Kylpysuolat ja kylpypommit

36 Tuote
40
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kylpysuolat ja kylpypommit herkälle iholle

Kylpysuola ja kylpypommit ovat suosittu lisä kylpyhuoneeseen. Ne voivat myös sisältää eteerisiä öljyjä, mutta aina niin ei ole. Kylpysuola sisältää pääasiassa luonnollista merestä tai maaperästä peräisin olevaa suolaa, ja niillä luot kylpyhuoneeseesi ikioman suolavesialtaasi. Fosfaattipitoiset kylpysuolat lisäksi puhdistavat ja tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Näitä suoloja voi käyttää myös kuorintaan.

Kylpypommit ja kylpypallot

Kylpysuolasta valmistetut kylpypommit ja kylpypallot näyttävät kivoilta ja ovat helppoja annostella. Useimmiten niihin on lisätty eteerisiä öljyjä ja värillisiä pigmenttejä, jotka tekevät kylpyelämyksestä entistä nautinnollisemman.

Kylpypommeja on saatavana mitä erilaisimmissa versioissa: niistä löytyy jokaiselle jotakin aina hedelmäisen makeasta elvyttävän raikkaaseen. Myös lapset rakastavat kylpypommeja. Värikkäät pallot liukenevat veteen hauskasti pulputen ja tekevät kylvystä todellisen seikkailun.

Kuolleenmeren kylpysuolalla rentouttava vaikutus

Luonnollinen Kuolleenmeren kylpysuola puhdistaa ja desinfioi ihoa. Lisäksi se voi auttaa torjumaan ihon epäpuhtauksia ja liuottaa kovettumia. Kuolleestamerestä peräisin oleva kylpysuola sisältää arvokkaita mineraaleja ja hivenaineita, ja tekee näin ihosta pehmeän ja joustavan.

Myös magnesiumia sisältävä kylpysuola on tunnettu tästä vaikutuksesta. Lisäksi se rentouttaa lihaksia ja sitä voidaan käyttää ylimääräisenä kuorinta-aineena sen liuotessa veteen. Magnesiumkylpysuola sopii sekä vartalo- että jalkakylpyihin, ja se tukee kehon ja mielen palautumista fyysisen rasituksen jälkeen.

Osta kylpysuolat ja kylpypommit netistä parfumdreamsiltä

Pidätkö tavallisesta kylpysuolasta vai heitätkö mieluummin kylpypommeja kylpyveteen? Suositpa kumpaa tahansa, parfumdreams tarjoaa sinulle runsaan valikoiman tuotteita, joista löydät varmasti sopivan tuotteen kylpyhetkeesi.