TIGI

37
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

TIGI: luoville hiustyyleille

1990-luvulla perustettu hiustuotemerkki TIGI mullisti kampaamotuotteiden maailman. Ikonisilla pakkauksilla, cooleilla nimillä ja mullistavilla tekniikoilla kampaajista koostunut luova tiimi toi raikkaan tuulahduksen kampaamoihin. Shampoot, hoitoaineet ja hiustenmuotoilutuotteet on sovitettu täydellisesti erilaisten hiusten tarpeisiin. Muotoiluvoiteet, hiuskiinteet ja vahat suorastaan kutsuvat luomaan upeita luovia kampauksia.

TIGI Bed Head -tuotteet: puhdistusta, hoitoa ja muotoilua

TIGI Bed Head -sarja sisältää koko joukon erilaisia hiusten puhdistus- ja hoitotuotteita erilaisille hiustyypeille ja eri tarpeisiin. Sarjaan kuuluu kosteuttavia shampoita, hoitavia TIGI-hoitoaineita ja seerumeita. Muotoiluvoiteet, hiuskiinteet ja vahat pitävät kampauksen tarkasti kuosissaan.

TIGI Foxy Curls -sarja kesyttää pörröiset kiharat ja laittaa ne takaisin kuosiinsa. Sarjan tuotteet kosteuttavat hiuksia ja tekevät pörröisistä ja ympäriinsä lentelevistä hiuksista menneisyyttä. Resurrection-sarjan shampoo ja hoitoaine uudistavat vahingoittuneita hiuksia ja voivat auttaa korjaamaan hiusvaurioita. Lisäksi TIGI-tuotteet tekevät hiuksista paremmin muotoiltavat ja auttavat hiuksia pysymään muodossaan. Ne tekevät hiuksista vähemmän liukkaat, mikä helpottaa hiusten muotoilua.

TIGI Bed Head -hoitoaine avuksi hiustenhoitoon

Pesun jälkeen käytettävä TIGI-hoitoaine tekee hiuksista helpommin kammattavat. Se hoitaa hiuksia arvokkailla ainesosillaan, kosteuttaa intensiivisesti ja valmistelee hiukset optimaalisesti muotoilua varten. Hoitoaine selvittää hiukset hellävaraisesti ja parantaa samalla niiden vastustuskykyä ulkoisia vaikutuksia vastaan. Surface Repair -teknologia on suunniteltu korjaamaan hiusten pintaa hoitavien mikrohiukkasten avulla. Sen ansiosta hiuksista tulee terveemmät ja kiiltävämmät. Glyseriini, aloe vera ja E-vitamiini kosteuttavat hiuksia, rauhoittavat hiuspohjaa ja suojaavat vapailta radikaaleilta. Yhteensopiva shampoo puhdistaa hiukset ja kirkastaa hiuspohjan.

Osta TIGI-tuotteet edullisesti parfumdreamsilta

Tutustu laadukkaisiin TIGI-tuotteisiin. Parfumdreamsilla sinua odottaa laaja valikoima puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteita erilaisille hiustyypeille ja eri tarpeisiin. Tutustu nyt parfumdreamsin suureen tuotevalikoimaan ja löydä sopiva hiustenhoitosarja verkkokaupasta.