Bestseller

Dolce & Gabbana hajuvesi

319
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Dolce & Gabbana -hajuvedet: puhdasta italialaista luksusta

Dolce & Gabbana on muotimaailman unelmapari, joka edustaa ainutlaatuisuutta, ylellisyyttä ja aistillisuutta. Muotisuunnittelijaduo on kuitenkin onnistunut luomaan muutakin kuin muotia itsevarmasti ja tyylitietoisesti. Dolce & Gabbana -hajuvedet täydentävät jokaisen asun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Muotimerkki sai alkunsa vuonna 1985 ylellisestä naisten mallistosta. Pian sen jälkeen seurasi sensaatiomainen miesten mallisto. Se edusti mitä hienointa aistillista työtä ylellisellä, italialaisella aksentilla, ja ihastutti muotimaailman. Ilmiömäisen läpilyöntinsä Dolce & Gabbana teki 90-luvun alussa, kun Madonna pukeutui heidän suunnittelemiinsa asuihin Erotica-show’ssaan. Pian sen jälkeen markkinoille tuli ensimmäinen aistillinen Dolce & Gabbana -hajuvesi, joka oli saanut innoituksena supertähdeltä.

Dolce & Gabbana -hajuvesi: sisilialaista elämäniloa ja aistillisuutta

Makeaa mantelia, lempeää vaniljaa ja patsulia, herkkiä orvokinkukkia ja viettelevää iiristä: nämä ovat vain joitain ihanista tuoksuyhdistelmistä, jotka tekevät Dolce & Gabbana -hajuvedestä aivan erityisen. Dolce & Gabbana pukee italialaisen elämänasenteen epätavallisiin ja ylellisiin tuoksuihin, jotka antavat käyttäjälleen elegantin tunteen ja tinkimätöntä itseluottamusta.

Dolce & Gabbana -hajuvedet naisille henkivät italialaista aistillisuutta: makeita mantelinkukkia, hedelmäisiä nuotteja ja kukkaistuoksuja. Jokaisessa Dolce & Gabbana -hajuvedessä on ripaus italialaisuutta. Tämä on osoitus suunnittelijoiden syvästä yhteydestä kotimaahansa.

Pääasiassa pelkistetyn yksinkertaiset pullot ilmentävät ylellistä tyyliä ja päästävät sisällön oikeuksiinsa. Sillä Dolce & Gabbana Eau de Toilette on paljon muutakin kuin pitkäkestoinen tuoksu, se on myös ripaus glamouria, intohimoa ja voimaa.

Dolce & Gabbana -hajuvedet: ajattomia ja samalla jännittäviä klassikoita

Vahvoja, maskuliinisia, ainutlaatuisia – tätä kaikkea ovat Dolce & Gabbana miesten hajuvedet. Dolce & Gabbana luottaa miehille suunnitelluissa tuoksuissaan voimakkaisiin santelipuun, tupakan, merisuolan ja laventelin sävyihin. Tasapainoa tuoksuille antavat valkohankajäkälä ja sisilialainen sitruuna, joka muistuttaa italialaisesta verenperinnöstä.

Jokaisessa Dolce & Gabbana -tuoksussa näkyy omanlaisensa kädenjälki ja niistä välittyykin hyvin erilaisia tunnelmia. Voimakkaan intensiivinen vai kevyen kukkaismainen – Dolce & Gabbana tarjoaa jokaiseen tilanteeseen juuri oikeanlaisen hajuveden, joka henkii puhdasta eleganssia ja aistillisuutta.

Osta Dolce & Gabbana parfumdreamsiltä

Haluatko tuntea italialaisen elämänilon ja ylellisen eleganssin ihollasi? Parfumdreamsiltä löydät kattavan valikoiman ainutlaatuisia Dolce & Gabbana -hajuvesiä, jotka vahvistavat itseluottamustasi, saavat sinut hehkumaan ja tuoksuvat vastustamattomasti. Tai mitä jos ilahduttaisit läheistäsi lahjoittamalla hänelle unohtumattoman Dolce & Gabbana -tuoksun?