Pomadet miehille

32 Tuote
24
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Pomade avuksi hiusten luovaan muotoiluun

Pomadea eli miesten hiusrasvaa käytettiin hiusten muotoiluun jo 1930-luvulla, mutta sen jälkeen se hävisi pitkäksi aikaa hyllyistä muiden muotoilutuotteiden tieltä. Vanhat tuotteet kuitenkin usein nostavat päätään uudelleen ja näin teki myös pomade, joka palasi muotitietoisten miesten kylpyhuoneisiin.

Pomadella luonnollista hoitoa ja muotoilua hiuksille

Miesten hiusrasva on hiustenmuotoilutuote, joka sisältää vain muutamaa ainesosaa. Sen perusta on vaseliini, johon on sekoitettu kasviuutteita ja mehiläisvahaa. Muotoilutuotteen täydentävät tuoksuaineet.

Jotta saisit hiuksiisi vastustamattoman kiillon miesten hiusrasvaan on usein lisätty erilaisia öljyjä kuten kookos- tai oliiviöljyä. Se hoitaa sekä hiuksia että hiuspohjaa, eikä se sisällä kemiallisia aineita tai väriaineita. Näin ollen se sopiikin myös herkälle hiuspohjalle.

Pomadella on lukemattomia etuja

Luonnollisista ainesosista koostuva hiusrasva ei sisällä alkoholia tai säilöntäaineita. Näin ollen se ei kuivata hiuksia.

Muita etuja:

  • Se kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä samalla helposti muotoiltavat ja kiiltävät.
  • Hiukset säilyvät pehmeinä ja kammattavina. Kampausta voi milloin tahansa muotoilla uudelleen, sillä siitä ei tule jäykkä.
  • Riittoisaa ja vastuullista: tarvitset vain pienen nokareen upean kampauksen tekoon.
  • Voi käyttää myös parran muotoiluun. Sen luonnolliset ainesosat lisäksi hoitavat partakarvoja.

Yksi haittapuoli pomaden käytöllä kuitenkin on: se on hankala pestä pois hiuksista. Tähän haittaan löytyy kuitenkin sopivia puhdistustuotteita miesten shampoista. Lisäksi yrttipohjaiset hiusvedet soveltuvat sen poistamiseen hiuksista.

Sinun on kuitenkin hyvä tietää, ettei sitä tarvitse pestä pois joka päivä. Luonnollisten ainesosien vuoksi pomadea voi vain elvyttää ja saada näin lisää pitoa kampaukseen. Muutaman päivän jälkeen päänahka ja parta on kuitenkin hyvä pestä kunnolla puhtaaksi. Pääsääntönä voidaan pitää, noin 2–3 pesun jälkeen kaikki tuotteen jäänteet ovat poistuneet.

Pomade sopii myös parralle

Hiusrasva sopii hyvin lyhyille tai keskipitkille hiuksille. Myös kiharat hiukset voi suoristaa sopivalla tuotteella. Lisäksi pomade sopii erinomaisesti parran muotoiluun, sillä sen avulla saat häiritsevästi törröttävät partakarvat ojennukseen.

Osta pomade parfumdreamsin suuresta valikoimasta

parfumdreamsin suuri hiustenmuotoilutuotteiden valikoima sisältää muutakin kuin perinteisiä hiusgeelejä. Verkkokaupastamme löydät myös laadukkaita ja luonnollisia vahoja ja pomadeja. Hanki nyt suosikkituotteesi helposti ja nopeasti suoraan kotiisi.