American Crew

81
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

American Crew: aidoille miehille

Kuten niin usein, American Crew -merkki sai alkunsa visiosta. Amerikkalainen stailisti David Raccuglia halusi vuonna 1994 kehittää miehille hiustenhoitosarjan, jossa yhdistyisi laadukas hoito ja maskuliininen hiusten muotoilu. Hän oli jo tuolloin vakuuttunut siitä, että tulevaisuudessa miehet panostavat ulkonäköönsä aivan samassa määrin kuin naisetkin. Tästä sai alkunsa American Crew, yksi maailmanlaajuisesti menestyneimmistä miesten tuotemerkeistä.

Aluksi American Crew keskittyi hiustenhoitoon. Nykyisin saatavana on myös American Crew -kosmetiikkaa ja hajuvesiä.

Ammattimuotoilijat ja stailistit vannovat American Crew -hiushoitotuotteiden nimeen. Nämä hiustenhoitotuotteet sopivat ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön ja niillä loihdit unohtumattoman miehekkään ilmeen ilman suurempia ponnisteluja.

American Crew: lifestyle-merkki miehille

Kuuluisalla hiusmuotoilijalla David Raccuglialla oli oma hiussalonki ja lukuisat kuuluisuudet, kuten Jack Nicholson, Adrien Brody ja Heather Graham, kuuluivat hänen vakiasiakkaisiinsa. Tavoitteenaan hänellä oli American Crew -merkkiä perustaessaan tarjota miehille moderneja merkkituotteita, joissa yhdistyvät perinteiset tekniikat ja innovaatio. Tämä visio toi hänelle suurta menestystä Yhdysvalloissa ja nykyisin myös Euroopassa. Kaikki tuotteet kehitetään ilman eläinkokeita ja ne sisältävät ainoastaan farmakologisesti testattuja sekä luonnollisia ainesosia ja aromeja.

Monipuolinen American Crew -tuotteiden valikoima

Vuodesta 2016 lähtien American Crew -valikoimaan on kuulunut myös hajuvesiä. Mausteisen hedelmäinen Win-tuoksu löytyy uskollisten fanien iloksi myös parfumdreamsin valikoimasta. Jo hajuveden klassinen pullo mustan ja hopean sävyissä kertoo, että tuoksu on tarkoitettu miehille. Win on miehekäs tuoksu, joka tekee itsensä tiettäväksi ilman, että se tukahduttaisi muut tuoksut ympäriltään. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on todellinen voittaja.

American Crew Win -hajuveden ensituoksua hallitsevat sitruksinen mandariini ja bergamotti, jotka yhdistyvät mausteiseen muskottipähkinään ja muuttuvat kanelin, juustokuminan ja neilikan hallitsemaksi sydäntuoksuksi. Tuoksun viimeistelevät meripihkan, patsulin ja vetiverin taidokkaat aromit.

Osta American Crew parfumdreamsilta

American Crew -tuotteet on räätälöity erityisesti modernin miehen tarpeisiin. Ne eivät keskity yksinomaan hiusten hoitoon ja muotoiluun, vaan tuotteita löytyy myös ihon- ja parran hoitoon. Etsitpä hiusvahaa, kasvovoidetta tai hajuvettä, American Crew -tuotteista löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja itsevarmoille ja tyylikkäille miehille.