfumdreamsiltä edulliseen hintaan.