Bestseller

Hugo Boss hajuvesi

1360
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hugo Boss -hajuvesi: ylellisiä tuoksuja, jotka lumoavat

Hugo Boss on eräs Saksan maineikkaimmista muotimerkeistä, joka tunnetaan laajasti myös muualla. Ajattoman tyylikkäät muotimallistot, upeat asusteet ja hurmaavat tuoksut lumoavat niin miehet kuin naisetkin, jotka arvostavat laatua. Lifestyle-merkki lanseerasi ensimmäisen Hugo Boss -hajuveden vuonna 1985. Sitä myydään vielä nykyisin. Sittemmin Hugo Bossilta on ilmestynyt monia muita yksilöllisiä tuoksuluomuksia, jotka kuuluvat säännöllisesti eniten myydyimpiin hajuvesiin.

Hugo Bossin tuoksut: ripaus luksusta aisteille

Saksan Metzingenistä kotoisin olevalla yrityksellä on takanaan jo pitkä historia. Hugo Ferdinand Boss perusti ensimmäisen työvaatteita valmistavan tehtaan vuonna 1924. Bossin kuoleman jälkeen vuonna 1948 hänen vävynsä Eugen Holy alkoi luotsata yrityksen perintöä. Hänen aikanaan valmistettiin ensimmäistä kertaa miesten pukuja, joita alettiin tehdä sarjatuotantona 1960. Kun hänen poikansa Jochen ja Uwe Holy tarttuivat yrityksen puikkoihin 1969, sen imago muutettiin täysin, mikä loi perustan muoti-imperiumin nykyiselle maailmanlaajuiselle menestykselle.

Pieni miestenvaatepukimo muuttui vuosien saatossa tunnetuksi lifestyle-yritykseksi, joka tarjoaa muotikokoelmien lisäksi silmälaseja, nahkatavaroita, kenkiä, kelloja ja kodintekstiilejä. Hugo Bossin tuotemerkki vakiinnutti 1980-luvun puolivälissä asemansa menestyksekkäästi myös hajuvesien alalla. Yritys on lanseerannut tähän päivään saakka monia bestseller-tuoksuja, jotka korostavat käyttäjänsä persoonaa.

Yritys jaottelee Hugo Boss -hajuvedet kolmeen merkkiin: ”Hugo”, ”Boss (Black)” ja ”Boss Orange”. Jokainen tuoksusarja edustaa omaa tyyliään. Vanhimmat ja samalla tunnetuimmat niistä ovat ”Boss”-sarjan elegantit tuoksut. Ylelliset tuoksuyhdistelmät täyttävät vaativienkin naisten ja miesten kaikki toiveet.

Boss Orange Woman edustaa spontaanisuutta ja huolettomuutta. Nämä Hugo Bossin eau de toilettet säteilevät silkkaa elämäniloa. Niistä huokuu aavistus seikkailua, ja ne korostavat niitä käyttävän miehen tai naisen aistillista puolta. Tuoksusarja Hugo Man on nuorekas ja epäsovinnainen. Tuoksut vaikuttavat raikkaan hedelmäisiltä sekä moderneilta, ja niissä on viettelevä sävy.

Hugo Bossin eau de toilette: epätavanomaisia tuoksuyhdistelmiä naisille ja miehille

Bossin miesten tuoksujen todellinen ikoni syntyi 1990-luvun lopulla. Se yhdistää ajattoman tyylikkyyden havaittavaan maskuliinisuuteen. Hugo Bossin eau de parfum tuo hedelmäisillä soinnuillaan mieleen vihreän omenan, limen ja bergamotin, kukkaistuoksuja sekä tuoreen omenapiirakan kanelin tuoksun. Klassikko toimii nykyisin esikuvana monille eri tuoksumuunnelmille. Hugo Bossilla on tuoksuja laidasta laitaan:

  • Hugo Boss -hajuvesi tuoksuu kiehtovalta ja epäsovinnaiselta eloisan aromaattisten tuoksunuottien, vihreän omenan ja savuisen kuusivoiteen ansiosta. Se tekee vaikutuksen virkistävällä raikkaudella ja saa kaipaamaan seikkailuita.
  • Modernit, maskuliiniset luomukset, joissa on elvyttäviä sitrustuoksuja, puumaisia tuoksusointuja ja lämpimän mausteisia tuoksunuotteja, saavat aikaan ainutlaatuisen tuoksuelämyksen, joka korostaa käyttäjänsä miehistä puolta.
  • Vahvaa nahkantuoksua ja lemmennostatukseen käytettävää maninkahedelmää, jotka huokuvat vastustamatonta aistillisuutta, sisältävät Hugo Bossin miesten hajuvedet viettelevät ja vetävät puoleensa.
  • Ylväät ja naiselliset yhdistelmät, jotka sisältävät kirpeää omenaa, mehukasta luumua, jasmiinia, vaniljaa ja setriä, ovat täynnä optimismia. Ne korostavat naisellisuutta ja huokuvat silkkaa elämäniloa.
  • Naisille tarkoitettu Hugo Bossin eau de toilette, joka sisältää hurmaavia, sähköistäviä ja elegantin vaikutelman luovia bergamotin, myskin ja osmanthuksen sävyjä, on romanttinen ja aistillinen valinta.

Epätavallisimpiin Hugo Bossin naisten hajuvesiin kuuluu yhdistelmä, joka on intensiivinen ja naisellisen kukkainen. Tässä tuoksussa raikkaat kaktuksenkukan soinnut, ruusunnuput, freesia, jasmiini ja meripihka yhdistyvät lämpimiin puunaromeihin. Parfyymi tuo naisellisuutta esiin erityisellä tavalla. Se korostaa sellaisten modernien ja itsevarmojen naisten persoonaa, jotka haluavat nauttia elämästä täysin siemauksin.

Osta Hugo Boss -hajuvesi: vahvaa persoonaa heijastelevia tuoksuja

Löydät parfumdreamsiltä ajankohtaisia, hienostuneita Hugo Boss -hajuvesiä, jotka korostavat persoonaasi kiehtovilla ja ainutlaatuisilla tuoksuyhdistelmillä. Voit ostaa Hugo Bossin eau de toiletteihin sopivia suihkugeelejä, jotka puhdistavat hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Deodoranttisprayt tai deodoranttipuikot kietovat sinut herkkään tuoksuun. Parranajon jälkeen after shave -balsami rauhoittaa ihon ja hoitaa sitä tehokkaasti.