Bestseller

Calvin Klein hajuvesi

619
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Calvin Klein -hajuvesi: lumoavia tuoksuja naisille ja miehille

Muotisuunnittelija Calvin Richard Klein perusti 1968 yhdysvaltalaisen Calvin Klein -tuotemerkin, joka on siitä lähtien saanut ihmiset haluamaan sen pelkistettyä ja ajattoman tyylikästä muotia. Jo 1980-luvulla Calvin Klein onnistui muuttamaan tavalliset farkut trendivaatteeksi, joka ei saanut enää puuttua kenenkään vaatekaapista. Yhtä paljon huomiota herättivät Calvin Kleinin hajuvedet, jotka nousivat kulttiasemaan erehtymättömästi tunnistettavien tuoksuyhdistelmiensä ansiosta. Myöhemmin 1990-luvulla muotisuunnittelija mullisti koko alan ensimmäisellä unisex-tuoksullaan.

Calvin Kleinin tuoksut: hajuvesiä, jotka vangitsevat kokonaisen sukupolven sielun

Calvin Kleinin muotitalo tekee vaikutuksen laajalla laukkujen, kenkien sekä alus- ja päällysvaatteiden valikoimallaan. Viettelevät trendivaatteet ja ajattoman modernit klassikot kuuluvat yhtä lailla mallistoon kuin niiden kanssa yhteen sopivat Calvin Klein -hajuvedetkin. Muodinluoja suunnitteli luomuksensa yhdessä nimekkäiden parfymöörien kanssa. Huomiota herättävät kampanjat kuuluisien mallien kera siivittivät Calvin Kleinin hajuvedet maailmanlaajuiseen suosioon.

Mausteisen itämaiset nuotit ovat suosittuja Calvin Kleinin naisten tuoksuissa. Ne korostavat valikoitujen mausteiden, kukkien ja lämmittävien puutuoksujen lumoavalla cocktaililla naisen aistillista puolta. Tällaiset Calvin Kleinin hajuvedet ovat kuin luotuja erityisiä hetkiä ja jännittäviä öitä varten.

Romanttiset kukkaistuoksut yhdistävät sitrushedelmiä, eksoottisia puita sekä liljaa, kieloa, jasmiinia, orvokkia, ruusua ja neilikkaa ajattoman ylellisiksi sekoituksiksi. Hedelmäisen kukkainen Calvin Klein -hajuvesi, jossa on ripaus eläimellistä myskiä, mahonkia ja ambraa, on tarkoitettu itsevarmoille ja energisille naisille. Nuoret, edistykselliset naiset valitsevat sitruksisia kukkaistuoksuja, jotka lupaavat virkistäviä hetkiä lämpötilan kohotessa.

Calvin Kleinin hajuvedet – sopivia kaikille sukupuolille

Calvin Kleinin miesten hajuvedet ovat ajattoman tyylikkäitä. Itämaisen puuntuoksuiset Calvin Klein -hajuvedet sopivat täydellisesti miehille, jotka ovat erityisen muoti- ja tyylitietoisia. Salviaa, omenaa ja otsonisia nuotteja sisältävät yhdistelmät, jotka on yhdistetty laventeliin, muskottiin, pelargoniin ja sypressiin, tuoksuvat puumaisen aromaattisilta. Mokkanahasta, ambrasta ja iiriksen juuresta koostuvilla soinnuilla maustettuina ne pukevat aktiivista ja tarmokasta miestä.

Erityisen tunnettuja ovat Calvin Kleinin unisex-hajuvedet, jotka häivyttävät rajan miesten ja naisten hajuvesien väliltä. Niiden tarkoituksena ei ole korostaa hajuveden käyttäjän sukupuolta vaan tämän persoonaa. Ensimmäinen unisex-tuoksu syntyi vuonna 1994. Se on kuulunut tuotevalikoimaan nykypäivään saakka, mutta siitä on tehty uusia tulkintoja aina kulloisenkin ajan henkeen sopivasti. Raikkaiden hedelmien ja myskiä, ambraa ja setriä sisältävien mausteisten nuottien lisäksi hajuvesi sisältää kukkaisen sydäntuoksun, jossa on jasmiinia, orvokkia, ruusua ja kieloa.

Calvin Kleinin ihonhoitotuotteet tuoksun erinomaisina täydentäjinä

Calvin Kleinin eau de parfumien ja eau de toilettejen lisäksi tuotemerkki tekee vaikutuksen ylellisillä kasvojen- ja vartalonhoitotuotteilla. Ne täydentävät lempituoksuasi ja sisältävät arvokkaita vaikutusaineita.

Calvin Kleinin lahjasetit, jotka sisältävät hajuveden ja suihkugeelin hienoissa pakkauksissa, ovat näyttävä ja onnistunut yllätys. Tuoksusarjojen tuotteet on luotu sopimaan toisiinsa täydellisesti.

Osta Calvin Klein -hajuvesi: tutustu epätavallisiin tuoksuyhdistelmiin parfumdreamsillä

Calvin Kleinin laaja, ajattomia miesten ja naisten hajuvesiä sisältävä tuotevalikoima tekee vaikutuksen. Lisäksi siihen kuuluu unisex-hajuvesiä ja ylellisiä vartalonhoitotuotteita. Parfumdreams hurmaa monipuolisella tarjonnallaan, johon kuuluu laadukkaita Calvin Kleinin hajuvesiä, suihkugeelejä, vartalovoiteita ja after shave -tuotteita. Pelkistetyt lahjasetit sopivat hyvin erityisiin tilaisuuksiin tuoden iloa lahjansaajalle.