Meikkivoiteet

199 Tuote
9691
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Tasainen iho meikkivoiteella

Finnit, näppylät, pienet verisuonet ja punoitus ovat aivan tavallisia kasvoilla. Vaikka käyttämämme ihonhoitotuotteet olisivat kuinka hyviä tahansa, ihon ulkonäköön vaikuttavat myös monet muut asiat, kuten perinnöllisyys, ravinto ja ympäristö. Jos haluat ihosi näyttävän tasaisemmalta, meikkivoide on täydellinen ratkaisu. Se tasoittaa ihon sävyn vaihteluita ja saa kasvot siten näyttämään virkeämmiltä ja säteilevämmiltä. Myös vaivalla tehty silmämeikki pääsee paljon paremmin oikeuksiinsa, kun kasvojen iho näyttää tasaiselta.

Meikkivoiteilla erilaisia lopputuloksia

Löytääksesi itsellesi parhaan meikkivoiteen sinun tulisi tietää oma ihotyyppisi ja omat mieltymyksesi:

  • Matat meikkivoiteet: Näillä tuotteilla lopputuloksesta tulee puuterimainen, ja ne soveltuvat etenkin rasvaiselle iholle. Meikkivoide auttaa hillitsemään kasvojen epätoivottua kiiltoa. Sopivaan meikkipuuteriin yhdistettynä ilme säilyy mattana erityisen pitkään.
  • Heleyttävät meikkivoiteet: Nämä meikkivoiteet saavat ihon hehkumaan. Ne sisältävät usein kosteuttavia ainesosia, jotka hoitavat ihoa koko päivän. Heleyttävät meikkivoiteet soveltuvatkin erityisesti kuivalle iholle, koska hoitava lopputulos piilottaa ihon kuivat kohdat erinomaisesti.
  • Silkkisen matat meikkivoiteet: Silkkisen lopputuloksen antavat meikkivoiteet ovat hyvä matan ja heleyttävän meikkivoiteen yhdistelmä. Ne eivät tee ihosta liian mattaa eivätkä liian säihkyvää. Niinpä ne näyttävätkin hyvin luonnollisilta ja soveltuvat kaikille ihotyypeille.

Eri tavoin peittävät meikkivoiteet

Valittavinasi on omien mieltymystesi mukaan joko kevyesti tai voimakkaasti peittäviä meikkivoiteita. Monet valitsevat arkeen mieluummin kevyesti peittävän meikkipohjan. Se peittää epätasaisuuksia vain hieman, ja antaa ihosi pinnan näyttää luonnolliselta.

Erittäin peittävät meikkivoiteet soveltuvat mainiosti käyttöön silloin, kun haluat tehdä taidokkaan näköisen meikin. Tasainen iho päästää lookisi erinomaisesti oikeuksiinsa. Aloita ehostus aina pienellä määrällä meikkivoidetta. Levitä ainetta mieluummin useita ohuita kerroksia kuin että ottaisit heti alkuun liikaa meikkivoidetta. Tällöin vaarana on nimittäin se, että meikkisi saattaa näyttää ”pakkelilta”.

Voit lisäksi vaikuttaa meikkivoiteen peittävyyteen oikeilla meikkivälineillä. Meikkisienellä luot todella luonnollisen ilmeen. Meikkivoidesiveltimellä saat meikkivoiteesta todella peittävän.

Osta meikkivoiteita parfumdreamsilta

Tutustu meikkivoiteitten suureen maailmaan parfumdreamsilla. Pidätpä luonnollisesta tai erittäin peittävästä lopputuloksesta, löydät meiltä taatusti sopivat tuotteet. Kokeile luksus- tai kemikaliomerkkien meikkivoiteita ja löydä uusi suosikkisi – tietenkin aina edulliseen hintaan.