Luomivärit

239 Tuote
1117
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Luomivärit: Luomiväri tekee meikistäsi ilmeikkään

Luomiväri on erittäin tehokas keino vaikuttaa koko meikin tyyliin ja se onkin aivan ehdoton osa meikkivalikoimaa. Luomiväreistä löytyy runsaasti lukuisia eri värejä ja muotoja kuten muun muassa:

Tummat luomivärit täydentävät upeasti iltameikin ja korostavat näyttävästi silmiä. Vaaleat luomivärit puolestaan saavat silmät näyttämään suuremmilta ja tekevät katseesta valppaamman. Lisäksi voit kokeilla erilaisia sävyjä ja korostaa silmiesi luonnollista väriä.

Mikä luomiväri sopii minkäkin värisiin silmiin?

Vihreisiin ja sinisiin silmiin sopii erittäin hyvin vihreä luomiväri, sillä se luo kauniin ja raikkaan katseen. Tämä väri sopii erityisesti päivämeikkiin. Lämpimät maanläheiset sävyt, kevyet sinisen vivahteet tai kullan kimallus korostavat myös erinomaisesti sinisiä silmiä.

Jos haluat luoda erityisen vaikutelman sinisiin tai vihreisiin silmiin, kokeile punaista luomiväriä. Se on rohkean meikin väri, mutta taitavasti käytettynä, sillä voi luoda upean vaikutelman. Vihreisiin silmiin sopii erityisen hyvin oranssinpunainen, ruskeat silmät saavat säihkettä ruosteenpunaisesta ja sinisiin silmiin kannattaa kokeilla pinkinpunaista. Punainen luomiväri tuo katseeseen erityistä tehoa ja antaa meikille modernin ilmeen.

Ruskeille silmille sopivat parhaiten vaaleat luomivärit, kuten kermanvaalea, roosa, beige tai helmiäinen. Kontrasti saa silmäsi säihkymään. Ruskeisiin silmiin sopii hyvin myös vihreä luomiväri, etenkin jos silmissä on kevyt vihreän vivahde.

Lisää vinkkejä täydellisen luomivärin valintaan

Voit myös yhdistää useita erivärisiä luomivärejä ja levittää luomelle ensin tummempaa sävyä ja luoda sitten kulmakarvan alapuolelle vaaleamman korostuksen korostusvärillä. Mitä enemmän käytät värejä, sitä vaikuttavampi loihtimastasi meikistä tulee. Luomiväreillä voi tehostaa katsetta upeasti, ja lähes loputtoman väripaletin ansiosta käytössäsi on lukuisia mahdollisuuksia, joilla voit loihtia aina hieman erilaisen ilmeen.

Valitsetko vaaleita sävyjä, joilla luot valppaan ja raikkaan ilmeen, vai tumman korostuksen ripsien yläpuolelle, joka saa ripset näyttämään tuuheammilta ja silmät suuremmilta? Valinta on sinun, kokeile itse ja yhdistele eri värejä ja koostumuksia.

Mikä luomiväri sopii minulle?

Suosituimpia ovat puuterimaiset luomivärit, sillä niitä on saatavana lukuisilta eri valmistajilta kaikissa mahdollisissa väreissä. Niitä löytyy puristepigmenteillä, jotka on helppo levittää, sekä irtopigmentteinä. Irtonaisen luomivärin levittäminen vaatii hieman harjoitusta, jotta pigmentit eivät päädy silmään. Puuterimaisissa luomiväreissä on myös vaarana, että luomivärin pigmentit irtoavat ja putoavat poskiluille aiheuttaen tahroja. Erityisesti kuivalla iholla puuterimaiset värit eivät aina pysy, jolloin silmämeikin pohjustusvoiteen käyttö on erittäin suositeltavaa.

Voidemainen versio sopii erityisesti luomivärin käytön aloittelijoille, sillä sen levittäminen on helppoa eikä luomiväripigmenttejä pääse silmiin. Tahraamista ei myöskään tarvitse pelätä, sillä se kiinnittyy hyvin iholle. Puuterimaisen luomivärin levittämiseen tarvitaan sivellin, kun taas voidemaiseen luomiväriin sitä ei tarvita. Sen levittäminen onnistuu helposti sormella.