Bestseller

Lancaster tan

922
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Lancaster – kosmetiikkaa hehkuvalle iholle

Lancaster on ihastuttanut kaiken ikäisiä naisia jo vuosikymmenten ajan. Innovatiiviset teknologiat ja ainesosat tekevät Lancasterin kosmetiikasta yhden johtavista tuotemerkeistä ihonhoidon ja aurinkosuojauksen saralla. Lancaster on saavuttanut uskollisen kannattajakunnan etenkin anti-aging- ja aurinkosuojatuotteillaan. Kirkkaanoransseihin pakkauksiin pakatut ihonhoitotuotteet ovat kaikkialla tunnettuja ja suosittuja.

Suosituimmat Lancaster-tuotteet

Jotkin Lancaster-tuotesarjat pysyvät suosittuina vuodesta toiseen. Sarjojen tuotteissa yhdistyvät upeat tuoksut ja pitkäkestoinen hoitovaikutus:

  • Lancasterin auringonsuojatuotteet: Lancasterin tunnetuin tuotesarja suojaa ihoa ei-toivotuilta UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Samalla se mahdollistaa tasaisen rusketuksen ja pitkäkestoisen kesähehkun.
  • Lancasterin ihonhoitotuotteet: Lancaster tarjoaa kaiken, mitä ihosi tarvitsee aina puhdistusaineista esansseihin ja emulsioihin. Merkin tuotteet hemmottelevat ihoa parhailla ainesosilla ja tuoksuilla.
  • Lancaster Tan Maximizer: Tämä Lancasterin ihonhoitosarja on täydellinen valinta kesälomalle. Se hoitaa ihoa intensiivisesti ja varmistaa, että hankittu rusketus kestää pitkään.

Lancasterin ihonhoitotuotteet eivät sisällä haitallisia ainesosia, kuten ftalaatteja tai parabeeneja. Parfumdreamsin laajasta Lancaster-valikoimasta löytyy juuri oikea tuote jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen tarpeeseen.

Lancasterin ihonhoitotuotteet: innovatiivista ja tehokasta

Lancasterin ihonhoitotuotteet tekevät sen, mitä lupaavat. Lancasterin tutkijat ovat saaneet lukuisia patentteja kehittämilleen ihonhoitotuotteille. Esimerkiksi DNA:ta korjaava seerumi 365 Cellular Elixir Intense sisältää 15 vuoden tutkimustietoa ihon ikääntymisen syistä. Lancasterin patentoima liposomi tunkeutuu syvälle ihoon ja toimii solunulkoisessa tukirakenteessa. Physalis-uutteen antioksidantit muuttavat vapaat radikaalit vaarattomiksi.

Lancaster kuuluu itseruskettavien tuotteiden markkinajohtajiin. Merkin tuotteet loihtivat iholle luonnollisen ja tasaisen rusketuksen – ilman altistumista haitallisille UV-säteille. Lancaster-kosmetiikka tarjoaa myös juuri oikeat aurinkosuojatuotteet kaikkiin tarpeisiin. Sun Sport- ja Sun for Kids -sprayt voidaan suihkuttaa suoraan jopa märälle iholle, mikä on ratkaiseva etu rannalla tai uima-altaalla.

Osta Lancaster-tuotteita edullisesti parfumdreamsilta

Lancaster-kosmetiikkaa on tarjolla parfumdreamsilla suuri valikoima edullisin hinnoin. Hinnoin, joita tuskin muualta löydät. Tee seuraavasta kesästäsi kauniimpi eksklusiivisilla tuotteilla, jotka hoitavat ihoasi ja saavat kesärusketuksen kestämään pidempään.