Kiehl's

7779
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kiehl's – laadukasta ihonhoitoa luonnollisilla ainesosilla

Kun saksalaissyntyinen apteekkari John Kiehl perusti Kiehl'sin New Yorkiin vuonna 1851, hän ei todellakaan tiennyt, että hänen tuotteensa tulisivat olemaan suosittuja vielä lähes 200 vuotta myöhemminkin. Tuolloin hänelle oli tärkeää valmistaa laadukkaita ihon- ja hiustenhoitotuotteita, jotka sisältävät runsaasti luonnollisia ainesosia. Kansainvälisesti menestynyt kosmetiikkayritys on luottanut tähän päivään saakka parhaaseen laatuun ja tuotteisiin, jotka eivät jätä toivomisen varaa.

Hoitavat Kiehl's -kosmetiikkatuoteet luonnolliseen hoitorutiiniin

Kiehl's ei käytä minkään hoitosarjansa tuotteiden valmistuksessa eläinkokeita. Painopiste on luonnollisissa ja rauhoittavissa ainesosissa, joita iho ja hiukset sietävät hyvin. Siksi monet tuotteet sisältävät kehäkukan tai rosa arctican lisäksi laventelia. Niillä kaikilla on elvyttävä ja uudistava vaikutus kehoon.

  • Kiehl'sin kasvojenhoitotuotteet: Jokaisen ihon tarpeet ovat erilaisia. Kuiva iho kaipaa enemmän kosteutta, kun taas herkkä iho tarvitsee mietoja hoitavia ainesosia. Valikoimamme sisältää lukuisia Kiehl's-tuotteita eri ihotyypeille. Erilaisten kuorinta-aineiden, voiteiden ja seerumien joukosta kunkin kasvoille löytyy sopiva hellävarainen puhdistusaine.
  • Kiehl’sin vartalonhoitotuotteet: Kasvojen liäksi muukin keho tarvitsee asianmukaista huomiota. Muillekin vartalonosille on tärkeää tarjota säännöllistä ja ravitsevaa huolenpitoa. Kiehl’sin tuotevalikoimasta löytyy tähän oikea kattaus tuotteita, jotka kosteuttavat ihoa riittävästi tai korjaavat vaurioituneita ihoalueita. Jopa ärtynyt iho saa helpotusta intensiivisisistä ja pitkävaikutteisista hoitotuotteista.
  • Kiehl’sin hiustenhoitotuotteet: Hiukset voivat olla laadultaan joko normaalit, kuivat, värjätyt, ohuet tai kiharat. Kiehl's tarjoaa jokaiselle hiustyypille sopivan hoitotuotteen, joka ravitsee hiuksia optimaalisesti aina tyvestä latvoihin. Tähän tarkoitukseen on saatavilla shampoita, hoitoaineita, hiusöljyjä, hiusnaamioita ja päänahankuorinta-aineita. Viimeisen silauksen hiuksille annat Kiehl'sin vahoilla ja muotoiluvoiteilla – aimo annos tehohoitoa ja silkin pehmeyttä.

Kiehl’sin laaja tuotevalikoima on suunniteltu jokaista varten. Kiehl'sin tuotteet eivät ole tarkoitettu vain naisille, vaan ne sopivat erinomaisesti myös miesten käyttöön. Kiehl’sin miesten tuotteet tarjoavat niin parranhoitotuotteita kuin tuotteita kasvojenpuhdistukseen sekä ihovoiteita. Sen lisäksi, että voit hankkia itsellesi laadukasta kosmetiikkaa, saat kaikki Kiehl'sin tuotteet myös edulliseen hintaan. Laatu voi siis olla samalla sekä ensiluokkaista että kohtuuhintaista.

Ainutlaatuista Kiehl’sin kosmetiikkaa, joka pitää lupauksensa

Kiehl’s-tuotteet tekevät vartalonhoidosta helppoa. Tuotteet tulevat houkuttelevissa pakkauksissa, jotka erottuvat selvästi muiden valmistajien pakkauksista ensiluokkaisen mutta yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta. Itse sisältö on aina korkealaatuista ja koostumus täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

Kiehl’sin tuotteet sisältävät tasapainoisia ravintoaineita, jotka rauhoittavat ihoa tai hemmottelevat stressaantuneita hiuksia. Niillä voit tehdä vartalollesi hyvää päivittäisten hoitorutiinien yhteydessä ilman turhaa kuormitusta. Koostumukseltaan tuotteet ovat helppoja levittää ihoon ja hiuksiin, eivätkä ne jätä epämiellyttäviä jäämiä. Jäljelle jää vain puhdasta tehohoitoa, jonka vartalosi on ansainnut.

Tutustu Kiehl'sin laajaan tuotevalikoimaan parfumdreamsilla ja tilaa verkosta

Kiehl's luottaa kaikin puolin luonnollisuuteen. Kosmetiikkayritys ei tarjoa vain yksittäisiä Kiehl's-tuotteita, vaan täydentää valikoimaa jatkuvasti uusilla hoitosarjoilla. Tuotteet on tilattavissa alkuperäisessä koossa tai käytännöllisinä matkakokoina –

Premium-merkit
Highlights
Highlights
Highlights
Highlights
Tuotemerkin esittelyyn