Miesten kosmetiikka ja Hiusten hoito / GOT2B

31
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

got2b – muotoilua, hoitoa ja väriä todellisille trendisettereille

got2b ihastuttaa innovatiivisilla hiustenmuotoilu- ja hoitotuotteillaan. Täältä löytyy perfektionisteille supergeelejä painovoimaa uhmaaviin pystykampauksiin, mattapintaisia vahoja sekä tarkkojen kiharien hoitotuotteita. got2b-tuotteet tekevät vaikutuksen rohkeilla nimillä, värikkäillä pakkauksilla ja laadukkailla ainesosilla. Ne auttavat korostamaan persoonallisuutta yksilöllisillä hiustyyleillä ja antavat kampaukselle sitä jotain.

got2b-tuotteilla persoonalliset kampaukset

got2b-merkin moderneilla muotoilutuotteilla voi irrotella tosissaan. Ne on suunniteltu vastaamaan täydellisesti hiusten tarpeita ja auttavat arkipäivän ongelmissa, kuten pörröisyydessä tai kurittomassa hiusnukassa. Suosittuja ovat erityisesti hiuskiinteet aina joustavasta voimakkaaseen pitoon, tuuheuttavat tuotteet sekä sileiden hiusten ja tarkkojen kiharien tuotteet. Jos tarkoituksesi on ostaa got2b-tuotteita, löydät parfumdreamsiltä eri kategorioita:

  • Hiusten suoristus: Suoristustuote suojaa hiuksia suoristusraudan kuumuudelta. Se tekee hiuksista pehmeämmät ja suoristaa ne jopa neljäksi päiväksi tai seuraavaan hiustenpesuun asti.
  • Hiusten muotoilu: Hiusvaha ja muotoilugeeli auttavat kampauksen teossa. Erityinen muotoiluvoide helpottaa suortuvien muotoilua.
  • Hiusten kiinnitys: Pitkäkestoiset hiuskiinteet kiinnittävät kampauksen kuivattamatta hiuksia ja geelit kiinnittävät painovoimaa uhmaavat tyylit. Muotoilugeeli ripsiväriharjalla auttaa muotoilemaan kulmakarvat.
  • Rakennetta hiuksiin: Texture Clay- tai Matt Paste -hiusvahoilla hiusten muotoilu käy helposti ja lopputulos on mattapintainen. got2b-tuotteet sopivat erityisen hyvin surffarityyleihin, jotka pysyvät pitkään liimaamatta hiuksia.
  • Kiharat: Pörröisten kiharien kesyttämiseen sopii Curling Creme. Rennot laineet saat puolestaan syväkosteuttavalla kiharasuihkeella. got2b-tuotteet varmistavat, että kiharat laskeutuvat luonnollisesti ja näyttävät terveiltä. Korkealaatuiset ainesosat, kuten sheavoi, argan-, kookos- ja risiiniöljy hoitavat ja elvyttävät hiuksia. Kiharavaahto tekee kiharista jänteviä ja antaa niille muodon.

Miehille got2b tarjoaa oman tuotesarjan, jolla miehet voivat loihtia helposti huolitellun kampauksen. Parturitasoiset Forming Paste, Texture Clay ja Wave Cream tekevät yksilöllisestä kampauksesta helppoa. Lisäksi tuotteissa on voimakas tuoksu.

Osta got2b-hiustenhoito- ja muotoilutuotteita

got2b-hiustenmuotoilu- ja -hoitotuotteiden lisäksi löydät parfumdreamsilta laajan valikoiman got2b-hiusvärejä kirkkaissa sävyissä, pastelliväreissä tai viileissä, säihkyvissä metallisävyissä. Helposti levitettävät voidemaiset emulsiot hemmottelevat hiuksia ja päänahkaa värjäyksen aikana aloe veran sekä jojoba- ja kaktusöljyn kaltaisilla ainesosilla. Ne kosteuttavat hiuksia ja ehkäisevät hiusten katkeilua. Värjäysten välillä käytettäväksi sopivat Color-shampoot, jotka kirkastavat väriä ja saavat sen hehkumaan.