Givenchy
Bestseller

Givenchy hajuvedet

824
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Givenchy-hajuvesi: perinteikästä ylellisyyttä

Tuotemerkin aatelisen ylellistä olemusta ei voi olla huomaamatta ja se näkyy myös erilaisissa Givenchy-hajuvesissä. Kreivi Hubert de Givenchy perusti merkin vuonna 1952 Pariisissa, sen jälkeen kun hän oli jo työskennellyt yhdessä muiden tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Elsa Schiaparellin kanssa.

Alusta alkaen Givenchy tuli tunnetuksi ”muodin aristokraattina”. Hän valloitti Pariisin yhdistämällä klassisen valkoisen puseron kynähameisiin. Muun muassa Audrey Hepburn kantaa Givenchyn pikkumustaa elokuvaklassikossa Aamiainen Tiffanylla.

Givenchyn ja Hollywood-näyttelijättären tuttavuus teki nuoresta muotisuunnittelijasta kansainvälisesti tunnetun ja Audrey Hepburnista tyyli-ikonin. Yhdessä he loivat Givenchyn tyylin, josta tuli myös Givenchy-tuoksujen tuotemerkki – täydellinen yhdistelmä amerikkalaista glamouria ja ranskalaista eleganssia.

Givenchy-hajuvedet – yli 60 vuotta tyyliä ja kauneutta

Givenchy-hajuvedet edustavat haute couture -muotia, dolce vita -unelmia ja loputonta ylellisyyttä ja luksusta. Rohkea muoti on aina ollut ominaista tälle muotitalolle, joka jo vuonna 1957 loi unohtumattoman hajuveden, jota myydään ympäri maailman. Tämä hajuvesi teki Givenchystä hajuvesimaailman pioneerin. Givenchyn suunnittelijat olivat onnistuneet yhdistämään hajuvedessä ainutlaatuisen tyylin upeaan eleganssiin. Tästä osoituksena ovat jo yksinomaan hajuvesipullot, jotka ovat todellisia kristallin ja lasin muodostamia kylpyhuoneen taideteoksia.

Seuraavat Givenchy-hajuvedet ovat erityisen suosittuja:

  • Gentleman Givenchy: Givenchyn miesten hajuvesi ilmentää omaleimaista ja tyylivarmaa eleganssia aivan kuten koko luksusmerkki. Maskuliiniset latvatuoksun aromit kuten pippuri vaihtuvat iiriksen ja laventelin kukkaisnuotteihin ennen huipentumistaan patsulin, vaniljan ja tolubalsamin tuoksuihin. Mielenkiintoinen kukkaistuoksujen ja maskuliinisten mausteiden yhdistelmä symboloi miehisyyden eri puolia – aivan täydellinen Givenchy-hajuvesi moderneille miehille.
  • Givenchy L’Interdit: Tämän Givenchyn naisten hajuveden nimi kuulostaa harmittomalta. Kuitenkin käännettynä L’Interdit tarkoittaa tabua. Aistilliset pakkomielteet ovat olleet innoituksena tälle intensiiviselle kukkaistuoksulle, joka myydään punaiseksi maalatussa pullossa. Inkivääri, veriappelsiini ja maustepippurin lehdet muodostavat temperamenttisen tuoksun alkusysäyksen, joka muuttuu ylelliseksi jasmiinin ja voimakkaan tuberosan tuoksuksi. Myös puisen savuinen pohjatuoksu on voimakas hienoine patsulin, vetiverin ja santelipuun sävyineen.
  • Givenchy New Irrésistible: Kyseessä on ainutlaatuisen originelli tuoksu. Se alkaa loisteliaalla latvatuoksulla, joka räjähtää erilaisten aromien ilotulitukseksi. Ambretten, myskin, malvan ja päärynän aistilliset soinnut kietoutuvat iiriksen ja ruusun kukkaistuoksuihin ja muodostavat täydellisen yhdistelmän yhdessä pohjatuoksun myskin ja setrin kanssa.

Luonnollisesti löydät parfumdreamsiltä suuren valikoiman erilaisia Givenchy-hajuvesiä. Erittäin edulliseen hintaan myytävistä hajuvesistä löytyy monia eri kokoja ja näin ollen jokaiseen budjettiin sopiva vaihtoehto.

Osta edullisesti Givenchy Eau de Parfum ja Eau de Toilette

Eleganttien siluettien lisäksi Givenchyn tyylille ovat ominaisia kirkkaat värit, ylelliset kukkakuviot ja ylisuuret hatut. Röyhelöiden ja koristeiden sijaan merkille on tyypillistä ainutlaatuinen eleganssi, joka näkyy myös omaperäisissä tuoksuissa. Parfumdreamsiltä löydät runsaasti erilaisia Givenchy-hajuvesiä ja kosmetiikkaa riemastuttavaan hintaan.