Ilmanraikastimet

78 Tuote
55
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ilmanraikastimet – luonnollista raikkautta

Huonesuihkeet ovat enemmän kuin vain käytännöllisiä kodin ilmanraikastimia. Herkillä tuoksunuoteilla voit muuttaa kotisi ihanaksi hyvän olon keitaaksi. Samalla suihkutettavat huonetuoksut ovat oikea valinta, jos haluat päästä eroon kodin ikävistä hajuista nopeasti ja tehokkaasti.

Löydä sopivat huonesuihkeet kotiin

Jos perinteinen tuuletus ei tehoa, vaan epämiellyttävät hajut pysyvät sitkeästi huoneessa, suihkutettavat huonetuoksut ovat yksinkertaisesti täydellinen ratkaisu. Aromaattiset huonesuihkeet sisältävät laadukkaita esansseja ja auttavat nopeasti ongelmaan. Tuoksuvat, veteen liuenneet ainesosat vapautuvat huoneilmaan jo yhdellä suihkauksella. Pienen pienet pisarat tarttuvat hajumolekyyleihin ja sitovat ne sisäänsä. Tällä tavoin huonesuihkeet eivät ainoastaan poista epätoivottuja hajuja, vaan ne puhdistavat samalla osittain ilmaa.

Huonesuihkeiden suosikkituoksut

Usein huonesuihkeet koostuvat vedestä, alkoholista sekä keinotekoisista hajusteista. Erittäin suosittuja tosin ovat tuotteet, jotka sisältävät luonnollisista lähteistä peräisin olevia eteerisiä öljyjä. Suihkutettavat huonetuoksut, jotka sisältävät näitä hyviä esansseja, eivät yleensä aiheuta ärsytystä, ja niitä käytetäänkin myös aromaterapiahoidossa.

Miellyttävää tuoksua kotiin tuovien huonesuihkeiden tuoksunuottien kirjo on erittäin monipuolinen:

  • Rauhoittavat huonesuihkeet: Todella rentouttavia ovat suihkutettavat huonetuoksut, joissa on laventelia, jasmiinia tai ruusua sisältävä kukkainen tuoksusuuntaus. Ihanteellisia olo- tai makuuhuoneeseen. Myös kylvyssä on ihana rentoutua laventelisen huonesuihkeen tuoksussa.
  • Energiaa lisäävät huonesuihkeet: Sitruuna, appelsiini, sitruunaruoho sekä muut sitrustuoksut tunnetaan niiden virkistävästä vaikutuksesta. Niinpä ne sopivat erinomaisesti kotitoimistoon.
  • Huonesuihkeet aistilliseen tunnelmaan: Myös hajuilla voi luoda kotiin lämpöä ja mukavuutta. Tähän tarkoitukseen sopivat mainiosti suihkutettavat huonetuoksut, joissa on vaniljaa, kanelia tai santelipuuta. Rakastettu tuoksusuuntaus kaikkiin tiloihin.

Etenkin vannoutuneille kukkienystäville parfumdreamsiltä löytyy suuri valikoima kukkaistuoksuja sisältäviä huonesuihkeita. Myös kirpeistä tuoksuista pitävät löytävät valinnanvaraa esimerkiksi metsän puumaisia aromeja sisältävien huonesuihkeiden muodossa.

Luonnollisia ainesosia sisältävät huonesuihkeet

Parfumdreamsin valikoimasta löydät varsinkin Primaveran suositut huonesuihkeet. Primavera on yksi johtavista luomuainesosia sisältävien huonesuihkeiden valmistajista. Saksan Baijerista kotoisin oleva perheyritys panostaa suihkutettavissa huonetuoksuissa vegaaneihin valmistusaineisiin ja käyttää tuotteissaan laadukkaita luomukasviöljyjä. Tuotannon keskipisteenä on aina ihmisen, luonnon ja hyvinvoinnin symbioosi. Primaveran huonesuihkeissa oleva luonnonkosmetiikan laatumerkki on näkyvä osoitus yrityksen tuotteilleen asettamista korkeista laatuvaatimuksista.

Osta huonesuihkeita edullisesti parfumdreamsiltä – tutustu suureen valikoimaamme

Haluatpa aromaterapeuttisesti vaikuttavia huonesuihkeita tai raikkaita suihkutettavia huonetuoksuja kukkaisella vivahteella, parfumdreamsin verkkokaupassa sinua odottaa ihana tuotevalikoima mitä erilaisempia tuoksuvaihtoehtoja. Tilaa lempituoksusi kotiin ja luo suosikkisi avulla aistillinen tunnelma, joka säilyy pitkään.