Kondomit

25 Tuote
10
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kondomi – muutakin kuin helppo ehkäisyväline

Kondomi on yksi tärkeimmistä tarvikkeista, joita makuuhuoneestasi kannattaa löytyä. Oikein käytettynä se tekee paljon muutakin kuin ehkäisee ei-toivotulta raskaudelta. Se myös suojaa luotettavasti erilaisilta taudeilta. Vaikka kortsut olivat aiemmin melko vaatimattomia ja koruttomia, nykyisin niillä voi tuoda runsaastikin vipinää lakanoiden väliin. Seksielämääsi voit piristää esimerkiksi seuraavilla eri versioilla:

  • Värikkäät makukondomit: yllätys, joka sopii muuhunkin kuin suuseksiin.
  • Juomuja, nystyröitä ja erikoisliukuvoidetta: tarjoavat intensiivisiä tuntemuksia ja tuovat vaihtelua sänkytouhuihin.
  • Lateksittomat kondomit: erinomainen vaihtoehto lateksiallergiasta kärsivälle.
  • Kondomien eri koot: oikea koko takaa nautinnon ja tekee seksistä turvallista.
  • Ohuet kondomit: niin ohuita, että niitä tuskin huomaa käytössä, ja ne tekevät seksistä erityisen läheistä ja luonnollisemman tuntuista.
  • Kosteat kondomit: emättimen kuivuudesta kärsiville tai vaihtoehdoksi liukuvoiteelle.
  • Kestävyyttä parantavat kondomit: kevyesti puuduttavia välineitä, jotka viivästyttävät miehen orgasmia.

Turvaseksi on seksikästä. Valmistajat ovat olleet melko kekseliäitä kondomien suhteen. Pitkäveteisyys ja tylsyys on menneen talven lumia. Tämän päivän kortsut sopivat penikseen optimaalisesti. Tämä tekee niistä turvallisia ja lisää kaikkien osapuolien nautintoa. Lisäksi valikoimasta löytyy varmasti jokaisen mieltymyksiin sopiva ratkaisu. Useat parit käyttävätkin niitä tuomaan piristystä seksielämäänsä. parfumdreamsin valikoimasta löydät runsaasti erilaisia kondomeja.

Kondomin luotettava käyttö

Valmistajat testaavat kondomit nykyaikaisin menetelmin ennen niiden päätymistä kauppoihin. Oikein pakattuina ne säilyvät useita vuosia. Huomioi ennen käyttöä kuitenkin säilyvyyspäivämäärä. Varmuuden vuoksi kannattaa aina ostaa uusia kondomeja, jos pakkaus on vanhentunut. Itse pakkaus ei myöskään saa olla vaurioitunut. Muutoin on vaarana, että kumi repeää.

Vaikka kondomit näyttävätkin särkymättömiltä, niitä ei tule missään tapauksessa säilyttää lompakossa. Hankaus ja terävät reunat voivat vaurioittaa pakkausta. Myös liiallinen lämpö vahingoittaa kumia ja tekee siitä hauraan. Näin ollen se ei enää ole luotettava. Myös terävien kynsien kanssa kannattaa olla tarkkana. Jos yhtään epäilyttää, osta uusi.

Kondomin ostaminen osoittaa kumppanillesi, että haluat kantaa vastuusi. Turvallinen seksi on todella tärkeää ja se antaa kaikille osapuolille tunteen, että he voivat päästää irti ja nauttia estoitta. Käytön jälkeen on tärkeää, että kondomi viedään roskikseen. Sitä ei saa heittää vessanpönttöön, sillä se voi aiheuttaa epämiellyttävän tukoksen.

Mitä ovat lateksittomat kondomit?

Lateksiallergiasta kärsiville ei aiemmin tahtonut löytyä sopivia kumeja. Lateksittomat kondomit olivatkin todellinen läpimurto ja nykyisin niistä on tullut korvaamaton vaihtoehto. Ne sisältävät erilaisia materiaaleja kuten polyisopreenia (keinotekoista lateksia ilman allergiaa aiheuttavaa proteiinia), polyuretaania tai Vytexiä. Kaikki nämä muovit ovat hyvin kestäviä ja venyviä. Lisäksi valmistajat lupaavat intensiivisen tuntemuksen ja läheisyyden tunteen.

Liukuvuuden takaamiseksi on lateksittomissa kortsuissa silikoniliukugeeliä. Jos haluat käyttää lisänä liukuvoidetta, huomioi pakkauksen ohjeet. Lateksittomat kumit ovat aivan yhtä luotettavia kuin lateksia sisältävätkin. Ne kuitenkin sopivat myös vegaaneille, sillä valmistuksessa ei ole käytetty kaseiinia (maitoproteiinia).