DKNY hajuvedet

153
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

DKNY: hajuvesi, joka korostaa käyttäjänsä huoletonta elämäntapaa

Vuonna 1984 newyorkilainen suunnittelija Donna Karan mullisti muotimaailman ensimmäisellä vaatekokoelmallaan ”Seven Easy Pieces”. Kokoelman sisältämät seitsemän rentoa naisten vaatetta mahdollistivat lukemattomien erilaisten yhdistelmien muodostamisen kaikenlaisiin tilanteisiin. Perusvaatteiden kokoelmallaan hän osui suoraan itsenäisten, riippumattomien ja määrätietoisten naisten ytimeen. Siitä lähtien hän on suunnitellut pääasiassa selkeitä, rentoja ja hienostuneesti leikattuja vaatteita, jotka on kuin tehty modernien suurkaupungin asukkaiden tarpeisiin. Täydellisen lisän vaatteille muodostavat monipuoliset DKNY-hajuvedet.

DKNY-hajuvedet New Yorkin muoti-ikonilta

Siitä lähtien kun Donna Karan 1980-luvulla julkaisi ensimmäisen omaa nimeään kantavan malliston, on hän ollut kiinteä osa muotimaailmaa. Ensimenestyksensä jälkeen hän toi markkinoille edullisemman malliston nimellä DKNY, joka oli suunnattu nuoremmalle yleisölle. Kirjaimet tulevat sanoista Donna Karan New York. Vuosien varrella mukaan tuli lisää muita mallistoja, kuten miesten vaatteita, farkkuja, laukkuja, kenkiä ja kodin tuotteita.

Vuonna 1992 hän esitteli hedelmäisen itämaisen tuoksunsa ”Donna Karan New York”. Hieman myöhemmin uusien DKNY-tuoksujen markkinointilisenssi siirtyi Estée Lauderille. Siitä lähtien merkki on ihastuttanut yleisöä suosikkituotteilla, kuten DKNY Women, DKNY Golden Delicious ja klassikkotuoksulla DKNY Be Delicious, joka on kuulunut kiinteänä osana valikoimaan vuodesta 2004 lähtien.

DKNY-hajuvedet itsevarmoille naisille

DKNY-tuoksut heijastelevat New Yorkin urbaania elämäntapaa ja vangitsevat metropolin erityisen hengen eri vuodenaikoina. Suositut Eau de Toilette- ja Eau de Parfum -hajuvedet ovat tasapainoisia yhdistelmiä moderneille naisille, jotka haluavat korostaa vivahteikasta elämäntapaansa. Tuoksut herättävät tunteita, antavat käyttäjälleen itsevarmuutta ja toimivat tapana ilmaista yksilöllisyyttä. Parfumdreamsiltä löydät seuraavat suosikkituoksut:

  • DKNY Be Delicious: 2000-luvun alussa tämä ikoninen Donna Karanin tuoksu herätti kohua kauneusmaailmassa. Hajuvesi myydään ainutlaatuisessa, lasista ja metallista valmistetussa, omenanmuotoisessa pullossa. Pullo edustaa New Yorkia, jota kutsutaan myös lempinimellä ”Big Apple” eli iso omena. Tuoksunsa puolesta DKNY Eau de Parfum ihastuttaa omenan ja kurkun raikkaalla ja hedelmäisellä aromilla sekä tuoksuvien magnolioiden, virkistävän greipin ja kukkaistuoksujen nuoteilla. Maanläheiset santelipuun ja myskin makeammat tuoksut täydentävät DKNY-klassikon.
  • DKNY Golden Delicious: Hedelmäinen kukkaistuoksu vie käyttäjänsä lumoavaan, syksyiseen New Yorkiin. Latvatuoksun muodostavat pirskahtelevat mirabelle-luumut, appelsiininkukkavesi ja häivähdys makean aromaattista Golden Delicious -omenaa. Sydäntuoksussa sykkivät kielojen, vaniljaorkideoiden, valkoisten ruusujen ja Casablanca-liljojen ihanan makeat vivahteet. Ikonisessa omenapullossa myytävän tuoksujen ilotulituksen päättävät tiikkipuu, myski ja santelipuu.
  • DKNY Be Delicious Fresh Blossom: Tämä hedelmäisen raikas tuoksu juhlistaa New Yorkin keskuspuiston keväistä kauneutta ensimmäisten herkkien silmujen puhjetessa ja kielojen, jasmiinin ja ruusujen tuoksuessa ilmassa. Mustaviinimarjan, kirpeän greipin ja auringossa kypsyneen aprikoosin vivahteet tekevät tästä tuoksusta huolettoman. Tuoksun täydentävät herkät omenan ja vaalean puun vivahteet.
  • DKNY Women Energizing: Kukkaismaisen raikas tuoksuyhdistelmä ripauksella vodkaa, auringossa kypsyneitä tomaatinlehtiä, vihreitä koralli-orkideoja ja herkästi tuoksuvia narsisseja muistuttaa aurinkoista päivää New Yorkissa, kun ilmassa tuntuu vasta leikatun ruohon tuoksu. Tämä DKNY-tuoksu henkii puhdasta keveyttä ja antaa täydellisen energisen startin päivälle. Tyylikäs, kapea ja kulmikas pullo muistuttaa suurkaupungin pilvenpiirtäjää.

DKNY-hajuvedet ovat nuorekkaita, räväköitä ja ajankohtaisia. Hedelmäisen, raikkaan ja osakseen kukkaismaisen luonteensa ansiosta ne sopivat jokaiseen tilanteeseen. Tuoksuihin on koottu New Yorkin metropolin elämää sykkivä sielu ja ne johdattavat käyttäjänsä aivan erityiselle tuoksujen matkalle. Samalla ne korostavat nykyaikaisen naisen huoletonta elämäntapaa ja muistuttavat nauttimaan jokaisesta hetkestä täysillä.