Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Jalkakylpy – tauko jaloillesi

Jalkakylpy ei tee hyvää vain jaloille, se on myös balsamia sielulle. Siksi säännölliset virkistävät ja elvyttävät jalkakylvyt kannattaa ottaa repertuaariin. Se on oiva tapa hoitaa rasittuneita jalkoja perusteellisesti. Jotta jalkakylpy olisi menestys, annamme sinulle siihen alla muutamia arvokkaita vinkkejä.

Rentouttava jalkakylpy väsyneille jaloille

Jalkakylpy tulee tehdä aina ennen jalkojen kuorintaa ja jalkavoiteen levittämistä. Kylpy puhdistaa jalkojen ihon ja valmistelee jalkapohjat ja varpaat myöhempää hoitoa varten. Itse jalkakylpy lievittää jännitystä ja tulehdusta tarjoten iholle ravitsevia ainesosia. Kovettumista tai jalkasienestä kärsivät jalat saavat myös helpotusta siihen tarkoitetusta jalkakylvystä. Näin teet jalkakylvyn:

  • Jalkakylpyaineen valinta: Jalkakylpyyn soveltuvia kylpyaineita on erilaisia. Voit tietenkin ostaa valmiin jalkakylvyn. Mutta myös omat luomukset mustasta teestä ja eteerisistä öljyistä takaavat rennon olon. Erityisen suosittuja ovat öljyt, kuten mirhaöljy, teepuuöljy tai laventeliöljy.
  • Jalkakylvyn valmistaminen: Laske tarpeeksi vettä sopivaan astiaan tai kylpyvatiin. Vadin vesimääräksi riittää tavallisesti 1 800 – 2 300 ml vettä. Veden lämpötilan tulee olla noin 33 astetta, mikä on miellyttävä jalalle eikä turhaan rasita ihoa.
  • Rentouta jalat: Liota jalkoja noin 20 minuuttia. Jos haluat pidentää kylpyaikaa, voit lisätä kuumaa vettä. Tarkista kuitenkin veden lämpötila. Se ei saisi olla yli 40 °C.
  • Huolellinen kuivaus: Jalkakylvyn jälkeen jalat tulee kuivata hyvin. Muista kuivata myös varpaiden välit. Anna jalkojen levätä ennen jalkavoiteen tai -emulsion levittämistä.

Jalkakylpyjä löytyy joka lähtöön ja makuun: on hikisille ja stressaantuneille jaloille tarkoitettuja ja lukuisiin muihin tarpeisiin. Hyvää tekevä jalkakylpy on lempeä hoito myös vilustumisoireisiin. Sitruuna, eukalyptus ja timjami eivät ainoastaan tee hyvää herkälle jalkojen iholle, eteeriset öljyt löytävät tiensä hengitysteihin asti ärsyttämättä ja tarjoten helpotusta.

Rauhoittava jalkakylpy iltaan

Kylpyaineet, jotka sisältävät ruusuöljyä, laventeliesanssia tai sitruunauutteita, antavat jaloille lepoa illalla pitkän päivän päätteeksi. Käsittele jalat ja sääret laadukkailla tuotteilla kovettumiin tarkoitetun jalkakylvyn jälkeen. Levitä jalkapohjiin jalkakuorinta-ainetta ja hiero se ihoon huolellisesti. Älä unohda kantapäitä tai varpaita. Pese kuorinta-aine pois käytetyllä kylpyvedellä ja jatka muita hoitorutiineja. Pue paksut villasukat jalkaan heti sen jälkeen, kun olet levittänyt jalkavoiteen. Lämpö rauhoittaa jalkoja ja varmistaa, että hoitotuotteet imeytyvät hyvin.

Osta hoitavat ja ravitsevat jalkojenhoitotuotteet parfumdreamsilta

Tavallisen jalkakylvyn ohella rentoutumista tarjoaa myös porejalkakylpy, joka stimuloi verenkiertoa kuplillaan sekä hieroo hellästi jalkapohjia. Tähän tarkoitukseen parfumdreamsiltalöytyy useita vaihtoehtoisia tuotteita. Jalkojen puhdistuksen ohella tasapainoisella hoitorutiinilla on myös mahdollista saada terveet ja kauniit jalat. Hyvin hoidetut jalat näyttävät edustavan kauniilta kaikissa kengissä sekä ilman kenkiä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube