Proraso

58
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Proraso: parranajo- ja -hoitotuotteita Italiasta

Ajattomat Proraso-partatuotteet tuovat ripauksen aitoa italialaista elämäntapaa miesten parranajoon sekä parran ja viiksien hoitoon. Vuonna 1948 merkki työntyi markkinoille kuuluisalla Pre-Shave-voiteellaan. Se loi pohjan lukuisille tehokkaille parranajotuotteille, joita parturit ja kotikäyttäjät nykyisin suosivat.

Proraso – perinteikästä parranajoa

Piero Martelli mullisti parranajon yli 70 vuotta sitten innovatiivisella voiteella, joka valmistelee ihon ja partakarvat ennen parranajoa. Koostumus ja valmistusprosessi ovat säilyneet samanlaisina yhä tänä päivänä. Kamferia, mentolia ja eukalyptusöljyä sisältävä kulttituote pehmentää partakarvoja, kosteuttaa ihoa ja suojaa ärsytykseltä. Myöhemmin markkinoille tuli kokonainen Proraso-tuotesarja, johon kuuluu partavaahto, after shave, parranajovoide ja parranajosaippua.

Proraso-hoitotuotteet miehille

Proraso-hoitotuotteet sisältävät yhteensopivia tuotteita parranajoon ja parranhoitoon. Ammattilaistasoiset työvälineet, kuten partasudit, partaharjat ja partaveitset upealla vintage-tyylisellä kuosillaan helpottavat päivittäisiä parran hoitoa. Niiden avulla parran märkäajo onnistuu täydellisesti. Merkin tärkeimpiä tuotesarjoja ovat:

  • Proraso Refresh: Klassinen mentolin, kamferin ja eukalyptuksen tuoksuinen vihreä sarja sisältää ennen parranajoa käytettävän Pre-Shave Creme -voiteen, partavaahdon ja parranajosaippuan. Proraso After Shave rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Shampoo, öljy ja balsami hoitavat partakarvoja, vähentävät kutinaa ja tukevat luonnollista parran kasvua.
  • Proraso Sensitive: Erityisesti herkän ihon tarpeisiin kehitetty Prorason valkoinen sarja sisältää vihreää teetä ja kaurauutetta. Tämä tekee ihosta sileän ja ehkäisee ärsytystä.
  • Proraso Nourish: Paksulle parralle kehitetty Prorason punainen sarja varmistaa perusteellisen parranajon. Tuotteet ravitsevat ja silottavat ihoa sheavoin ja santelipuuöljyn avulla. Näin partakarvoista tulee pehmeitä ja taipuisia.
  • Proraso Protective: E-vitamiinin ja aloe veran ansiosta sinisen sarjan parranajotuotteet kosteuttavat ihoa ja ravitsevat sitä arvokkailla ravintoaineilla.

Muut sarjat, kuten Proraso Azur Lime, täydentävät valikoiman aromaattisesti tuoksuvilla parran hoitotuotteilla. Useita yhteensopivia parranhoito- tai parranajotuotteita sisältävät setit sopivat erinomaisesti lahjaksi. Upeasti nostalgiseen peltirasiaan pakatut tuotteet ovat edukseen kylpyhuoneessa.

Proraso After Shave

Parranajon jälkeen käytettävän after shave -tuotteen sisältämät aloe vera ja E-vitamiini rauhoittavat ihoa. Samalla tuote kosteuttaa ihoa ja hoitaa pieniä vaurioita. Proraso after shave vähentää punoitusta ja epämiellyttävää kireyden tunnetta iholla. After Shave Lotion Refresh virkistää ihoa mentolin ja eukalyptuksen tuoksuilla. Se myös rauhoittaa ihoärsytystä ja lujittaa ihon pintakerrosta hamamelis-uutteen avulla.

Hoitoa parralle purkista: Proraso-partasaippua

Kompakti Proraso-partasaippua tekee parran märkäajosta tehokasta. Partasudilla vaahdotettava saippua levittyy hellävaraisesti iholle ja kosteuttaa tehokkaasti. Saippua pehmittää partakarvoja ja auttaa näin terää kulkemaan kevyemmin iholla. Paksulle parralle sopii hoitava Nourish-partasaippua, joka sisältää santelipuuöljyä ja kaakaovoita.

Proraso-parranajovoide tuubista

Kompakti Proraso-parranajovoide on rakenteeltaan voidemaista. Se helpottaa parranajoa ja ehkäisee ihon ärsytystä. Sensitive-parranajovoide on tarkoitettu herkälle iholle ja se sisältää vihreää teetä ja kaurauutetta, jotka suojaavat ihoa näkymättömän kalvon tavoin. Tuotetta käytetään ottamalla hasselpähkinän kokoinen nokare kostutettuun partasutiin ja levittämällä se iholle.

Osta Proraso-tuotteita edullisesti parfumdreamsilta

Tuotemerkki Proraso yhdistää perinteitä ja innovaatioita luodakseen laadukkaita tuotteita, jotka charmikkaalla vintage-tyylillään tuovat ammattilaistason parturituotteet kotien kylpyhuoneisiin. Tutustu nyt verkkokauppaamme ja löydä laaja valikoima erilaisia tuotteita ja merkkejä parfumdreamsilta.