Bestseller

IsaDora

10
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

IsaDora: ensiluokkaista kosmetiikkaa Ruotsista

40 vuotta sitten Malmössä perustettu kosmetiikkamerkki IsaDora auttaa naisia korostamaan luonnollista kauneuttaan ja tuomaan esiin omat persoonalliset piirteensä. Alusta alkaen merkin laadukkaat kasvo-, huuli-, silmä- ja kynsituotteet on valmistettu ilman hajusteita ja testattu kliinisesti. Tuotteet täyttävät kauneusalan korkeimmat standardit, sopivat myös herkälle iholle ja on valmistettu ilman eläinkokeita.

IsaDora – hajusteettomia meikkejä kaikille ihotyypeille

Vuonna 1983, kun IsaDora perustettiin, merkin ajatuksena oli, ettei laadukas kosmetiikka saisi olla ainoastaan harvojen ja valittujen ylellisyyttä. 80-luvulla oli vaikea löytää hajusteettomia meikkituotteita, laajasta värivalikoimasta nyt puhumattakaan. Tämän vuoksi IsaDora päätti kehittää kliinisesti testattuja ja hajusteettomia ensiluokkaisia meikkejä. Helppokäyttöisten ja helposti saatavilla olevien IsaDora-tuotteiden tavoitteena oli olla kaikkien käytettävissä, joten niiden hinta pidettiin alhaisena.

Tällaisia ne ovat yhä tänä päivänä. Terveys ja turvallisuus ovat kaikkein tärkeintä kehitettäessä uusia IsaDora-meikkejä. Jokainen tuote testataan kliinisesti sen vaikutuksen ja siedettävyyden varmistamiseksi. Ainesosien suhteen merkki on hyvin vaatelias. Koska IsaDora-tuotteissa ei käytetä hajusteita, niiden avulla ei voida myöskään peittää mitään. Erityisen hyvin siedetyissä tuotteissa ei käytetä tarpeettomia lisäaineita ja ne sopivat myös herkälle iholle.

Erityistä huomiota IsaDora-meikeissä ovat saaneet silmät. Tuotteet testataan kliinisesti ja silmälääkärit varmistavat, että ne sopivat myös herkille silmille sekä silmälasien ja piilolinssien käyttäjille. Eläinperäiset ainesosat korvataan mahdollisuuksien mukaan kasviperäisillä tai synteettisillä vaihtoehdoilla. Vegaaniseen tuotevalikoimaan lisätään jatkuvasti uusi meikkituotteita. Vaikkei tuotteissa käytetäkään eläinperäisiä ainesosia, tuotteet ovat tehokkaita, korkealaatuisia ja upean värisiä meikkiluomuksia, jotka eivät jää toiseksi perinteisille tuotteille missään suhteessa.

IsaDora-meikit: laadukasta kosmetiikkaa kaikille

Laadukkailla IsaDora-meikeillä luot upeita nykyaikaisia lookeja, jotka tuovat henkilökohtaiset piirteesi upeasti esiin. Luotettavien perustuotteiden lisäksi käytettävissä on säännöllisesti vaihtuvat teemamallistot uusissa väreissä. Niistä löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva vaihtoehto, etsitpä sitten hillittyä tyyliä töihin tai näyttävää ilmettä illan rientoihin. Parfumdreamsiltä löydät seuraavat meikkikategoriat:

  • Isadora-kasvomeikit: Jotta ihosi pääsee näyttämään parhaat puolensa, anna sille intensiivistä kosteutusta pohjustusvoiteella ja peitä samalla tyypilliset väsymyksen merkit. Oikein pohjustettuna ihosi näyttää tasaisemmalta. Pitkäkestoisten, mattapintaisten ja luonnollisen ilmeen jättävien meikkivoiteiden lisäksi löydät parfumdreamsiltä peitevoiteita, joilla voit helposti peittää pienet epäpuhtaudet kuten näpyt, mustat silmänaluset tai punoitukset. Kasvojesi parhaita puolia saat korostettua upeasti IsaDoran 3 in 1 -poskipunapaletilla. Puuterimaista meikkisettiä voit käyttää niin aurinkopuuterina, poskipunana kuin highlighterina. Yksittäin tai yhdessä käytettyinä upeat varjostustuotteet jättävät ihollesi hehkuvan ja silkkisesti kiiltävän ilmeen.
  • Isadora-silmämeikit: Täydellistä silmämeikkiä varten löydät valikoimasta yksittäisiä luomivärisävyjä, värikkäitä luomiväripaletteja ja suttaantumattomia eyelinereita. Lisäksi valikoima sisältää kulmakyniä luonnollisten kulmakarvojesi korostamiseen sekä ripsivärejä, joilla loihdit hentoihin ripsiisi muotoa, volyymiä ja näyttävyyttä. Silmälääkärien testaamat IsaDora-meikit ovat erittäin hyvin siedettyjä ja sopivat kaikille.
  • Isadora-huulimeikit: IsaDoran huulituotteissa yhdistyy uskomaton hoitavuus ja henkeäsalpaavat värit. Hoitavia ainesosia sisältäviä, ihastuttavia huulikiiltoja ja huulipunia on saatavana mattapintaisina ja kiiltävinä.
  • Isadora-kynsilakat: Yli 40 kynsilakan valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Ja mikä parasta? Kynsilakat perustuvat innovatiivisiin ainesosiin, jotka vahvistavat ja hoitavat kynsiä. Lisäksi lakkojen erityisen leveä sivellin helpottaa levittämistä.

Parfumdreamsiltä löydät lisäksi sopivat välineet meikkien levittämiseen, kuten meikkisienet, joilla sivelet ja tuputat meikkivoiteen tasaisesti kasvoillesi. Isadora-siveltimet sopivat erinomaisesti poskipunan levittämiseen. Luomivärisiveltimellä voit korostaa katsettasi upeasti ja nostat silmiesi värin upeasti esiin. Kulmakarva- ja ripsiharjoilla puolestaan muotoilet ripset ja kulmat, ja poistat ripsiväripaakut levittämisen jälkeen.