Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Päänahan kuorinta – tehohoito rasittuneelle hiuspohjalle

Kun päänahka kutisee tai hilseilee, myös hiukset kärsivät, sillä päänahan ongelmat voivat myös johtaa hiustenlähtöön. Siksi nopea apu on tarpeen, jotta ongelmat saadaan pian kuriin. Päänahan kuorinta poistaa hiuspohjasta kaikenlaiset jäämät, kuten tuotekertymät ja kuolleet ihosolut. Näin iho pääsee jälleen hengittämään ja päänahka pysyy terveenä.

Miten päänahan kuorinta voi lievittää kutinaa ja hilseilyä?

Hilse tai kutiava päänahka ovat usein merkki vääränlaisesta hiustenhoidosta Pestessämme hiukset pesemme samalla myös päänahkan. Kuuma vesi ja vääränlaiset hoitotuotteet vahingoittavat nopeasti ihoa suojaavaa happovaippaa. Usein päänahka tuottaa reaktiona tähän runsaasti talkkia, joskus seurauksena on hiustenlähtöä ja voimakkaasti kuivuneita ihoalueita. Tämä voidaan kuitenkin korjata päänahan kuorinnalla. Päänahkan kuorinta:

  • edistää ihon verenkiertoa
  • poistaa hilseilevän ihon
  • kosteuttaa
  • avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa epäpuhtaudet
  • auttaa edistämään päänahan hyvinvointia

ja voi jopa pysäyttää hiustenlähdön, jonka taustalla on vääränlaisten hiustenhoitotuotteiden käyttö. Jos sinulla on kuiva, ärtynyt tai rasvainen päänahka, päänahan kuorinta voi parantaa ihosi terveyttä.

Miten päänahan kuorinnat vaikuttavat?

Päänahan kuorinnan tarkoituksena on ensisijaisesti poistaa päänahasta hilse ja muotoilutuotteiden jäämät. Jäämistä muodostuneet kerrostumat istuvat usein hyvin sitkeästi hiuksissa ja myös päänahassa, millä voi olla negatiivisia vaikutuksia ihon happovaippaan.

Mistä saan hyvän päänahan kuorinnan?

Kuorivien osasten lisäksi useimmat hiuskuorinnat sisältävät korkealaatuisia ainesosia, kuten

  • manteliöljyä
  • arganöljyä
  • kookosöljyä
  • jojobaöljyä

Nämä kasviöljyt rauhoittavat ihoa ja tukevat sen paranemista. Lopputuloksena on terve päänahka.

Osta päänahkan kuorinta parfumdreamsilta

Parfumdreamsilta löydät lukuisia tuotteita, jotka hoitavat intensiivisesti päänahkaasi ja hiuksiasi. Niillä viet hiustenhoitosi uudelle tasolle.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube