After sun

31 Tuote
57
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

After Sun: Ihonhoito auringonoton jälkeen

Mikä sen ihanampaa kuin päivä rannalla auringossa. Toisaalta iholle se on melko suuri rasitus hyvästä aurinkosuojasta huolimatta. Iho kaipaakin auringonoton jälkeen intensiivistä hoitoa. After Sun -tuotteen käyttö palauttaa ihon pehmeyden ja hyvinvoinnin.

After Sun: erilaiset koostumukset

On olemassa lukuisia After Sun -tuotteita, joiden kaikkien tarkoitus on tehdä parhaansa ihon hoitamiseksi ja uudistamiseksi auringossaolon jälkeen.

  • After Sun -emulsiosisältää paljon vettä, mikä tekee siitä helposti iholle levitettävän. After Sun -emulsio on hyvä valinta etenkin helteellä. Se hoitaa ihoa intensiivisen auringolle altistumisen jälkeen tarjoten tärkeitä antioksidantteja.
  • After Sun -voiteet ovat puolestaan täyteläisempiä ja antavat erityisesti kuivalle iholle sen kaipaamaa kosteutta ja tulehdusta ehkäiseviä aineita, kuten aloe veraa ja pantenolia.
  • After Sun -suihke on suosittu vaihtoehto voimakkaasti auringosta punoittavan ihon hoidossa. After Sun -suihkeet sopivat hyvin myös vaikeapääsyisten ihoalueiden itsehoitoon.
  • After Sun -voidetta voi periaatteessa käyttää myös kasvoille. Herkällä kasvojen iholla on kuitenkin eri vaatimukset tehokkaille hoitovoiteille. Auringossa vietetyn päivän jälkeisessä hoidossa on siksi suositeltavaa käyttää erityistä After Sun -kasvotuotetta. Nämä After Sun -tuotteet sisältävät viilentäviä aineita, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka hoitavat herkkää kasvojen ihoa.

After Sun -emulsio lievissä auringonpolttamissa

Kävikö niin, ettei aurinkosuoja enää vaikuttanutkaan ja ihosi pääsi hieman palamaan auringossa? Laadukkaalla After Sun -emulsiolla tai -geelillä voit hoitaa ihoasi intensiivisesti ja samalla viilentää sitä erittäin korkean vesipitoisuutensa ansiosta. After Sun -suihke on myös hyvä tapa hoitaa lievää auringonpolttamaa koskematta jo muutenkin ärtyneeseen ihoon.

Osta After Sun -tuotteet edullisesti parfumdreamsin verkkokaupasta

parfumdreams tarjoaa korkealaatuisen valikoiman After Sun -tuotteita aina emulsioista voiteisiin ja geeleihin. Tuotteet toimitetaan sinulle kätevästi sillä välin, kun sinä nautit olostasi rannalla tai parvekkeellasi. Älä jätä auringon rasittamaa ihoasi pulaan, vaan hoida se samettisen pehmeäksi oikeilla tuotteilla, jotka löydät parfumdreamsin verkkokaupasta.