Hopeashampoo

26 Tuote
303
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hopeashampoo – hohtavan vaaleiden hiusten salaisuus

Vaikka hiusten kemiallinen vaalennus onkin hiuksille suuri rasite, upean vaalea blondi hiusväri on yksi suosituimmista. Se on myös kaikkea muuta kuin helppohoitoinen. Ihastuttava vaalea värisävy voi nimittäin usein saada joukkoonsa ikäviä kellertäviä värisävyjä. Tällöin avuksi tulee hopeashampoo. Toisin kuin monesti luullaan, tämä tuote sopii muillekin kuin harmaille hiuksille.

Hopeashampoo poistaa ei-toivotun keltaisuuden

Hopeashampoon vaikutus perustuu puhtaasti fysiikkaan. Siinä hyödynnetäänkin yksinkertaisesti vastavärien periaatetta. Niinpä epätoivottua keltaisuutta poistamaan on valjastettu sinisen ja violetin sävyiset pigmentit. Koska keltainen ja oranssi sekä sininen ja liila ovat väriympyrässä vastakkaisilla puolilla, neutraloivat ne toisensa vaalennetuissa hiuksissa. Keltaisuus häviää luotettavasti ja tilalle tulee hehkuvan kaunis vaalea sävy.

Milloin hopeashampoota kannattaa käyttää?

Päivittäiseen käyttöön hopeashampoo ei sovi, sillä se kuivattaa hiuksia liiaksi. Kannattaakin käyttää välillä tavallista shampoota ja noin joka toisella tai kolmannella pesukerralla valita hopeashampoo. Lisäksi voit käyttää tätä keltaisuuden poistavaa ihmeainetta myös seuraavissa tapauksissa:

  • Harmaille hiuksille: Luonnostaan harmaantuville hiuksille hopeashampoon pigmentit antavat ihastuttavaa hohtoa, mikä saa hiukset näyttämään eloisammilta.
  • Halutessasi hennon harmaan sävyn: Haluatko vaihtaa värisi hetkeksi harmaammaksi? Anna hopeashampoon vaikuttaa hieman pidempään. Hento hopeinen sävy häviää jälleen seuraavien pesukertojen myötä.
  • Platinanvaaleille hiuksille: Hopeashampoo auttaa hoitamaan myös tätä hieman hankalampaa värisävyä ja estää sitä haalistumasta.
  • Auringon värjäämille hiuksille: Jotta hiuksesi näyttäisivät upeilta myös lomalla, kannattaa matkalaukkuun pakata hopeashampoo estämään hiusten kellastumista.

Paras hopeashampoo löytyy varmimmin laadukkailta merkeiltä. Edullisissa markettituotteissa on vain vähän pigmenttejä. Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman kampaamotuotteita, joiden jälkeä voit esitellä ylpeänä.

Neuvoja ja vinkkejä: keltaisuutta poistavan shampoon oikeanlainen käyttö

Toimintaperiaate hopeashampoossa on sama kuin muissakin shampoissa. Käytössä on kuitenkin pari asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon. Levitä hopeashampoo sekä päänahkaan että itse hiuksiin. Varmista, että shampoo leviää oikeasti kaikkialle. Levitettyäsi vaahdon hiuksiin anna sen vaikuttaa hetken aikaa.

Jos vaikutusaika on liian pitkä, hiuksiin tulee harmaa sävy. Mikäli tämä ei ole toivomasi lopputulos, kannattaa lukea huolella shampoopullon takana olevat käyttöohjeet. Huuhtele lopuksi hiukset runsaalla vedellä. Tiesitkö, että voit käyttää hopeashampoota myös vaaleille raidoille? Se ei nimittäin vaikuta lainkaan tummiin hiuksiin. Muista joka tapauksessa aina käyttää pesun jälkeen hiusnaamiota.

Vinkki: jos haluat erityisen voimakkaan tuhkamaisen sävyn vaaleisiin hiuksiin, useat stylistit suosittelevat käyttämään hopeashampoota kuiviin hiuksiin.

Mistä löytyy paras hopeashampoo?

Markettivalikoimasta löytyvät hopeashampoot ovat edullisia, mutta useimmiten vähemmän tehokkaita. Merkkituotteet ovat hintavampia, mutta toimivia ja kuivattavat vähemmän hiuksia. Parfumdreams tarjoaa sinulle kultaisen keskitien: osta kampaamolaatuiset hopeashampoot edulliseen hintaan ja hyödy laadukkaista tuotteista, jotka saavat vaalennetut hiukset hehkumaan.