FOUNDATION

SKINCARE

LIPS

EYES

BRUSHES

BEST SELLER

BareMinerals

9
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

bareMinerals – kosmetiikkaa luonnollisella pohjalla

Kun bareMinerals 90-luvulla julkisti ensimmäiset kauneustuotteensa, kukaan ei aavistanut, millainen sensaatiomainen menestys yrityksestä tulisi. Yhä tänä päivänä kosmetiikkayritys tuottaa Clean Beauty -tuotteita, joissa ei ole käytetty parabeeneja, mineraaliöljyjä tai muita haitallisia ainesosia. Keskiössä ovat luonnolliset ainesosat ja arvokkaat mineraalit, jotka tekevät iholle hyvää.

bareMinerals hyödyntää luonnon parhaita antimia

bareMinerals tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia tuotteita, jotka kaunistavat ihoa luonnollisesti. Tuotteissa käytetään ensisijassa puhtaita mineraaleja, joten myös herkkäihoiset voivat käyttää laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Mitkään tuotesarjoista eivät myöskään sisällä formaldehydiä, mikromuoveja, mineraaliöljyjä, triklosaania tai trikarabaania.

  • bareMinerals-meikkivoide: Ensimmäinen bareMinerals-tuote oli irtonainen meikkipuuteri aurinkosuojalla SPF 15. Vielä tänä päivänä tuote on erittäin suosittu ja yrityksen itsensä mukaan sitä myydään yhä 18 sekunnin välein jossain päin maailmaa. Erityistä meikkivoiteessa on sen koostumus. Se sisältää yhteensä viittä ainesosaa, jotka kaikki ovat peräisin mineraaleista. Voidakseen välttää sidosnaineiden käytön yritys valmisti meikkivoiteen puuterina. Nykyisin saatavana on 30 erilaista värisävyä, joista löytyy varmasti oikea sävy jokaiselle iholle.
  • bareMinerals-silmämeikit: Säihkyvien irtoluomivärien lisäksi yritys tarjoaa myös luomiväripaletteja. Myös nämä tuotteet pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin ja auttavat luomaan kiehtovan silmämeikin. Valikoima sisältää ensisijassa luonnollisia sävyjä erilaisissa ruskean ja beigen väreissä. Toisinaan bareMinerals kuitenkin myös säväyttää ja yllättää tarjoamalla voimakkaita värejä kuten liilaa, punaista tai keltaista.
  • bareMinerals-huulimeikit: Hoidetut huulet näyttävät kutsuvilta, mutta lisäksi ne myös tuntuvat ihanan samettisilta. Upea väri sopiikin korostukseksi kaikille huulille. Tähän tarkoitukseen bareMinerals tarjoaa huulipunia, huultenrajauskyniä ja huulikiiltoja. Erilaisilla sävyillä saat vaihtelua ilmeeseen ja luot viettelevän kauniit huulet milloin tahansa.
  • bareMinerals-kasvojenhoito: Ilman ravitsevaa kasvojen hoitotuotetta mikään meikki tuskin pysyy iholla. Luodakseen meikille sopivan pohjan bareMinerals tarjoaa kasvojenhoitotuotteita, jotka on kehitetty erityisesti ihon tarpeisiin. Voiteiden lisäksi tarjolla on seerumeita, esansseja, puhdistusaineita ja kasvonaamioita, jotka tekevät ihosta kauniimman. Ne tunkeutuvat syvälle ihoon, puhdistavat huokoset, kosteuttavat ihoa ja vähentävät turvotusta tai ikääntymisen ensimerkkejä.

bareMinerals-tuotteiden valikoima on kasvanut vuosi vuodelta. Jos pidät luonnollisesta ja tehokkaasta kosmetiikasta, tämä on valintasi.

Osta bareMinerals edullisesti parfumdreamsiltä

Tutustu bareMinerals-tuotteisiin netissä parfumdreamsillä ja löydä omat suosikkisi laajasta tuotevalikoimasta. Täältä löydät suuren osan merkin valikoimasta ja voit ostaa bareMinerals-tuotteita edullisesti. Nämä tuotteet ovat valintasi, kun haluat kauniin meikin ilman haitallisia lisäaineita.