Hiustenleikkuukone ja kotiparturi

111 Tuote
33
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiustenleikkuukoneet ammattimaiseen hiustenleikkaukseen

Lyhythiuksisille tuttu tilanne: Säännölliset kampaajakäynnit on vain pakko hoitaa alta eikä niitä parane lykätä. Jos haluat laittaa pisteen aikataulupaineille ja silti pitää arjessa siistit hiukset, sinun kannattaa hankkia ammattilaistasoinen hiustenleikkuri. Leikkurilla voit siistiä lyhyet hiukset kotona ja jopa välttää kampaajalla käymisen kokonaan. Sopivilla lisävarusteilla, kuten kammalla ja saksilla hiusten leikkaaminen on helppoa kuin mikä.

Hiusten leikkaaminen itse hiustenleikkuukoneella

Ammattimaisilla hiusleikkureilla lyhyet hiusmallit on helppoa leikata nopeasti itse. Laitteesta riippuen hiusleikkuria käytetään sähköisesti johdolla tai langattomasti integroidun ladattavan akun avulla. Myös leikkuupituus on säädettävissä, joten se voidaan valita kullekin sopivaksi. Käytön jälkeen lisäosa puhdistetaan juoksevan veden alla.

Eri hiustenleikkuukonemallit

Laadukkaat hiustenleikkurit eivät ainoastaan istu ergonomisesti käteen, vaan ne ovat myös lujarakenteisia. Vaihtoterät on helppo asettaa paikalleen ja ne myös pysyvät hyvin paikallaan

Ammattimaisen leikkaustuloksen kannalta hiustenleikkurin terällä on ratkaiseva merkitys. Laadukkaat leikkuuterät on usein valmistettu hiilititaanista, ruostumattomasta teräksestä tai ovat keraamisia. Hienoilla piikeillä varustetulla leikkuupäällä hiustenleikkuujälki on erityisen tarkkaa.

Tehokas moottori edistää myös hyvää hiustenleikkuutulosta. Sillä, valitsetko johdollisen vai ladattavalla akulla varustetun mallin, ei ole väliä. Ladattavalla akulla varustetuissa laitteissa on tärkeää, että akku on tehokas ja että se voidaan ladata nopeasti.

Täydellinen leikkaus lyhyille hiuksille: Näin leikkaat hiukset hiustenleikkuukoeella

Hiukset voi periaatteessa leikata hiustrimmerillä sekä kuivana että kosteana. Onnistuneen lopputuloksen saamiseksi kiinnitä huomiota seuraavaan:

  • Aloita pisimmällä terällä ja etene hitaasti, kunnes saavutat haluamasi pituuden. Ohjaa laitetta hiuskasvua vastaan ja kosketa päänahkaa vain kevyesti terällä.
  • Työskentele aina samassa kulmassa, jotta hiukset lyhenevät tasaisesti.
  • Kun peruspituus on saavutettu, vaihda terää ja lyhennä niskaa ja sivuja. Pakkauksessa tulee mukana erilaisia lisäteriä. Trimmeri soveltuu erityisesti niskan ja sivujen ääriviivojen tarkkaan leikkaamiseen.
  • Yksittäiset hiukset on helppo leikata hiussaksilla.

Varmistaaksesi, että laitteesi tuottaa hyviä tuloksia pitkään, sinun on puhdistettava se huolellisesti käytön jälkeen. Puhdistusharja auttaa poistamaan hiukset ja terästä ja urista.

Osta ammattilaistasoiset hiustenleikkuukoneet parfumdreamsilta

Laadukkaalla hiustenleikkuukoneella leikattuna kampauksesi näyttää aina siltä kuin olisit juuri tullut kampaajalta. Harjoituksella ja oikeilla lisävarusteilla hiustenleikkuukoneella onnistut luomaan mitä erilaisimpia hiustyylejä. Se, valitsetko ladattavalla akulla vai johdolla varustetun laitteen tai vai 2-Way-laitteen, jossa molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia, riippuu sinusta ja mieltymyksistäsi. Löydä nyt parfumdreamsilta uusi beauty-laitteesi ja luo freesejä lookeja jokaiseen päivään.