Hiuspuuteri

21 Tuote
6
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuspuuterit: Muotoiluklassikko erilaisilla efekteillä

1700-luvun lopulla hiuspuuteri oli erityisen suosittu Ranskan hovissa. Nykyään tämä hiustenhoitotuote juhlii taas paluutaan. Hiuspuuterilla on erilaisia vaikutuksia, ja se sopii upeasti hiusten muotoiluun.

Hiuspuuterin efektit ovat monet:

  • Ensinnäkin se kohottaa hiuksia antamalla niille lisää volyymia, mikä tekee lettikampauksista, nutturakampauksista ja auki jätetyistä hiuksista yksinkertaisesti paremmat. Volyymipuuteri on erityisen tehokas tuote tällaisiin tarkoituksiin.
  • Se poistaa rasvaisen kiillon hiustyvestä ja päänahasta, sillä sen sisältämä tali imee itseensä rasvaa.
  • Hiuspuuteri antaa hiuksille enemmän pitoa, mikä on erityinen plussa ohuille hiuksille tai nutturakampauksissa.

Vaikutus syntyy hiuspuuterin sisältämistä mikrohiukkasista. Ne sisältävät tärkkelystä, vettä ja silikaatteja, joista haluttu vaikutus muodostuu.

Volyymipuuteri käytännöllisessä pakkauksessa

Hiuspuuteri on hienojakoista, irtonaista, tavallisesti valkoista jauhetta, jota voi ostaa purkissa eikä suihkepullossa, kuten kuivashampoota. Purkin kannessa on pieniä reikiä, joita voidaan käyttää jauheen levittämiseen suoraan hiustyveen tai hiuksiin.

Hiuspuuteria kutsutaan myös volyymipuuteriksi, koska se sopii täydellisesti tähän tarkoitukseen. Hiuspuuterin ansiosta lättätukka saa kyytiä. Muotoilutuote auttaa luomaan ilmavia hiustyylejä ja tuuheita lookeja.

Hiuspuuterit: Kuinka sitä käytetään?

Hiuspuuteria on heppo käyttää:

  • Se levitetään kuiviin hiuksiin ennen muotoilua sirottamalla sitä purkista suoraan hiustyveen. Jos haluat annostella sitä tarkemmin, voit myös hieroa sitä ensin käsiin.
  • Levitä volyymipuuteri hyvin, jotta vältyt näkyviltä jäämiltä. Käytä tähän tarkoitukseen sormenpäitä. Tässä vaiheessa voit myös tuuheuttaa hiuksia kohdistetusti.
  • Jos tuuheus katoaa päivän aikana, voit yksinkertaisesti ravistella hiuksia, mikä palauttaa volyymin.
  • Jos hiukset rasvoittuvat nopeasti tai niitä ei ole pesty aamulla, puuteria voi lisätä päivän aikana rasvaisen kiillon poistamiseen.
  • Tietyt tyylit kaipaavat tietynlaista käyttötapaa. Jos esimerkiksi teet nutturan, levitä hiuspuuteria latvoihin. Jos taas haluat letittää hiukset, voit ensin hieroa hiuspuuteria käsiin ja levittää sitten hiuksiin koko pituudelta.

Jopa edellisen päivän kampaukset on mahdollista freesata volyymipuuterilla esimerkiksi silloin, kun hiustenpesuun ei ole aikaa. Puuteri antaa hiuksille lisäksi matan ja vähemmän rasvaisen ilmeen – lopputulos on yhtä raikas kuin ensimmäisenä päivänä!

Osta volyymipuuterit parfumdreamsilta

Hiuspuuteri on poistettava ennen nukkumaanmenoa, muuten hiuksista tulee yön aikana hyvin epäsiistit. Helpoin tapa poistaa puuteri on yksinkertaisesti pestä hiukset harjalla: vedä tyvestä latvoihin voimakkaasti useita kertoja.

Tutustu hiuspuuteriin ja moniin muihin hiustenmuotoilu- ja hoitotuotteisiin parfumdreamsilla. Täältä löydät laajan valikoiman tuotteita iholle ja hiuksille edulliseen hintaan.