Silmänympärysnaamiot ja -laput

38 Tuote
52
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Silmänaamio vaikuttaa kuin käynti kylpylässä

Ota aikaa itsellesi stressaavan arjen keskellä. Käyttämällä silmänympärysnaamiota hemmottelet herkkää ihoasi. Samalla voit sallia itsellesi ihanan rentoutumishetken. Sillä aikaa kun ainesosat tekevät taikojaan, voit haaveilla jostakin kauniista paikasta. Hoidon jälkeen tunnet itsesi virkistyneeksi ja olet valmis päivän haasteisiin.

Miksi silmänympärysnaamioita kannattaa käyttää säännöllisesti

Silmänympärysiho altistuu joka päivä voimakkaalle rasitukselle. Aikuinen räpyttää silmiään jopa 15 kertaa minuutissa. Tämän lisäksi haitalliset ulkoiset vaikutukset, kuten ympäristön epäpuhtaudet tai voimakas auringonpaiste vaikuttavat ihoon. Silmänympärysiho on erityisen herkkä ja siksi sillä on taipumusta näkyviin väsymyksen merkkeihin ja ryppyihin. Silmänympäryslaput kosteuttavat ihoa, lievittävät turvotusta ja säilyttävät ihon luonnollisen kimmoisuuden. Valitse suosikkisi seuraavista vaihtoehdoista:

  • Silmälaput: Kutsutaan myös eye padeiksi. Laput liimataan silmien alle, jolloin niiden vaikutus alkaa automaattisesti. Ainesosista riippuen laput vähentävät ryppyjä ja kosteuttavat ihoa.
  • Viilentävät silmänympäryslaput: Voit säilyttää silmänympäryslappuja jääkaapissa parantaaksesi niiden vaikutusta. Ne auttavat erityisesti ehkäisemään tummia silmänalusia ja turvotusta.
  • Silmänympärysnaamiot voiteena: Levitä naamio silmänympärysiholle ja taputtele vaikutusajan jälkeen hellävaraisesti ihoon meikkipyyhkeellä.
  • Kangasnaamiot: Arvokkailla uutteilla varustettu naamio myötäilee poskien muotoja. Sillä aikaa kun rentoudut, naamio kuivuu hitaasti ja sen ainesosat imeytyvät ihoon.

Kaikille naamioille on yhteistä: Kun otat silmänympärysnaamiot osaksi kauneudenhoitorutiiniasi, et halua enää luopua niistä. Hyvin hoidettu silmänympärysiho nimittäin avaa katseen ja saa silmät säteilemään puhdasta elämäniloa. Käytä aamuisena piristysruiskeena tai pitkän, tietokoneen ääressä vietetyn päivän jälkeen: Nauti silmänympärysnaamion tarjoamasta hemmotteluhetkestä.

Näin käytät silmänympäryslappuja

Silmänympärysnaamioiden käyttö on helppoa. Kätevimpiä käytössä ovat silmänympäryslaput. Ne kiinnittyvät itsestään ja niitä pidetään paikoillaan noin 15 minuutin ajan. Sillä aikaa kannattaa pitää silmät suljettuina. Pidä pieni tauko lempimusiikkisi parissa ja nauti ihosi hemmottelusta.

Kuinka silmänympärysnaamiot tukevat kauneudenhoitoasi

Ennen kaikkea silmänympärysnaamiot antavat iholle runsaasti kosteutta: Tätä vaikutusta tukevat ainesosat, kuten hyaluronihapot. Ylimääräinen kollageeni auttaa säilyttämään silmänympärysalueen luonnollisen joustavuuden, jolloin katseesi pysyy lumoavana pitkään.

Kärsitkö usein silmien turvotuksesta? Käytä viilentäviä silmänympäryslappuja ja koe, kuinka rasittunut silmänympärysiho rentoutuu. Jos haluat samalla suojella ympäristöä, valitse uudelleen käytettävät silmänympäryslaput. Voit säilyttää niitä jääkaapissa ja käyttää jopa 30 kertaa.

Tutustu silmänympärysnaamioihin parfumdreamsillä

Kaipaatko pientä lomaa? Hemmottele itseäsi näillä silmänympärysnaamioilla ja luo kotiisi kylpylätunnelma. Hoitava, elvyttävä tai viilentävä: Nämä monipuoliset apurit odottavat innolla pääsyä osaksi kauneusrutiiniasi. Löydä suuri valikoima silmänympärysnaamioita osoitteesta parfumdreams.