Huultenrajauskynät

59 Tuote
584
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Huultenrajauskynä auttaa rajaamaan huulet täydellisesti

Huultenrajauskynällä piirrät helposti huulten ääriviivat. Tämä antaa huulille selvät kehykset ja helpottaa huulipunan levittämistä. Sen avulla voit myös saada huulesi näyttämään täyteläisemmiltä tai pienemmiltä. Lisäksi voit korjata pieniä huulten ääriviivojen epätasaisuuksia huultenrajauskynällä.

Mihin huultenrajauskynää tarvitaan?

Jos käytät mielelläsi räikeitä tai mattapintaisia, kosteuttavia huulipunia, hyvä huultenrajauskynä on yksi tärkeimmistä apuvälineistäsi. Sen avulla piirrät huultesi luonnolliset ääriviivat, jotka määrittelevät huulesi ja antavat huulipunalle tarkat rajat. Näin väri levittyy puhtaasti eikä näytä levinneeltä tai tuhruiselta.

Jos haluat lisää runsautta huuliisi, käytä huultesi luonnollista sävyä vastaavaa huultenrajauskynää ja piirrä rajaus huultesi ääriviivoja suuremmaksi. Käytä lopuksi huultenhoitokynää ja häivytä ääriviivat sormilla. Näin huulet näyttävät suuremmilta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää huulipunaa ja värillisesti yhteensopivaa huultenrajauskynää.

Millainen on paras huultenrajauskynä?

Puhtaiden ääriviivojen piirtämiseen tarvitset sopivan huultenrajauskynän. Käytä mieluiten sävyä, joka vastaa käyttämäsi huulipunan väriä. Rajauskynä saa olla enintään yhden tai kaksi sävyä tummempi tai vaaleampi. Hyvä vaihtoehto on läpinäkyvä huultenrajauskynä, jota voit käyttää kaikenväristen huulipunien kanssa. Lopputulos on luonnollinen, sillä väriä levittäessä ei synny kovia reunoja.

Saatavana on erilaisia huultenrajauskyniä. Tarkan värin levityksen kannalta on tärkeää, ettei kynä ole liian pehmeä tai liian kova. Kova kynä voi vaurioittaa huulia. Erittäin pehmeä kynä puolestaan tuhrii helposti. Valittavana on seuraavia vaihtoehtoja:

  • Puukynämaiset huultenrajauskynät: Klassikkotuote, jossa on pitävä puinen kuori. Sisältää arvokkaita ainesosia kuten puuvillansiemeniä, jojobaöljyä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa ja tekevät siitä pehmeän. Kynä liukuu huulilla pehmeästi ja jättää tarkan jäljen.
  • Rullattavat huultenrajauskynät: Näissä kynissä on muovikuori ja sen sisällä kiinteä väripatruuna. Väriä saa esiin lisää kynän päästä kiertämällä ja kynässä on myös sisäänrakennettu teroitin.
  • Huultenrajauskynät applikaattorilla: Applikaattorilla voit levittää värin huuliin ja häivyttää. Kun käytät huultenrajauskynää pohjustukseen, huulimeikki kestää pidempään.
  • Vedenkestävät huultenrajauskynät: Vedenkestävät kynät kestävät erityisen pitkään. Ne kestävät myös sadetta ja hikoilua.

Kuinka huultenrajauskynää käytetään oikeaoppisesti?

Saadaksesi ääriviivoista puhtaat aloita piirtäminen ylähuulen keskeltä ja vedä kaari kummaltakin puolelta suupieleen asti. Jotta rajaus ei näyttäisi liian kovalta, häivytä sitä kevyesti. Menettele samoin alahuulessa. Aseta huultenrajauskynä jälleen keskelle ja vedä huulten ääriviivoja pitkin ulkokulmaan asti. Jos hymyilet samalla, iho kiristyy ja piirtäminen sujuu helpommin. Avaa suu lopuksi suurelle ja levitä väri myös suupieleen. Levitä tämän jälkeen sopivaa huulipunaa rajauksen sisäpuolelle.

Jos maalaat huulet kokonaan huultenrajauskynällä, lopputuloksena on intensiivinen ja pitkäkestoinen väri, joka vastaa huulipunaa. Vaihtoehtoisesti voit pohjustaa huulet mattapintaisella huultenrajauskynällä ja levittää niihin lopuksi väriä. Näin huulimeikkisi kestää pidempään. Tähän soveltuvat ennen kaikkea huultenrajauskynät, joissa on pehmeä, tasainen kärki ja häivytysapplikaattori, jolla voit helposti levittää värin tasaisesti.