Hiuksiin jätettävä hoitoaine

57 Tuote
463
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuksiin jätettävä hoitoaine hoitaa intensiivisesti hiuksia ilman huuhtelua

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet säästävät aikaa, sillä niitä ei tarvitse huuhtoa pois hiuksista pesun jälkeen tavanomaisten hoitoaineiden tapaan. Voiteen, emulsion ja suihkeen muodossa myytävät hiustenhoitotuotteet sisältävät arvokkaita ainesosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia. Äärimmäisen kevyen koostumuksensa ansiosta ne voi jättää hiuksiin intensiiviseksi hoidoksi ja suojaamaan hiuksia ulkoisilta vaikutuksilta. Lisäksi ne tekevät hiuksista helposti kammattavat.

Kenelle hiuksiin jätettävä hoitoaine sopii?

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet sopivat ennen kaikkea rasittuneille hiuksille, joiden ongelmana ovat kuivuus ja katkeilevat latvat. Nämä hoitoaineet ja ne antavat hiuksille runsaasti kosteutta. Hiukset tuntuvatkin käytön jälkeen pehmeämmiltä ja taipuisammilta. Hoitoaine tekee suortuvista helposti kammattavia ja antaa niille intensiivisen kiillon.

Useat hiuksiin jätettävät hoitoaineet sopivat käytettäväksi myös lämpösuojana, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta niitä suoristettaessa, föönatessa tai kiharrettaessa. Hoitoaineen ainesosat levittäytyvät ikään kuin näkymättömäksi kalvoksi kunkin yksittäisen suortuvan ylle, sulkevat kosteuden sisäänsä ja suojaavat hiusta kuumuudelta, ympäristön haittavaikutuksilta ja UV-säteiltä. Kiharille tarkoitettu hiuksiin jätettävä hoitoaine antaa väsyneille kiharoille tuuheutta ja muotoa. Parfumdreamsiltä löydät runsaan valikoiman hiuksiin jätettäviä hoitoaineita erilaisille hiustyypeille ja eri tarpeisiin.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine tulee aina valita hiustesi tarpeiden mukaan, jotta ainesosat pääsevät vaikuttamaan halutulla tavalla. Suositut hiuksiin jätettävät hoitoaineet eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita, kuten silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai parafiineja, sillä pitkän päälle nämä kuivattavat hiuksia tai voivat ärsyttää päänahkaa.

Kuinka hiuksiin jätettävää hoitoainetta käytetään?

Levitä pieni määrä hiuksiin jätettävää hoitoainetta pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero se huolellisesti hiusten latvoihin. Älä levitä tuotetta hiusten tyveen, sillä siellä se saattaa aiheuttaa hiusten rasvoittumista ja saa hiuksen näyttämään hoitamattomilta. Paksupiikkinen kampa on hyvä apu tuotteen levittämisessä tasaisesti. Tämän jälkeen voit muotoilla hiukset tavalliseen tapaan.

Vinkkinä kiharapäille: Jos haluat saada kiharoihin enemmän terävyyttä hiuksiin jätettävän hoitoaineen avulla, levitä tuotetta runsaasti hiuksiin ja jaa hiukset sitten keskisuuriin osiin, joita pyörittelet etusormen avulla. Pidä vähän aikaa kierteellä ja päästä vapaaksi. Lopputuloksena ovat kimmoisammat kiharat.

Osta hiuksiin jätettävä hoitoaine parfumdreamsiltä

Kauniit hiukset tarvitsevat paljon huolenpitoa. Oikeat hoitotuotteet hiusten pitämiseen kiiltävinä ja hoidettuina löydät parfumdreamsiltä. Suuresta valikoimasta löydät kaikille hiustyypeille sopivat tuotteet.